Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Když láska přichází

03. 12. 2009
3
12
1494
Autor
ironst

 

Prohlížel si ji a ona o tom nevěděla.

---------

Byla pozdní noc, spíše už ráno a měli za sebou pro oba více méně uspokojivé milování, jak by to nazvala ona a šukání, jak by to nazval on. Tedy pokud by se jich někdo zeptal, protože spolu o tom  nemluvili. Nebylo divu. Byla to jejich první společná noc, po prvním setkání a tedy se v podstatě ani moc neznali.

 

Když ho poprvé spatřila, okouzlil ji. Pohledem o něj zavadila ve vyhlášené restauraci, kam chodili pouze dva typy lidí. Osamělí, kteří hledali někoho, s kým by mohli strávit celý život nebo alespoň chvíli a venkovním životem unavení a znechucení, kteří chtěli být u stolku sami.

Když vešla a zahlédla ho, hned věděla, že on bude ten první typ. Bez váhání odmítla číšníka, který ji chtěl uvést k jejímu oblíbenému stolu a zamířila přes měkkým světlem ozářenou místnost.

Vypadal krásně a oduševněle. Už když se blížila, zachytil její pohled, pochopil, okamžitě vstal a přistavil židli, aby se mohla bez čekání posadit, až k němu dorazí. Navíc jí galantně políbil ruku a pomohl s kabátem.

Byla v sedmém nebi po nádherném večeru a úžasné konverzaci, kdy dokázal, že jí buď opravdu rozumí nebo to alespoň velmi úspěšně hraje. Velmi chutné jídlo a ještě chutnější víno ji mírně uspalo. Nedokázala a ani nechtěla odmítnout pozvání na pokračování večera v jeho bytě.

To jak žil, jí vyrazilo dech. Utopila se ve vysokých kobercích, luxusní sedačce, romantické hudbě, dalším silném vínu, jeho krásných očích, silné náručí a vodní posteli.

Než upadla do hlubokého spánku plného nádherných snů, byla si po dlouhé době naprosto jistá, že se zamilovala.

 

On však zamilován nebyl. Ještě ne. Doufal ale, že ten pocit opět okusí.

 

Když vzhlédl v restauraci od stolku a dokázal se vymanit ze svých roztoulaných myšlenek, poznal, že přichází a že ho chce.

Pouze s vypětím všech sil vstal a provedl všechny úkony, které se od něho vyžadovaly. Postupně se však vzpamatoval a celý další večer už měl ve své režii. Zcela ji okouzlil, jak to velmi dobře uměl, pozval ji domů, poskytl jí rozkoš, kterou chtěla a teď ji pozoroval.

Byl spíše samotář. Měl rád ten život starého mládence, bohatého starého mládence, který si může dělat co chce a nikdo mu do toho nemluví. Jen několikrát do roka ho přepadla palčivá touha, a potom vyrazil na místo, kam jemu podobní chodili, aby našli partnera. Tady se tedy žena v jeho posteli pletla, o dlouhodobý vztah mu nikdy nešlo.

Věděl, že v restauraci pro osamělé bude mít vždy štěstí a ženy tam budou vždy poměrně slušné, byť se s ním vyspí hned první noc. Do bordelu nikdy nechodil, ani si nikdy nezavolal eskort servis, protože těmito pracovnicemi pohrdal z hloubi duše.

Byl vybíravý a líbily se mu jen určité typy. Kdyby k nim ona nepatřila, byl by ji od stolku velice rychle vypoklonkoval.

Rezavé vlasy, množství pih pod očima, zvláštně bledá pleť, dětsky nevinně vyhlížející obličejík, poměrně velká ňadra, úžasně tvarovaný trochu větší zadeček,dokonale rovné nohy, ne moc vyzáblé.

Teď, pod rouškou tmy a mírným světlem lamp dopadajícím sem z ulice, z ní opatrně polehounku, aby se neprobudila, stáhl peřinu a kochal se jejími křivkami, které vystavovala ležíc na levém boku. Přitažlivá byla, velmi a jeho tělo okamžitě reagovalo, jak mělo.

 

Přesto tomu něco chybělo a on věděl, co. Odešel do pracovny a když se vracel, nesl několik podivných a velice ostrých nástrojů.

---------

Až v ložnici započne svou práci, konečně se zase doopravdy zamiluje.

 


12 názorů

_Rebelka11
07. 12. 2009
Dát tip
... jj, trefil :-) Jen mi to připomnělo tu sérii. Ale i tak jsem psala, že se mi líbí, jak je to napsané. Thrillery já ráda *

ironst
05. 12. 2009
Dát tip
VT Marvin - okj, subjektivni nazor, coz je pochopitelne, samozrejme beru Wronski a Sebastiana diky nerikam, ze je to neco prevratneho nebo originalniho, z meho pohledu ale nemuzu souhlasit s MArvinem, pohledy nejsou ploche, nikomu neschazi nic zvlastniho, nechapu proc kazdy vsude hleda neco hlubokeho

Wronski
04. 12. 2009
Dát tip
tak jakoby tuctově napsané s překvapivým koncem, líbí se mi to. *

ironst
04. 12. 2009
Dát tip
ahoj,kocko,zase jsem se netrefil do Tve nalady?? :-)

ironst
04. 12. 2009
Dát tip
diky za upozorneni, i kdyz chyby jinak nedelam, carky jsou v cestine opravdu hodne slozite, tak mi misty neco vypdne, co uz jsem ze skoly zapomnel :-)

ironst
04. 12. 2009
Dát tip
diky za upozorneni, i kdyz chyby jinak nedelam, carky jsou v cestine opravdu hodne slozite, tak mi misty neco vypdne, co uz jsem ze skoly zapomnel :-)

J.Tomas
04. 12. 2009
Dát tip
Dobře napsané. (Pozor na čárky, občas chybí u věty vložené)

_Rebelka11
04. 12. 2009
Dát tip
... to mi připomíná nekonečnou sérii Saw :-)) Hustý. Ten začátek mi přišel tak, že se to takhle nikdy ve skutečnosti neděje :-) Líbí se mi ale, jak je to napsané.

reinka
03. 12. 2009
Dát tip
sadistický!!

Sebastiana
03. 12. 2009
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru