Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odešel BIGBIVOJ 2

14. 01. 2010
1
16
1304

Vážení Písmáci,

 

vyjadřuji se zde k avízu Aleše Nováka na jeho požádání. Pana Milana Daňhu z Kralup nad Vltavou jsme znali osobně pouze my dva. Byl před pár lety mým blízkým přítelem. Založením stejného nicku se váš (náš) oblíbený autor BigBivoj dopustil před časem recese, která způsobila, že se bývalá manželka pana Milana Daňhy mylně domnívala, že jde o autentický nick, skrze který nám může podat zprávu o jeho dnešním úmrtí. Aleš neměl ponětí, kdo se skutečně za tímto nickem skrývá a o situaci vás/nás uvědomil.

Mnozí jste již se svým zdejším kamarádem patrně v písemném kontaktu, jak vidím, je zde právě přítomen.

Z úcty k zemřelému Milanu Daňhovi oba, já i Aleš, tato dnešní avíza během zítřejšího dne smažeme.


16 názorů

Nick "danha" patří mně, zakládala jsem ho za Milanova života a psala do něho verše, které nás spojovaly, když mi koukal přes rameno. Zdejší BB věděl o mém soukromí téměř všechno (co se dá najít v počítači a na síti), proto v době našeho soužití prováděl tuto recesi. Jako byste to neznali - Písmák slouží z velké části lidem vnitřně opuštěným, i když souhlasím s tím, co říká krys - já bych pár facek přisadila.

Za chaos. :)

čučenka
15. 01. 2010
Dát tip
no, děcka, to je zmatek... našla jsem tady nick danha, kde byl majitel oslovován BigBivojem Milane. Nejedná se o zmiňovaného pana Mílana Danhu?

pro úplnost původní oznámení: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=345990

no, mě se to tedy moc nevyjasnilo...byl tedy pan Danha na písmáku?

Diana
15. 01. 2010
Dát tip
Doufejme, že je na tom lépe, než kdy byl v tomto slzavém údolí ...

renegátka
15. 01. 2010
Dát tip
Děkuji za vysvětlení.

BigBivoj
15. 01. 2010
Dát tip
a kdo je ten první ?

jo, tam on určitě někdy rád zajde...

Toscana
15. 01. 2010
Dát tip
Tak - a teď jsem z toho už úplně jelen, protože osobně neznám ani jednoho ze zmiňovaných pánů. Nicméně odešel člověk - ať mu je tam na druhé straně dobře a andělé mu pěkně vyhrávají v té nebeské hospůdce.



Bíša
15. 01. 2010
Dát tip
A je to vysvětleno. A skonu pana Milana Daňhu je mi líto...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru