Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Polštářové ruce

20. 10. 2009
0
5
1273
Autor
wibrouk
Pevným stiskem objata bílou smrtí, rozena černého života nás čeká ustrnutí. Teplá kaluž děsu v představách nečinné jíní, jak ji chladnou nesu a pohřbí ji jiní. Hmat neznalý citu a stisk zubů krátce, se i oči probuzené dozvědět chtějí, zda nedržím ji už visíc na oprátce, zda přijde to známé mravenčení. Poté i srdcem bodnutí, když prsty v dlani začne svírat, z krutého rána již vzplanutí, co se přeležené ruce zachce neumírat.

5 názorů

vidím v tom osobní zpověď polštářového vraha, mezi kamarády zvaného Dusičnan. Díky za odvahu, snad dílo přispělo ke zmírnění trestu...(p)

Toscana
29. 10. 2009
Dát tip
Mám z toho kapánek mravenčení taky... ufff (P)

Miroslawek
22. 10. 2009
Dát tip
docela dost špatné, ale každý jsme nějak začínali

raja
20. 10. 2009
Dát tip
a pro dokonalejší představu, o dramatičnosti básně, malá, dopolední chvilka poesie:)

raja
20. 10. 2009
Dát tip
Ano, toť přesmutný příběh Rozeny-přeležené ruky, trpící Afyxofilií. Za obraty jako "poté i srdcem bodnutí" nebo "v představách nečinné jíní" či "rozena černého života" uděluji /P a to i přesto, že básnička se vymyká průměrným dílům stupidligy, tím, že má celkem zvládnutý rytmus a rýmy. Chybička se vloudila, nedávají valného smyslu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru