Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze nejen pro nováčky/ Diskuse nejen pro nováčky

28. 07. 2009
2
113
5247
Autor
pronick

Drazí přátelé Písmáci, drahé Písmačky, jistě jste si všimli, že zdejší diskuze jsou většinou pro ostřílené mazáky písmáky, kteří se vždy začnou urážet, nebo se bavit o věcech, kterým nezasvěcení nerozumí, takže z toho nic nemají, i když diskuze by měli být pro všechny, i když třeba nevědí, že VT Marvin nosí jen červené trenýrky a že kvůli alternickům chrousta padl na čas Písmák... Po vzoru velezkušeného Norska(placená reklama) budu dobré otázky přidávat.

Otázky jsou následující:

1) Jak jste svým příchodem obohatili Písmák ? (Norsko nemusí odpovídat)

2) Jak Vás obohatil Písmák? (evergreen otázek-papouchu promiň)

3) Proč si myslíte, že jsou vaše díla nedoceněná? (VT Marvin nesmí odpovídat)

4) Jak Vás nejvíce potěšili kritici - oficiální i neoficiální ? (Ježkovy oči nesmí odpovídat)

5) Pod kolikátým alternickem jste až prorazili? (Belgie nesmí odpovídat)

6) Od kolika tipů a přečtení, jste spokojeni s odezvou na svá díla? (Miroslawek by neměl odpovídat)

7) Na kolika jiných serverech jste to neúspěšně zkoušeli, než jste zjistili, že jen na Písmáku Vás kvalitní čtenář zaslouženě odmění? (Pišta by měl odpovědět)

8) Soukromá otázka - kolik z Vás píše diskuze a kolik diskuse? (jak to píšete vy osobně)

9) Jak často se cítíte takhle malí? (doplněno Norskem 1 - ukazoval přibližně velikost ocasu varana komodského)


113 názorů

pronick
13. 08. 2009
Dát tip
každý pobavený je dobrýýýý :-) Viva la Písmák pro AE, normálně neodpovídám, ale dnes udělám výjimku:-)

Adamova Eva
13. 08. 2009
Dát tip
Otázky jsou následující: 1) Jak jste svým příchodem obohatili Písmák ? (Norsko nemusí odpovídat): nejsem Norsko ale tuto otázku by měl odpovědět Písmák :o) 2) Jak Vás obohatil Písmák? (evergreen otázek-papouchu promiň): Od hlavy k ocasu Varana komodského :o) aha to je za 9/ 3) Proč si myslíte, že jsou vaše díla nedoceněná? (VT Marvin nesmí odpovídat): ani já, třeba jsem Marvin či Armin :o) 4) Jak Vás nejvíce potěšili kritici - oficiální i neoficiální ? (Ježkovy oči nesmí odpovídat): že na mě poslali i zvědy :o) 5) Pod kolikátým alternickem jste až prorazili? (Belgie nesmí odpovídat): 1 a hned první den jsem byla v hlavním seznamu :o) krása, škoda že se od té doby nesoutěží pa růsky 6) Od kolika tipů a přečtení, jste spokojeni s odezvou na svá díla? (Miroslawek by neměl odpovídat): 1/1 *o) 7) Na kolika jiných serverech jste to neúspěšně zkoušeli, než jste zjistili, že jen na Písmáku Vás kvalitní čtenář zaslouženě odmění? (Pišta by měl odpovědět): 0 Písmák je první – a hned úsměvně úspěšný 8) Soukromá otázka - kolik z Vás píše diskuze a kolik diskuse? (jak to píšete vy osobně): to je fakt má soukromá věc, takhle veřejně to zde napsat? to bych se červenala :o) jak Marvinovo spodní prádlo 9) Jak často se cítíte takhle malí? (doplněno Norskem 1 - ukazoval přibližně velikost ocasu varana komodského): Varan komodský bude mít fakt obrovskej, vocas i ocas, takže neééé až tak malá - já už jsem fakt velká holka :o) 10) Mohla bych dělat na pile abych dopočítala nováčky, teda jak v 1.B.Zdš :o) ale dost jsem se pobavila, tak proč ne? :o) pro nicka: … dostanou se všude, jak cimtrpaslíčci :o) Všem krásný den

Veeriiaann
12. 08. 2009
Dát tip
jo pordń, tohle psal pro změnu Armin....Tak to se Marvinovi moc omlouvám, že jsem ho tak napadla...

Veeriiaann
12. 08. 2009
Dát tip
VT Marvin pardon, do diskuze s Tebou smí přispívat pouze jakási elita nebo jak to je???ano, pane, příště se polepším a laskavě Vás požádám o svolení promluvit.Jak to vidím rovnou si odpovím: MLČ..... Prostě jsem si na ty pohádkový příšerky vzpomněla, když jsem si zpětně pročítala celou tuhle diskuzi...tak jsem to připsala. Prostě malá asociace... Tak se pořád nečerti!

pronick
11. 08. 2009
Dát tip
doba mnou zde strávená je irelevantní:-) ale máš pravdu, vyskakuju si:-)

Na to, že tu nejsi ani měsíc, si dost vyskakuješ :-)

pronick
11. 08. 2009
Dát tip
Armin s VTM jsou "jen" písmácká specifika, ale nejsou zlý!:-)

09.08.2009 22:10:16 Veeriiaann Armin a Marvin prý byli nebo jsou nějaký "čipmuňkové", říkal kámoš...ne, že bych se ptala... A tady se někdo ptal, že nám to sděluješ ?

Veeriiaann
09. 08. 2009
Dát tip
1) Jak jste svým příchodem obohatili Písmák ? (Norsko nemusí odpovídat) Zabavením ostatních zbytečným vtloukáním do mý palice, že nic kloudnýho nestvořím.... a poznáním, že čím žlutější, tím vážnejší to bude... 2) Jak Vás obohatil Písmák? (evergreen otázek-papouchu promiň) KZjistila jsem, že se najdou i úchylnější bytosti naž moje maličkost =) 3) Proč si myslíte, že jsou vaše díla nedoceněná? (VT Marvin nesmí odpovídat) Protože jsou to nedocenitelný hovadiny? 4) Jak Vás nejvíce potěšili kritici - oficiální i neoficiální ? (Ježkovy oči nesmí odpovídat) ježkovy voči!!!(=nemám páru...) 5) Pod kolikátým alternickem jste až prorazili? (Belgie nesmí odpovídat) tohle je sice první, ale spíš než bych něco nebo někde prorazila, sem vyseděla důlek u počítače... 6) Od kolika tipů a přečtení, jste spokojeni s odezvou na svá díla? (Miroslawek by neměl odpovídat) záleží na díle...někdy se divím, že to sem vůbec dám.... 7) Na kolika jiných serverech jste to neúspěšně zkoušeli, než jste zjistili, že jen na Písmáku Vás kvalitní čtenář zaslouženě odmění? (Pišta by měl odpovědět) tohle je první, odměnou je mi někdy pěkná "schýza" 8) Soukromá otázka - kolik z Vás píše diskuze a kolik diskuse? (jak to píšete vy osobně) většinou se s, asi to bude taky tím žrádlem...=) 9) Jak často se cítíte takhle malí? (doplněno Norskem 1 - ukazoval přibližně velikost ocasu varana komodského) jak velkej měl ten varan ocas???

Veeriiaann
09. 08. 2009
Dát tip
Armin a Marvin prý byli nebo jsou nějaký "čipmuňkové", říkal kámoš...ne, že bych se ptala...

Lze na tyto otázky odpovědět tak aby člověk nevypadal jako dement? Asi né... 1) Spíš jsem ho ochudila o pár desítek kilobajtů pro ty svý odpadky. 2) Vědomím že taková spousta lidí neví co roupama dělat a propadá grafomanii. 3) Nejsou nedoceněná. Jsou kvalitně zkritizována. 4) Smysluplnými připomínkami. 5) Pod prvním. 6) Od první konstruktivní kritiky. 7) Na žádném. 8) Diskuse - asi že furt myslím na kus žrádla. 9) Když něco neumím, takže i při psaní.

pronick
05. 08. 2009
Dát tip
Rabbe, nevím, ale myslím si, že to výstup nepotřebuje - ten můj malýy sociologický dotazník:-) ale mám zajímavou studiu o aktivitě básníků a povídkářů ve psaní děl i v hádkách, ale není ještě komplet...

JvB
05. 08. 2009
Dát tip
je tu hodně diskuzí, ale takhle zbytečná tu snad ještě nebyla (a to i pro nováčky :) )

Jo, Rabbe, než někam jedu, tak se co? Informuju! Že moraváci ve velkém vykupují od pražáků moč, to je fakt jimi sice tajený, leč prokazatelný. A sám jsi se evidentně osobně přesvědčil, co že s ní vlastně dělají. Inu, člověk se učí chybama. A blbec těma vlastníma:) P.S. Syde, ty jsi neuvěřitelně podlý! Vytahovat na chudáka Marvina inteligenci - to se ani trošku nestydíš?

Rabb
04. 08. 2009
Dát tip
heh.. na Medlově měli takovou žlutou limonádu.. Pišto, nemáš v tom prsty? (nejen prsty?)

Sám sobě moč bych neposílal, vejre.

Voči jsou na dovolený.

ježkovy voči...

Rabb
04. 08. 2009
Dát tip
co bys jinýho čekal, marvine..

Rabb
04. 08. 2009
Dát tip
pravda, nikdy mi od něj nic žlutýho nepřišlo.

Pišta někdy fungoval?

Rabb
04. 08. 2009
Dát tip
nerozbijeme pištu?

Co je s těma avízama, že furt fungujou? Neměl by to někdo rozbít?

tak u mě je všechno v pořádku. Co u vás ?

funguje. A moje ?

Rabb
01. 08. 2009
Dát tip
funguje

raja
31. 07. 2009
Dát tip
Vyhráls, smetana je tvoje:)

raja
31. 07. 2009
Dát tip
chceš mě snad postihnout slepotou?!

raja
31. 07. 2009
Dát tip
pracuju na tom, těš se! Dáme řecko-římskej v květovanejch zástěrách:)

raja
31. 07. 2009
Dát tip
no to ti je ale prd platný. Ešlivá kdosi vymyslel ruchadlo před bratří Veverkovejma a nedal si to patentovat, tak taky utřel! Takovejhle omyl se může stát jen na písmáku a to proto že si větší!:)

raja
31. 07. 2009
Dát tip
No, a objevitelskou smetanu zas slízene Teta.

přesvědčil jsi mě, jsem marvin :-) až sem vleze norskej, ten bude zmatenej :-D

1) svým příchodem. prostě. 2) 3) nepřemýšlím o tom :o) 4) potěšil mě Květoň, když označil jedno mé dílo za gregerii. 5) neprorazil jsem, když už na vodu, tak na gumě :o) 6) nezáleží na množství, ale na kvalitě... 7) první a poslední 8) diskuse. jsem staromilec. 9) po studené sprše jsem ještě menší.

Rabb
31. 07. 2009
Dát tip
budeš z toho dělat nějakej výstup, pronick? :-)

voedor
30. 07. 2009
Dát tip
1. má víc přihlášených autorů 2. totálním zmatením 3. nemyslím si to, naopak jsem přesvědčena o jejich přeceňování 4. že si mě přečetli 5. na Písmáku pod prvním 6. jsem spokojená vždy, proto jsem ho publikovala 7. zkouším to ne neúspěšně na dvou dalších serverech 8. píšu diskuse, gymnasium, pakliže není vhodnější napsat to jinak 9. častěji se cítím ještě menší - asi jako utržený ocas gekona zedního

Norsko 1
30. 07. 2009
Dát tip
v duchu vindala, apatie

apatie
30. 07. 2009
Dát tip
1.intelektuálně velmi (tvorbou) málo 2.poznal jsem, že hodně lidí je na tom mnohem hůř a můj život se tím stal hezčí 3.největší velikáni byli doceněni až po smrti, což mně teprve čeká, nespěchám 4.nejvíce tím, že mi nepíšou - v duchu teď nevím koho "jsem-li dobrý, můj kritik mlčí" 5.alternick je pro slabochy, košatá je moje mysl a nebojím se ji projevit pod jedním nickem 6.4/40 7.0 - písmák byl první láska (na celý život?) 8.ten kolik ze mně je schopnej napsat cokoli 9.nikdy, já jsem velikán ducha i těla

Norsko 1
30. 07. 2009
Dát tip
Není-li to on, proč tedy za něj mluvíš, milý armine

29.07.2009 19:31:32 Norsko 1 hovno marvine, domingo je armin Domin.go se musí cítit velmi, velmi malý

Anetté
30. 07. 2009
Dát tip
1) psala jsem smailiky obráceně 2) naučila jsem se mít radost z neuvěřitelně hnusný kritiky a plus minus vkládat obrázky 3) myslim, že jsou některá přeceněná ne že by mi to vadilo..P 4) nevim, jak nejvíc 5) Prorazit znamená co? Účastnit se týhle diskuse? 6) to je divná otázka, každej ví, že nejde o tipy, záleží na tom kdo odezývá ...ale člověk neni nikdy dost bohatej ani tipovanej, aby nemoh byt vic.P 7) to jsem nezjistila, ale má to tady nejpřehlednější dizajn 8) jak se mi chce 9) když je někdo o hodně větší než já

Aleinad
29. 07. 2009
Dát tip
8) sss

raja
29. 07. 2009
Dát tip
nepsala se že jde přesmyčku, nebo snad ano? jen, že se dívám

raja
29. 07. 2009
Dát tip
marvin a armin? No jak se divám na ty písmena, je to logické. Tady aspoň krásně vidíš VéTé, že né všichni, musí vědět všechno a tak není ani žádná ostuda nevědět, že domin.go a chabal, svého času...

Norsko 1
29. 07. 2009
Dát tip
hovno marvine, domingo je armin

domin.go
29. 07. 2009
Dát tip
1) Jak jste svým příchodem obohatili Písmák ? (Norsko nemusí odpovídat) - beze mne by byl nevznikl úřad Vrchního řiťolezce; 2) Jak Vás obohatil Písmák? (evergreen otázek-papouchu promiň) - mám odtud v pořadí již druhou přítelkyni, básničky jsou na hovno; 3) Proč si myslíte, že jsou vaše díla nedoceněná? (VT Marvin nesmí odpovídat) - je mi to srdečně jedno, popravdě být oceněn místní elitou bych ani nechtěl; 4) Jak Vás nejvíce potěšili kritici - oficiální i neoficiální ? (Ježkovy oči nesmí odpovídat) - když mi bylo dovoleno pohladit vlka; 5) Pod kolikátým alternickem jste až prorazili? (Belgie nesmí odpovídat) - Francois-Baptiste Chabal, ale kolikátý byl, to už nevím; 6) Od kolika tipů a přečtení, jste spokojeni s odezvou na svá díla? (Miroslawek by neměl odpovídat) - pokud si myslíš, že odezva = tipy, běž si lehnout; 7) Na kolika jiných serverech jste to neúspěšně zkoušeli, než jste zjistili, že jen na Písmáku Vás kvalitní čtenář zaslouženě odmění? (Pišta by měl odpovědět) - jak se pozná kvalitní čtenář?; 8) Soukromá otázka - kolik z Vás píše diskuze a kolik diskuse? (jak to píšete vy osobně) - tato otázka není psána jazykem českým; 9) Jak často se cítíte takhle malí? (doplněno Norskem 1 - ukazoval přibližně velikost ocasu varana komodského) - pokaždé, když mě Norsko oblaží zdrcujícím dopadem svého génia.

Induan
29. 07. 2009
Dát tip
A určitě to byl varan komodský? :)

papouch
28. 07. 2009
Dát tip
GRRRRRRRRRR..!!!

raja
28. 07. 2009
Dát tip
"A safra". odvolávám se k bodu pět.

raja
28. 07. 2009
Dát tip
ne?

raja
28. 07. 2009
Dát tip
10)myslela sem si to ale už si to nemyslím.

Narvah
28. 07. 2009
Dát tip
smaž se

jsem proti diskriminaci oci - co mam ted zvolat asi? 1) velmi 2) velmi 3) vel mi nedocenena 4) velmi 5) pod velmi 6) od velmi 7)na velmi 8) s (a otazak s emi nelibi, kazi mi krasnou radu :-) 9) velmi (ps - jsem cislo 24)

5) pod desátým 6) dvacet tipů a pět výběrů 7) na žádném 8) podle nálady

1) sofistikovanými názory a přítomností v každé diskuzi 2) moc ne 3) to si nemyslím 4) Pišta mě pozval na pivo bo to aspoň slíbilkecám, neslíbil :-)

A jináč teda k bodu 7 - na žádném. Nejsem mormon. Pihmák je jediný.

Voči budou nasraný, myslím...

raja
28. 07. 2009
Dát tip
1)jistěže obohatila, jak ale sama nevím, prostě se mi to podařilo. Jsem dobrá. 2)obohatil mě o jistá pravidla pravopisu které mi učitelky utajily(sakra, zas nevím jaký i/y použít)Tímto děkuji papouškovi, pištovi a klokaním uším:))) 3)jsou přeceněná 4)dali mi spostu krásných přezdívek (začalo to teletem, skončilo čumidlem, zatím) 4)hned prvním, prorazila jsem tak, až sem ho musela vymazat. Teď je mi to líto, páč tolik krásných Chabalových kritik, neměl nikdo jiný!:) 5)nerozumím otázce, nechápu souvislosti 6)nezkoušela 7)Z, s píšu jen když chci vypadat inteligentně, což je zbytečné, bo během diskuse se stejně prozradí že sem tele. 8)spíš se cítím být velká, nemáš nějakou dobrou dietu?:P sakra, bod devět? Někde se stala chyba...

Marcela.K.
28. 07. 2009
Dát tip
1) proč bych obohacovala , když on krade? 2) krade mi čas 3) to si nemyslím 4) kritikou (kladnou samozřejmě :-) ) 5) hned pod prvním - nedošlo mi jak blbej je :-) 6) to nevím - nesleduju to 7) Písmák mám ráda, jsem tu doma 8) diskuze 9) někdy si připadám jako desetiletá, jenže už si nepamatuju, kolik jsem tehdy měřila asi dost ...určiě víc, než nějakej vocas :-)

Rabb
28. 07. 2009
Dát tip
:-)

pronick
28. 07. 2009
Dát tip
připadám si hloupě (asi jako Norsko po díle kdo je nOrsko:-)

Rabb
28. 07. 2009
Dát tip
pronick, tys tu hru asik neviděl, tak neznáš souvislosti.. ..ono podle protagonistů hry nejde poznat, kdy hra končí, tak byli předem upozornění, že po slovech: "a to byla taková pěkná tečka za tím naším případem" mají začít tleskat.. ..tak tleskám. ..a tobě teda taky, mno :-)

pronick
28. 07. 2009
Dát tip
Rabbe, proč tleskáš řádkovi a ne mně?:-(

Rabb
28. 07. 2009
Dát tip
tleskám, řádku.. ..krásné představení.

pronick
28. 07. 2009
Dát tip
aha-hned si půjdu úplně a plně doplnit neúplné-spíše skorplné-vzdělání:-)

řádek
28. 07. 2009
Dát tip
to je z cimrmana :)

pronick
28. 07. 2009
Dát tip
řádku, asi úplně nechápu opakuji asi úplně nechápu a zrovna tady není Pišta, aby mi to vysvětlil:-(

pronick
28. 07. 2009
Dát tip
pro představu: blboun ukazuje veelikost ocasu ještěrky obecné

řádek
28. 07. 2009
Dát tip
asociace s názvem: a to byla taková pěkná tečka za tím naším případem opakuji a to byla taková pěkná tečka za tím naším případem :)

...pokračování 3)protože mi je ještě neproplatili 4)že si mě jeden všiml 5)to mně teprve čeká 6)pět přečtení,pět tipů/záleží na kvalitě čtenářů/ 7)na jednom,Písmák je druhý neúspěšný 8)píšu-li starému diskuse a mladšímu diskuze,pokud píšu jen tak,tak tak - dizguze 9)cítím se ještě menší než ukazuješ...takhle,takhle malinkej,abys věděl...se cítím

Rabb
28. 07. 2009
Dát tip
1) Jak jste svým příchodem obohatili Písmák ? - asik nijak 2) Jak Vás obohatil Písmák? -škola psychologie a manipulace, zmrvení už tak zmrvené gramatiky. 3) Proč si myslíte, že jsou vaše díla nedoceněná? - jsou nedoceněná právem 4) Jak Vás nejvíce potěšili kritici - oficiální i neoficiální ? - jak? někdy hodně, někdy míň 5) Pod kolikátým alternickem jste až prorazili? - pod žádným 6) Od kolika tipů a přečtení, jste spokojeni s odezvou na svá díla? - nerozhoduje 7) Na kolika jiných serverech jste to neúspěšně zkoušeli, než jste zjistili, že jen na Písmáku Vás kvalitní čtenář zaslouženě odmění? - 2, nedá se říct neúspěšně, na konkurenci není taková sranda. 8) Soukromá otázka - kolik z Vás píše diskuze a kolik diskuse? - sem tam, sem tam 9) Jak často se cítíte takhle malí? - když porovnám s varanem, často.. když s narvahem, méně často.

pronick
28. 07. 2009
Dát tip
Marve, 8) si máš vzít podle sebe - pro jistotu jsem to tam doplnil

1)zatím moc ne, ale snažím se:-) 2)to nevím 3)protože jsou málo čtěná a možná nejsou tak dobrá:-( 4)moc ne 5)1.,ale jestli jsem prorazil, tak to nevím 6)100, 10 7)na žádném 8)diskuze

1)hned jak jsem plodil do Arény,hned jsem zakotvil v Stupid lize,hned vypli Písmák na pár dní a hned míchali pořadím úspěšných autorů 2)soudruh Písmák mně obohatil poznáním,kterého se mi nedostalo v kostele.Dopátral jsem se,že psát může každý,jen ti,co nemají ukazováček to mají těžší,musí to smolit třeba palcem

pronick
28. 07. 2009
Dát tip
:-)

Norsko 1
28. 07. 2009
Dát tip
9) Jak často se cítíte tákle malí ? (nechť odpoví, kdo chce)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru