Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vlaky

27. 09. 2001
0
0
605
Autor
shelob

*)

Vlaky /trainz/

Takže , proč se vlastně maluje na metra a vlaky ? Začalo to , jak jinak v New Yorku , kde writeři namalovali své jméno na vlak a to jméno spatřilo stovky lidí po celém New Yorku . Metro bylo schopné překonat obrovské vzdálenosti a tak to vlastně všechno začalo . Myšlenka se zrodila . Dopravní síť metra se stalo vlastně komunikačním prostředkem .

„Tegy fiksou v metru, když černá barva teče proudem...Vlak!..tak to je kotel...královská disciplýna..mám radši pohodovější jardy(odstavky), ale desetiminutová rychlovka kdy adrenalin stříká z uší..hmmm...závislost...my ty vlaky opravdu milujem..nádherný stroje, luxusní povrch, maximální krivost, mobilnost...“ PASTA oner

„Představa, že moje jméno odvezou skoro všude sa mi veľmi líbí. Je to určité riziko, ale musím to prekonat. Dost mě serou ŽSR svými hláškami o tom, koľik je stojí odstranění graffiti z vagónů ale proč to vůbec odstraňujou, vlak je preče pojízdný, neni vůbec poškozený , on normálně funguje, jenom je barevný a to je asi sere.“ 2MK crew (sk)

„Metro s brutálním silverem přes dva vagony odjíždí na konečnoui céčka . Lidi zírají na vlak , co se stalo . po dvou vteřinách šoku , který si nikdo nepřizná , když se rohovky , v kterých se ještě odráží stříbrný chrom GNK , srovnají do původní pozice , kroutí hlavou na znak své kultivovanosti a vyjádření nelibosti nad tou formou komunikace . Ta nejchudší věta na obhajobu jejich společností zřízeného vkusu je :To je prachsprostý vandalismus ! Nikdo z nich se nesnaží ten wholecar pochopit.“ K-Hill redaktor bbaráku


PetrViP
30. 09. 2001
Dát tip
Bezi: jako minulé umění:o)))

Bezejmenny
27. 09. 2001
Dát tip
Fascinace podřadným vandalismem, maskovaným jako zítřejší umění. Fuck!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru