Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kafrání 24. - 26.srpna 09

26. 08. 2009
2
4
510

Takže ok, měl bych svůj záměr uvízt na pravou míru. Potřebuju něco, kde bych mohl zvracet svoje zfetovaný problémy a názory. Pokud možno anonymně, nemíním si dělat reklamu na svou osobu. Omlouvám se, komu z toho budou naskakovat pupínky, ale nechtěl jsem si zakládat jeden z blogísků ( z toho mám zase pupínky já)...

Takže pár věcí. Jmenuju se Daniel a je mi devatenáct. Jsem synáček zbohatlýho kripla a mám o rok stašího bratra.  Už začínám bejt krajně nesympatickej, že?  zatím by stačilo.

24. srpna

Válím se na posteli, poslouchám Morrisona a pátej den sabotuju holení. Vypadám jak Rumcajz, což mě naprosto děsivým způsobem nesere.

Zašel bych na pivo, ale Honza (kamarád)  je kdesi v prdeli a já nemám sebemenší chuť cokoliv řešit s ostatníma známýma, popřípadě s místníma mařkama. Potkat Karolínu, nejspíš bych skočil do prvního keře a dělal že nejsem. Minulý úterý jsem s ní spal a ona má od té doby potřebu se mi dovolat. Poslední sms byla "čuráku", chápu, čurák jsem a sám z toho nemám dobrej pocit, ale momentálně jsem ve stavu, kdy jsem schopnej se akorát hrabat v zarostlé bradě, poslouchat zhulenýho Jima, zírat do stropu a kouřit přiblblý cigára, takže by telefonát nikam nevedl. Přesně vím co by mi řekla a já přesně vím, co bych jí na to odpověděl. Mimo to, že jsem s ní jednou spal neznamená, že s ní chci zestárnout... A až se z toho debilního zparalizovanýho stavu dostanu, zvednu telefon ( minimálně) a K. zavolám, pokusím se to vysvětlit a omluvit se. (jsem na sebe zvědavej)

26. srpna

Ohromný, je jedna ráno, já jsem mírně opilej a právě jsem si vyslechl, jakej strašnej zmrd ve skutečnosti jsem. Okolo jedenácté jsem se rozešel do hospody (oholenej- pětidenní lenost stačila), jelikož se v pokoji povaloval brácha se svou holkou ( společnej pokoj :-! ) a já jsem fakt neměl nervy je poslouchat. Hned u prvního stolku seděla Karolína a Helenou ( její kamarádka?). Jakmile si mě K. všimla, tak vyskočila jak bohyně pomsty a hodila na mě něco jako zlopohled. Připomněla mi ropuchu ( fakt doufám, že si to jednou přečte) a začala vykřikovat, jak jsem já ji, chudinku, využil a v zápětí odkopl. Zapomněla dodat, že ONA byla ta, co se začala lepit, stejně jako zapomněla zmínit (vlastně ani zmiňovat nemusela), že ONA je ta, která chrápe s každým, kdo projeví byť  minimální zájem. Známí různě rozmístění po hospodě se upřímně pobavili, nicméně touhle scénkou veškerá moje snaha omlouvat se skončila. Posadil jsem se na opačnou stranu lokálu k nějakejm fotrům, což se ukázalo jako pěkně blbej nápad, protože po mě čtyři z pěti začali somrovat cigaretu. Ovšem pořád lepší, než srdceryvný kecy K., která se občas obtěžovala otočit a uraženým ksichtem mi dát najevo, že jsem u ní skončil. Jediný, co mě v okruhu asi pěti metrů od ní zajímalo, byla Helena. Hezká holka, má výstavní nohy. Přinutil jsem se přestat si ji představovat nahou, zapálil si poslední cigáro ( zasraní fotři) a srkal hnusnej Budvar, což mi vydrželo až do dvanácti, kdy jsem se zvedl a odcházel. Po cestě jsem se usmál na H., což K. pravděpodobně pěkně nasralo. (pokud jsme si dobře všiml, kopla H. pod stolem) Jsem jak malej.

Takže opět ležím v posteli, opět poslouchám Morrisona a opět hledím do stropu. Bohužel jsem nucen poslouchat i Filipa (br.) jak leze po Šárce. Výborný.  Uvažuju, že vezmu kytaru a půjdu do kumbálu ( budka na zahradě, když nic, tak je tam aspoň klid a otec ani máma tam nelezou). Minimálně tam budu sám a nebudu ty dva poslouchat. Takže enjoy, F.

V kumbále, s notebookem na klíně. Je tu zima a smrdí tu tráva. Fakt skvělej nápad... Aspoň si F. a Š užijou ničím nerušenej sex, já jsem tak dokonalej empaticej, pff.

Kouřím, myslím na H. a proklínám svoje prašivý sebeovládání, taky jsem se mohl na K. vysrat a nemuset poslouchat sračky. Beztak se mi nelíbí, absolutně není můj typ a je blbá jak troky. Nejsem na obtloustlý teatrální  odbarvený blondýny se šperkama jak od kolotočů (mimo to mi při tom říkala Danečku, což je samo o sobě slušně na zvracení). H. je bruneta, normální postavy ( žádná anorektická holka, která při sexu bodá pánevníma kostma)... v neposlední řadě ty nohy. Někdy o nich musím něco napsat...

Takže prozatím končím. Pravděpodobně to vypadá jako "milýdeníčku" bravíčkoidního puberťáka, nicméně je to pro mě lepší, než civět do stropu. Takže se tímto omlouvám všem, kteří se zvednutým obočím kroutí hlavou a myslí si něco o prdeli :)

Daniel


4 názory

Diana
26. 08. 2009
Dát tip
Tyhle obzory jsou k politování...

Petrusha
26. 08. 2009
Dát tip
denníček v svetlomodrom?

solomon
26. 08. 2009
Dát tip
tak podle mýho názoru máš na to psát zajímavý texty, některý obraty sem přijímal tak trochu rozpačitě, ale umim si představit že bych tě čet dál...a hodně zdaru z helenou

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru