Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zahada Hřbitova v Kadani 1,2,3,4,5díl

03. 11. 2009
2
10
576
Autor
dakin

Záhada  hřbitova v Kadani 1.díl

Jednoho dne, když Tomáš šel ze školy, řekl si, že se ze srandy podívá na hřbitov. Ale nebyl to jen takový den,byly dušičky. Najednou se zatáhlo a byla tma. Strašně se bál, proto se chtěl vrátit, ale nevěděl kudy . Rozhodl se, že půjde na pravou stranu, za chvíli dorazil k rozcestí ,ale žádná rozcestník zde nebyl. Když šel včera touto cestou, tak se nic nedělo, pak si vzpomněl, že když ho budila maminka do školy tak říkala, že jsou dušičky a když jsi pouštěl rádio tak říkali, že se dnes ztratilo pět dětí u hřbitova v Kadani. Ale zpátky k příběhu.Bál se a nevěděl kudy jít a tak se ohlédl za sebe a tam se to hemžilo smrtkami a zombíky. Tomáš na ně volá:,,Tak pojďte, já umím KARATEEEEE!!!“ , ale pak se strašně lekl, protože házeli kamení. Chcete vědět jak to dopadne. Nečekejte, rychle si přečtěte druhý díl.    

 

Záhada  hřbitova v Kadani 2.díl

Co se událo? Tomáš se dostal do průšvihu na hřbitově. Dostane se z toho nebo zmizí jako ostatní? Čtěte dál. Když na něj házeli kamení nezasáhli ho,vždycky dopadly na tu jednu cestu která se z dala být nejstrašnější.Rychle se rozhodnul šel tou cesto která byla skoro zasypaná kamením.Tak šel a nejednou se všechny mraky rozutekly,zombici byli pryč a objevil se před svým domem. Když odemknul tak šel do pokoje a nic matce neřekl. Když byl vtom pokoji tak zavolal kamarádům.Když to oba na skype zvedli tak jim řekl „Hele lidi teď se mi stalo něco děsivého šel jsem kolem hřbitova a nejednou se setmělo a byly za mnou zombíci pak jsem tam potkal nějaký rozcestí a vybral jsem si jednu divnou cestu už vím asi jak se ztratily ty děti asi si vybrali špatnou cestu“ řekl Tomáš a najednou se spustil do povídání Martin „Hele tak to zkusíme  vysvětlit.Dneska se sejdeme u mě před domem a Helena řekla „ale jak to dokážeme“ „Nevím…“ řekl Martin „tak co pudem na to“ řekl Tomáš „ANO!!!!!“ řekli všichni společně .Ale musíme se na to ještě vybavit! Tak co jak si myslíte že dopadnou. Myslíte že to dokážou v příštím díle.

   

Záhada  hřbitova v Kadani 3.díl

Tak se všichni tři sešli u Martinova domu.Tak půjdeme na hřbitova co se tam děje,ale jak tam dorazili tak viděli,že byli všichni zmrzlí.Tak šli dál a viděli tam jednoho děsivě vypadajícího ducha který měl poddané. Pak je viděl,že se tam schovávají  a ihned poslal na ně zombíky ,ale nechytili je.Rychle utekli a pak se to zase stalo! Zčernala obloha!Ztratili se a pak tam viděli nějaké zombíky a rychle utíkali,ale dohnali je a uvěznili.Naštěstí naši hrdinové jsou vybaveni nožíkem.Byly to totiž dřevěné mříže. Rychle vlezly dírou a špehovaly ducha.Poslouchali ducha,který  říkal „potřebuji 15 dětí a pak budu konečně na živu a budu všem vládnout už se těším MUHEHEHEHEHEHEHEEEE!!!!!!!!!!!!!!“ Hlavní zombík mu říká „My vám je seženeme  už jich máme 10 ješte pak ty co půjdou ze školy, tak 5 jich seženeme . Seženou je ano nebo ne v příštím díle.

 

Záhada hřbitova v Kadani 4.díl

„pane máme další dítě už jich máme 11 dětí“říká Hlavní zombík „výborně až budu potvora,která muže ovládnout svět tak tě proměnim na svého zástupce a teď běž hlídat“říká duch.Tomáš,Martin a Helena rychle utekli.Potom šli k Martinovy domů a chtěli vymyslet nějaký plán a pak Tomáše napadl dobrý nápad „hele lidi mam nápad!Co kdybychom zavřeli vchod do hřbitova“ „Jojo to je dobrý nápad ,ale kde seženeme na to věci“řekl Martin „já vím můj tata je policajt ten to sežene“řekla Helena „to máme ,ale jak ho zastavíme musíme koupit nějaký stroj na duchy“řekl Tomáš „stačí vysavač ne ?„ řekl Martin „tak to seženeme a sraz zítra  s těmi věcmi u mě doma tak ahoj“řekl Tomáš a odešel domů jako Helena Jak to dopadne bude učinkovat ten plán nebo ne a zlej duch zvítězí.

 

 Záhada hřbitova v Kadani 5.díl

„Ahoj,kde je Helena“řekl Tomáš „Čau říkala že pojede autem“řekl Martin „hele už jede“ řekl Tomáš „ahoj Heleno jak je“řekl Martin „ahoj kluci dobře tak co půjdeme na to mam ti věci v kufru“řekla Helena tak šli a udělali zákaz před hřbitovem trvalo jim to asi 1 hodinu  .Tak šli na ducha všichni tři se asi báli ,ale to je jedno.Když přišli na hřbitov tak bojovali s zombíky pak se rychle schovaly za strom pak ducha napadly ze zadu ,ale bránil se proto museli mu dat nějaký prach který účinkoval zapnuly vysavač a vyluxovaly ho pak ten pytlík vykopaly jamu tam ho hodily zakopaly a už nikdy se nenašel.

 

 

(víte kde vzali elektřinu v smuteční síni byla zásuvka vzali prodlužovačku a tam vzali elektřinu)

 

Autor:Vojtěch Friml


10 názorů

mata11111
14. 12. 2009
Dát tip
Ano to je to co si nám četl ve škole . pěkný! akorát že s hrubkama

dakin
04. 11. 2009
Dát tip
me ne je to normal

Energel
04. 11. 2009
Dát tip
Mě taky vylejzaj

Energel
04. 11. 2009
Dát tip
Vojto, Vojto, Vojto. Tvoje dílo je dost slušné a myslím si že sem našel slušnou konkurenci.

Petrusha
04. 11. 2009
Dát tip
Milé deti, doporučujem najskôr prebrať celú gramatiku jazyka rodného, potom prečítať niekoľko desiatok až stoviek kníh a potom sa a začnúť zamýšľať nad potrebou písať. Nemusí to byť geniálne, ale toto fakt nejde. V 11ti tomu fakt neverím. Prepáč.

Kristepane...

dakin
03. 11. 2009
Dát tip
caw lidi díky že čtěte tento příběch

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru