Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

chci ji mrdat

06. 12. 2009
3
4
1175
Autor
ROS

Proč se s tím ještě chlubíte, je mi to úplně ukradený, nebo spíš než ukradený nechci to vědět, není to sexy a už jsem to zase z jejích rtů slyšel…měla jsem jich padesát, a přestala jsem to už počítat, užívala jsem si a vůbec se za to nestydím.

Co mi je do toho, že ji už ve 14 mrdali dvacetiletí kluci, a co mi je do toho kolik jich měla, nebo kdy to přestala počítat. Polkl jsem poznámku o brigádě v privátu. Mlčel jsem. Tvářil jsem se, že mi to je jedno.  Když už mají holky takový zkušenosti, tak aspoň něco dělejte, neležte na zádech a nečekejte. Nečekala, rozdrápala mi záda, nakousla ret a hlasitě vzdychala, pokaždé když jsem ji pevně sevřel prsa. Leželi jsme nazí na nafukovací matračce a do ucha mi šeptala… miláčku, lásko… a to jsem ji viděl podruhý ve svém životě. To ten alkohol, dost jsme toho vypili. Cítím se s tebou o moc líp než se svým klukem. Mlčel jsem a hladil ji. Měla jedno z nejkrásnějších těl, co jsem, kdy viděl. Nechtěl jsem, aby odešla, chtěl jsem, aby tu zůstala celou noc, věděl jsem, že když půjde domů, už ji neuvidím. Rozdrásávala mi rty, jemně kousala do jazyku. Vychutnej si tu poslední kapku, až odejde a zmizí za dveřmi, bude konec, vím to. Nemyslel jsem a přitiskl ji silou ke zdi, cítil její tělo, dech. Ještě jednou naposled. Vzbudila mě smska… moc mě to mrzí, ale byla jsem hrozně moc opilá a mám svého kluka a miluju ho.


4 názory

Horkit
07. 12. 2009
Dát tip
Muzu jen souhlasit. Zaver zabiji to, co se celou dobu tak uzasne tvori. Tip si to ale zaslouzi.

sidonia
07. 12. 2009
Dát tip
mi se nelibi ten zaver.. u toho sem vyvratila oci.. do ty doby sem to hltala. chtela sem zaver, kerej mi da facku nebo me prilepi k zidli a budu zirat a rikat si tyjo ty jo to je borec. az po ten zaver to tak bylo.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru