Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zamilovaný holky dělají kraviny

12. 08. 2009
0
1
467

Právě mi zvoní budík. Jenže já už jsem vzhůru několik hodin. Jen jsem ležela na posteli a převalovala se. Neměla jsem ti večer psát, Tomáši, já vím. Je to přesně jak jak čekala, bolí mě to ještě víc, než kdybych ti nenapsala vůbec.

 

Kafe mi stydne, za pár hodin jedu do Práglu. Musím stihnout ještě sprchu a make-up. Ani trochu se mi nechce, musím si vyřídit nějaké věci na Ministerstvu Zahraničních věcí. V tomto měsíci už po druhé.

 

Myslím na pátek, na to jak jsi se mi přes rameno tvýho kámoše koukal do očí. Dost mě to znérvozňovalo. Asi si byl překvapenej, že mě vidíš s Milanem, že? Já jsem taky byla dost překvapená, když jsem vedle něj ráno ležela v posteli. Chce se mnou chodit.

 

Jsou jen dva důvody, proč bych si s ním mohla začít.

1.       Snadno dostupný sex

2.       Byla bych ti na blízku

 

Jsem ještě větší úchyl, než jsem myslela. Dopiju kafe a jdu do té sprchy. Čeká mě náročnej den. Jediný krásný na něm budou úprky do světa fantazií… už teď si zase představuju, jak spolu šukáme. Hrůza. Kdy mě to přejde?


1 názor

než začneš s někým chodit, nech si to řádně rozležet :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru