Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Psaní pro Tebe(člověče)

11. 03. 2010
2
1
349
Autor
jozifek

Psaní pro Tebe ( člověče) jozífek Básně » o Životě Anotace: s počítačem mi to ještě nejde tak mnějte pochopení . To moje psaní je jen s Tebou povídání, neumím psát ty vzletné verše, píšu o životě prostém a mílování, kdo nechce tak atˇto jednoduše nečte. Obyčejného člověka se oslovit snažím, né snoba či jakéhosi zbohatlíka, Tebe svým psaním v ničem neurážím, což těch dvou se určitě netýká. Ty umíš o sebe i druhé se postarat, oni v ten čas jen nudu zahání, však Tobě se budou vždy pošklebovat, že žiješ si svůj život v ústraní. Nemusíš na odiv se ukazovat světu, vše děláš pro Ty,co rád je máš, ti ale vždy pro Tebe jsou tu, pokaždé když v nouzi je zavoláš. To ale nemohou říci už ti druzí, u nich se láska penězi počítá, tam nikoho nikdy nezamrzí, že schudlým se pomoc odmítá. Tebe atˇnikdy nenapadne, abys vněčem jim,se chtěl podobat, pak už bys nemohl bytosti žádné, věřit že opravdu chce Tě milovat.


1 názor

Aviem
14. 03. 2010
Dát tip
asi podruhé se mi stala docela děsná věc - dala jsem omylem tip u díla, které se mi nelíbí.. takže: :-)) aspoň konstruktivní kritika: O gramatických chybách psát nebudu, ty jsem rozebrala v soukromé zprávě.. Obrácený sled slov ve větách - je zbytečný, působí amatérsky, nijak nepodtrhuje důraznost nebo srozumitelnost sdělení. To (sdělení) není příliš jasné.. chvílemi to vypadá, jako že se autor obrací obecně k člověku, chvílemi jako že k někomu konkrétnímu.. což by úplně nevadilo, ale nějak se tím rozplizlo..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru