Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na pouti

26. 10. 2009
6
4
969
Autor
Tereza.n
Viděla jsem muže, který zmizel. Viděla jsem muže, který se proměnil v psa. A viděla jsem muže, který pořád pil.
Lidé jedli zázvor s medem a bavili se portugalsky a navzájem se líbali. Všude zněla harmonika a křik. Ženy si krátily sukně a muži si lili na hlavu dešťovou vodu.
Přišla za mnou jedna bezhlavá herečka z toho kočovného divadla, podala mi ruku a řekla, že vypadám bledě. Někdo další mě posadil na židli za mnou. Přes hlavu mi proletěl šíp. Kolem pasu mi pak někdo obvázal provaz a připoutal mě k židli. Ten člověk měl tvář chlupatou jako kokršpaněl, ale měl tvoje oči. Nenamáhala jsem se bránit. Seděla jsem klidně, zatímco mi můj věznitel olizoval tvář a vrtěl při tom ocasem. Když dohrála harmonika, začali se lidi rvát. Pořád ještě připoutaná k židli jsem musela pozorovat, jak přede mě padají setnuté hlavy a ustříhané ženské lokny.
Někdo zařval, že svět by se měl zachránit sám.

4 názory

Bíša
17. 01. 2010
Dát tip
T.

slivaka
15. 11. 2009
Dát tip
...hm..pro Lu silné....a asi vice než myslím*t.

medíček
26. 10. 2009
Dát tip
Hezky to plyne:)*

wedle_vazy
26. 10. 2009
Dát tip
jj, kokršpaněláci jsou tuze tvrdohlavý*... ;) ...jen nepatrně, ale přijde mi, že pouta nebyla tolik utažená, že by se dalo uniknout...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru