Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sestra

12. 01. 2010
2
7
334
Autor
Marťulka92

Místností se ozval křik a v tu chvíly mě pohltila panika a úzkost.Byla to má sestra Bessy!Rychle jsem se zvedla ze své postele. Běžela jsem k místu od kuď jsem slyšela ten srdcedroucí řev.

,,Bessy!Bessy, kde jsi?" volám na ní, ale nikdo se mi neozývá. Jen bosé nohy pleskají o podlahu.

Ticho protne opět řev a díky němu už vím kde mám sestru hledat.Seběhnu po vrzavém schodišti a zamířím směrem ke dveřím sklepu.Otevřu dveře a ocitnu se ve tmavé kobce našeho sklepa.

V rohu vidím krčící se postavu v bílé košily.Běžím k ní a obejmu jí! Její ramínka se třesou pláčem a já jí laskám její dlouhé vlasy.

,,Bessy už je to dobré! Jsem u tebe!"

,,Jdi pryč...jdi nebo tě zabije!" říká Bessy.

,,Kdo mě za....?",nestihnu to ani dopovědět a něco mě odmrští do rohu místnosti. Schoulím se do klubíčka a rozvlykám se.Co se to děje, pomyslím si. Zvednu oči ze země a kouknu se do očí toho tríznitele. Leknu se, protože on není člověk...on je člověk vlk. A najednou je tma...tma a ticho!


7 názorů

Vypadá to jako převyprávění snu. A to většinou nedopadá moc dobře. A tohle je docela typický příklad. Kromě toho tam máš doslova kotel chyb...

Petrusha
12. 01. 2010
Dát tip
ee odfláknuté

Petrusha
12. 01. 2010
Dát tip
Marťulko, v 17ti by už ti pravopis mohol ísť. Obsahovo ... vcelku dofláknuté

Metta
12. 01. 2010
Dát tip
neměli jste zavírat pejska do sklepa

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru