Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

unaveno

08. 10. 2001
0
0
920
Autor
jerryQ

Popadnu  koš plný skořápek od vajec, a jak se s ním řítím na kopec, tak se těším, až se vrátím a budu mít chvilku klidu.

Než mě znova pusa umlčí svou výřečností a jak se budu přehrabovat mezi zárodkama a dvounožci, bude se mi opět přibližovat tato chvíle . Po okraj nasypané obaly od nepostižitelného, odnesu takový koš na místo, kde se látka z níž jsou tvořeny promění v nový obal.

Na shromaždišti skořápek se potkávám s jedním mikrobiologem, který zde získává materiál pro své výzkumy salmonely. Na něco již přišel: chodí sem příliš často. Nic jsem mu nepotvrzoval, sám jsem se utvrdil ve svém podezření, že proniknout do neznámého světa znamená ho ukončit. Ať se vyklube sám - mohl bych mít trpělivost kuřete, že?

Nebo si nakonec s tím mikrobiologem budeme rozumět a setkávat se  častěji na našem místě?


Damik
25. 10. 2001
Dát tip
Mno to je dobrý! Sice mi začalo svítat až po druhém přečtení, ale to je u mně norma.Všichni sme zakuklenci zakuklený.Ale nejhorší sou pukavci. (***

Climaster
09. 10. 2001
Dát tip
zoo:o)))))))))..:o)))))))... ..teda já jsem to nějak nepochopil, nebo nevim....často mi uchází ty hlavní smysly..:o)

Dany
08. 10. 2001
Dát tip
Kam ty na to chodíš?

zoo
08. 10. 2001
Dát tip
Tééda! A já se uvelebila v křesílku. Že bude Velikonoční... :-/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru