Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

4.Já...a konečně změna =) !!

24. 10. 2009
1
2
411
Autor
strange_cute

(4. zápis)

Máma prostě jenom blbě čuměla..Po  tom, co sem jí řekla o těch tejdnech s holkama v kempu..Prostě jí jenom spadla čelist už když jsem přijela..Odemknu dveře - doma nikdo..V koupelně bylo zamčeno, a tak si říkám co se děje..Zatim sem se rozběhla do pokojíku a začala strhávat růžový tapety a ty hrozný fotky ze stěn..prostě mi bylo jedno, že se válim po svý bělounký posteli v zamazanejch džínách, který sem nosila celej tejden..A pak se rozletěli dveře a máma na mě začla vejt..."Tos mě nemohla vzbudit, že už jsi doma??Já blbá usla ve vaně!!.."
"Jo, ale v koupelně bylo zamčeno, takže sem nevěděla co mam asi dělat!!Nebudu ti přece lézt do koupelny!!", seskočila sem z postele a barákem to zadunělo.."Ty hele, neztloustla si??To už si nehlídáš svojí linijku??A co to máš na sobě a s vlasama??,Kde máš vlasy??Ty ses úplně zničila!!" - máma + totální šok.. "Ani ne..Jenom mě to prostě začalo unavovat..dělat ze sebe pipku.Lidi v kempu mi tak chyběj.Byli rádi, že sem se změnila k lepšímu..", sakra, už zase se mi stejská po Jánoškovi..=( ..
Máma ještě chvíli postávala u dvěří, ale když zjistila, že jí asi už nic nepovim, tak odešla...Připravovala se na útok v dalších dnech..
Já sem se mezitím rozhodla z těch svých  "vyfocených a vyběhaných" prachů nakoupit nový a normální věci, a protože se u mě probudila touha po malování, tak sem si pomalovala strop nakoupenýma olejovkama..=)A koupila sem si malířskej stojan a plátno na svůj novej obrázek, kterej se chystám namalovat se svou láskou..(njn..v nějakejch ohledech sem se tak úplně nezměnila..)
Ale údiv mý maminky byl úděsně velikej..po tom, co jsem se seznámila s Jánoškem na cestě domů, sem si prodloužila výlet o tejden a něco....
Přijela sem s dredama, matka málem chcípla..=D
"Takže asi nechceš dál dělat modeling, co??".."NE, mami proboha ne!!"... "A co bys jako chtěla dělat dál??"..."Chtěla bych malovat"...

2 názory

to viš..i když asi do toho dávám moc sebe..=)

Kate 18
25. 10. 2009
Dát tip
s dredama :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru