Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

UTAJENÁ SÍLA - HIDDEN POWER

17. 01. 2010
0
1
250
Autor
Monnada

Utajená síla je autorskou prvotinou MUDr. Pavla Špatenky-terapeuta a spisovatele. Dílo bylo dne 19.10.2009 na světovém knižním trhu pod názvem HIDDEN POWER a je mimo jiné portálem amazon.com nabízeno do zemí celého světa jako např.: USA, UK, Canada, Austrálie,... http://www.schieldenver.com/component/k2/item/9-hidden-power-by-dr-pavel-%C5%A1patenka.html , http://www.amazon.com/Hidden-Power-Mastery-Emotional-Openness/dp/1849030170/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1263750562&sr=1-1

Utajená síla
Mistrovství citové otevřenosti

Utajená síla - Mistrovství citové otevřenosti

Ženy se vydaly hledat novou definici sama sebe, duchovně se vyvíjejí, ale ztrácejí přitom své protějšky. Muži a ženy se vzájemně odcizují. Mnohá partnerství jsou nefunkční a prázdná. A co muži? Jaké je tajemství jejich duše? O čem přemýšlejí a co cítí? Proč jsou uzavření a bojí se sdílet pocity? Kniha Utajená síla je hlubokou sondou do světa mužské psychiky, mužského myšlení a prožívání, mužské identity a duchovního světa muže. I když kniha hovoří o mužích, promlouvá i k ženám, protože popisuje tu část duše, kterou nazýváme mužskou silou. Popisuje sílu, která je součástí nás samých, ať už se jedná o muže či o ženy. Mají-li ženy pochopit své protějšky, musí poznat princip mužské síly uvnitř sama sebe. A naopak mají-li muži porozumět ženám, musí napřed poznat sami sebe.


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru