Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

žlutý kosti

14. 08. 2009
1
2
558
Autor
dab

... pocta Měrkovi ...

     Schizofrení představa zatuchlyho banánu hluboko v pochvě přivedla Aničku k psichyatrovi v domě naproti železniční stanici. Zubil se na ni přes tlustý brejle a s rukou v kapse pohrávaje si s ukrutně malým penisem ji prohrabával zákoutí mozku. Anička si uvědomila, že banán je vlastně přírodní produkt a hluboko v pochvě je teplo a soukromí. Neztotožnila se s odulýmy rty pošuka a dupla mu do krku svým dlouhým podpatkem. Psichouš masochisticky zavrněl a udělal se. Vyběhla na ulici a snažila se zařadit mezi demokracií opilé jedince hlučného davu. za ní kvačil upcený úředníček s jedinou myšlenkou v hlavě na luxusní večerní onanii. Strčila si prst do nosu a vyhrábla kus soplu. Práskla s ním o zem páč už snídala. Subtilní magor na něm uklouzl a rozrazil si lebku. Na chodník vytekla část mozku s onanistickou myšlenkou. Magor se zvednul a tupě zíral do výkladu, marně přemýšleje, co to chtěl dnes večer dělat. Dá si houbičky a umrtví se skokem z okna.

     Anička dostihla na chodníku svoji schyzofrenní představu a vzala ji za ruku. Z vagíny jí čouhaly už jen nohy a tak se rozhlížela kdo ji tak niterně zneužil. Učitelka přírodopisu je držela u kotníků a řvala něco o řapíku. Ředitel ji pozoroval ze židle a dělal si zápisky. Když banán vytáhla, koukal se aničce nevěřícně do očí. Kopla ho do brady za všechny ty děti co jim na záchodcích utíral zadek. Anička se cítila zneuctěná od hlavy až po stopku banánu. Kousla učitelku do tykve.

     Modrá kabelka se ke žluté slupce Aničky moc nehodila. Jak má zfetované prodavačce vysvětlit že už dozrává? Když ta rajda stojí s prdelí za závěsem kde si utírá řitní otvor novými koženými kopačkami. Uhrovatý mladík netrpělivě čekal. Ba ne. Už to na něj přišlo a tak skočil za plentu, vklouznul do kopačky až to mlasklo. Kopnul prodavačku do prdele až z ní vylít čáp a naklonil se k Aničce. Přefikneš mně ? A ty mně ? Přejel ji kolenem po klitorisu až se jí sloupla slupka. uhrovatý mladík nedával pozor a šlápnul jí do dužiny. Uvízla mezi špunty. Vyběhl na chodník a otřel si ji do rohožky.

     Nejkrásnější pohled na svět je z rohožky.


2 názory

dab
14. 08. 2009
Dát tip
dík, pokazím se

apatie
14. 08. 2009
Dát tip
slabý odvar Měrky , máš se co učit tip jen na podporu - s podmínkou

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru