Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cool

08. 11. 2009
1
8
911
Autor
Hedbávná
Tvé lokty zná můj stůl
a lůžko půlku zase dalo.
Dvojité ráno posnídalo.
Den nebyl…i byl…cool!

8 názorů

sveřep
11. 01. 2010
Dát tip
verše dobré T, debata na baterky :)

Hedbávná
14. 11. 2009
Dát tip
Děkuji, není třeba, není ani líto, pardon!

Miroslawek
13. 11. 2009
Dát tip
opět nečteno

Hedbávná
11. 11. 2009
Dát tip
Avízo...???...jak jsi mne chtěl NAUČIT, nevím, zda jsi nějaký V.I.P. na Písmáku, a tak se to podle Tebe patří! Promiň! Hodně ostře tluču do klávesnice a ptám se proč mám psát avíza, když se i mne slovy přesnými ptáš ....bla, bla, bal...a co? ...jakože co to to je? Když nevíš...je mi líto...Pane kritiku! Autor musí čekat kritiku, jasné, skvělý kritik musí být připraven na kritiku kritiky!!! Vždyť i kritika je dílo...autorské. Pro Miroslawka. copak to má Pan kritik za prapodivný výběr avízový... I přes dlouhé protihovory pozdravuji M.H.

Miroslawek
09. 11. 2009
Dát tip
Kdo mi nedá avízo, ten se s odpovědí namáhal zbytečně, za trest jsem ji nečetl ;)

Hedbávná
09. 11. 2009
Dát tip
...a? Rýmuje i nerýmuje se TO, a pro Miroslawka...je čtyřverší málo cool? Nu, pardon. Já vím, je malý prostor jsem čtenářům dala, ale veliký pro fantazii...čtvrtý verš je třeba prožít po svém!!!! A tak pardon asi byl jen cool! PS: docela mne baví reakce a mantinely ZAŽITÉ na Písmáku, který teprve poznávám. Nemíním se podřizovat jakýmkoliv pravidlům, které se zobrazují jen v otázce dané otazníky!!! ...s a uprostřed??? Promiň Miroslawku, ale tak to myslím je: Tys mi řek, že jen pocit může být málo, a já tobě řvu do ucha: Nemáš-li energii, která ví o čem to bylo, běž do háje...takoví kritici jsou stejně zkostnatělí, jako kdybych připustila, že jen můj výklad je ten správný. je to jen pocit, máš pravdu a chce dvojitou akci,jenže vtip je v tom, že nemusí, i když může se stát!!! A to je občas zázrak!! Bravo! Napsala jem kvůli Tobě kdovíkolik slov!

Miroslawek
09. 11. 2009
Dát tip
Tak se to rýmuje... a?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru