Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Končení

06. 03. 2010
12
13
1563
Autor
tsuki

Čas strhat zažloutlý tapety

v domě věčného podzimu

s hloučkem tichých pronásledovatelů

za zády.

 

Všude jsou otisky

po mastných prstech údržbáře

velkolepý dojmy zborcený

v sebe.

 

 

 

Bez příslibů nebude zklamaných

emoce vyždímáme do mrtva.

 


13 názorů

Toscana
10. 03. 2010
Dát tip
Jo, vyjímečně jako vždycky, že, Jejdíku? :o))))

jejdavilda
09. 03. 2010
Dát tip
já mám skoro vždycky pravdu, jen o tom všichni pochybují

Toscana
09. 03. 2010
Dát tip
A víš, že máš docela pravdu, Jejdíku? Luboš Pospíšil je přesně moje krevní skupina taky! ;o) A tohle, kdyby bylo ve vázaném verši, by možná i zhudebnil.

jejdavilda
08. 03. 2010
Dát tip
konečně dílko, kterému zas rozumím. Připomíná mi to skvělé náladovky Luboše Pospíšila***

Čas strhat zažloutlý tapety v domě věčného podzimu... (zřejmě se schyluje ke každoročnímu jarnímu malování v penzionu pro důchodce) s hloučkem tichých pronásledovatelů za zády. (kde je vždy o každého dobře postaráno díky početné skupině vlídných a nezištných ošetřovatelů) Všude jsou otisky po mastných prstech údržbáře velkolepý dojmy zborcený v sebe. (starouškové se často přehrabují v žloutnoucích fotografiích, nepřestávají ani při tajné konzumaci klobásek a uzených kolen, která mají jinak zakázána...) Bez příslibů nebude zklamaných emoce vyždímáme do mrtva. (i v pokročilém věku však vznikají nové lásky, pevnost takových vztahů bývá často narušena až fyzickým konce jednoho z partnerů) nebo že by ten věčný podzim znamenal prostě nekonečné těšení se na jaro? Jen co odhrneme sníh, už tu bude :o) dům věčného podzimu zřejmě symbolizuje útulek pro seniory.

Toscana
08. 03. 2010
Dát tip
baaba avi

Toscana
08. 03. 2010
Dát tip
A vida ho, lišáka podšitého - nemá tu ani Ň, ale kritik jak kdyby mu za ně někdo platil. Tak takhle kritizovat umí opravdu každý.

Toscana
08. 03. 2010
Dát tip
Až mě z toho zazáblo až v kostrči... ajéééje, tohle teda není ani trošku veselý, dívko! Nicméně dobře napsaný to je - a na Strawberryho bobek, asi se někde na kopci přežral jahod a je mu těžko od zažívání. (Se asi podívám, s jakými perlami tu vyrukoval sám.) *T

baaba
07. 03. 2010
Dát tip
ahoj tsuki ser na jahodu ...včera psal všude hrůza a dneska zase kýč. Asi má to slovo nakopírovaný a vkládá kam se podívá.

Strawberry
07. 03. 2010
Dát tip
Kýčovité výrazy: v domě věčného podzimu Všude jsou otisky Bez příslibů emoce vyždímáme .....

Strawberry
07. 03. 2010
Dát tip
Kýč!

Bíša
06. 03. 2010
Dát tip
:+))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru