Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nesmrďte

03. 12. 2009
0
2
745
Autor
Bexhill

Bexhill káže o smradľavých telesných partiách...

Nech vyzerá človek dobre, pokiaľ mu však smrdí z úst, je jeho výzor, hoci ako nech je príťažlivý, nepodstatný.

            Vlastne pardon, NIE keď mu smrdí z úst. NIELEN keď mu smrdí z úst. Keď smrdí nejaká jeho časť, či dokonca keď smrdí CELÝ je jeho vzhľad zanedbateľný. Iste hľadíte na fotku a poviete si, aká je tá osoba pekná, lenže keď sa s ňou dostanete do priameho kontaktu a do nosa vám vrazí jeho skvasené pižmo, tak razom všetky hodnotenia padnú prudko dole.

            Vraví sa: „Správny chlap má smrdieť aj na fotke a keď stiahne predkožku, má vyletieť mäsiarka.“... Poznám takých jedincov. Vizuálne pôsobia dobre, lenže ich dych a pach (puch) očarí každého tak, že sa mu zatočí hlava.

            Dbám na svoju hygienu. Sprchujem sa dvakrát denne, používam deodorant, zuby si umývam niekoľkokrát za deň, vyplachujem si držku ústnou vodou a zväčša žujem žuvačku. Čiže sa o seba poctivo starám. Niektorím však „stačí“ sprcha raz za týždeň. 

            Len si to predstavte: Že vám smrdí čurák ako kvaserná kapusta!... som z tých šťastnejších jedincov, ktorý neoplývajú silným puchom (asi...) a teda môj párok nemá aromatickú povahu utopenca, takže ľutujem ľudí, ktorých čurák smrdí.

            Ženské detto. Smradľavá číča je malý černokňažník pachu v nohavičkách, do ktorého asi nikto okrem pár (stovák) úchylných subjektov netúži načrieť.


Raz sa čas sa oplatí investovať do lepšieho mydla, sprchového gélu, dobrej zubnej pasty alebo silnej ústnej vody. Dbajte o to, aby bola vaša prítomnosť príjemná aj tým čo vás nepoznajú, nevidia vás, ale môžu vás zacítiť a tým si o vás spravia obraz.

Takže suma sumárum:

 

Umývajte si telo, zuby, čurákov aj kundy a svet bude krajším miestom!


2 názory

Bexhill
03. 12. 2009
Dát tip
To by musela byť predkožka jak plachta na Zetor...

Fouraix
03. 12. 2009
Dát tip
alebo keď vyletí masár (samček od mäsiarky)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru