Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tmavá

20. 08. 2009
16
15
1123
Jako je noc či černá káva je mnohá lidská duše tmavá - v ní světlo abys pohledal jiskru malou co odhalí ti podstatu toho na co svítí k čemu nám jinak tohle dal Bůh k užití? no přece aby únavou náš když zrak je slabý my nedělali zcestné soudy však chceme-li? pak máme právo a volbu ve své režii jsou mezi námi "spravedliví" a "čistí" mrtví nežijí

15 názorů

Delfín
27. 08. 2009
Dát tip
Žena s duší barvy Cacaa nemusí být právě z Macaa, tvářičky mívá jako růže, nic neprozradí barva kůže! Ďábel, co se uvnitř skrývá nevinností se odívá, ví si rady s naší strážcem než nám do hlavy dá pražcem věrolomné kruté zrady! Marné stěžovat si tady nebo někde na lampárně, nic nezbrání té lumpárně...;o(


macecha
24. 08. 2009
Dát tip
to by byl dobrý nick :-)

Tak jo, čerňule zlínská :)))))))

macecha
24. 08. 2009
Dát tip
Ále, jo,jo!

NO TO TEDA NENÍ ANI OMYLEM!!!

macecha
24. 08. 2009
Dát tip
ta je přímo o mně .... T***

Moc Ti děkuji.

Výborně řečeno. Báseň se mi líbí. Výborně jsi mi připomněla mně známou myšlenku o těch, kteří po světě bloudí a ač jsou živí, tak jsou vlastně mrtví, protože nejdou za světlem a namísto k nebi se obracejí neustále k zemi. Díky, pěkná spirituální báseň.

Děkuji za návštěvu a názor, je mi vzácný, přiměje k zamyšlení... přečetla jsem si Vaše/Tvoje dílo a musím říct, že na mě zapůsobilo jako překrásné šaty ve výloze, které chci mít, obléknu je a necítím se v nich dobře - do této roviny poezie musím ještě dospět... a ráda bych, jednotlivé obrazy jsou úžasné!

nelíbí

keď na mňa hovorí Slovačisko tou najkrajšiou rečou na svete, nemože byť nikdy reč o zlom :))))) chápu, také se někdy musím "učit" něco vyslovovat a věř mi, že tam tu melodii najdu - a vůbec, potěšilo mě, že tomuto tématu, na rozdíl od předchozího rozumíš :))))

klobúk
21. 08. 2009
Dát tip
je fajn, len nic v zlom, ale: "únavou náš když zrak" to je kostrbate a strasne rusive, aspon pre mna:)

Adamova Eva
21. 08. 2009
Dát tip
...........*o)

Diana
21. 08. 2009
Dát tip
Každý máme svou temnotu, ale i tu jiskřičku. Moc hezké, hluboké a k zamyšlení.***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru