Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na slovensku je to tak.

10. 10. 2009
0
3
300
Autor
AntiBelfet
polícia našla dvojicu ľudí mladého muža a 18 ročnú ženu. muža zatiaľ nebolo možné identifikovať pretože má znetvorené telo a rozdrvenú lebku, z ktorej bola ostrým predmetom odstránená časť mozgu, žene chýbajú všetky končatiny. polícia našla vedľa ženinho tela aj sklenenú nádobu s žltozelenou tekutinou ktorá obsahovala jej hlavu. chemické zloženie tekutiny bude podrobené expertíze. obyvatelia okolitých domov identifikovali ženu ako svoju susedu ktorú podľa svedectva naháňal jej druh po dvore so sekerou v ruke. susedia počuli ženský vreskot a mužský rev podľa svedectva bolo zreteľne počuť vetu "ty kurva prečo si ma podjebala s Marekom", následne bolo počuť údery tupým predmetom po ktorých ženin vreskot utíchol. polícia podozrivého muža zadržala do CPZ. medzitým polícia našla v jeho dome biele tričko obsahujúce červené fľaky pripomínajúce zaschnutú krv. podľa muža je to ríbezľový džem. následne bol muž prepustený pre nedostatok dôkazov.

3 názory

Honzyk
10. 10. 2009
Dát tip
..no , na Slovensku jsem dlouho nebyl...esteze tak:))

wedle_vazy
10. 10. 2009
Dát tip
vrahovi se rozhodně nedá upřít zručnost; ještě na ulici oddělit ruce, nohy a hlavu ještě naložit do skleněné nádoby s lihem (třeba). policii se svatouškovským výrazem tvrdit, cosi o rybízových skvrnách na tričku ... tak u vás musí být policajti buď úplní blbci, což je celkem normální trend, nebo na extrémním příkladu poukazuješ na něco jako korupci (zaměňování/ztrácení důkazů) ...nepřímé akce máš spoustu, ale něco tam postrádám a z určitostí nejsem schopen říci co ... i kdyby jsi mě zabil ... :)... snad někdo další. čau

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru