Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

14. 3. 2010

14. 03. 2010
3
7
969
Autor
Sirup

Prima. Vidím, že mé psaní přimělo mnohé lidi k tomu, aby  je okomentovalo, což pokládám za pozitivní přínos. Někteří vyjádřili i malé antipatie, ale přesto mě čtou dál. To také považuji za pozitivní rys. No a je tady neděle a venku již nesněží.  Neděle, neděle, zítra pondělí. Jestli nehrajete Reversi, určitě začněte. Je to fajn, systém černá - bíla, čili bílá, černá, bílá, černá, bílá, černá .... bílá občas vítězí. Hraji to už nějaký čas s PC a mám to na "hard" obtížnost, a jen málokdy mě počítač porazí. No budu se muset poohlédnout po větším výkonu. Čtete i něco jiného než literaturu na Písmáku, kromě novin? Co třeba: B. Graham: Inteligentní investor, nebo J. Jílek: Akciové trhy a investování, nebo J. Huiziga: Homo ludens, nebo raději I. Kant: Kritika čistého rozumu, praktického a soudnosti?

To nechám na vás. Já zatím přežvýkám nějaký komiks, že by Order of the Stick? No, tak zataženo a nezaprší. To ztuhlé za tím krkem, zdá se, že trochu povolilo. I vám?

No to by stačilo, že? Dobrá tedy, uslyšíme se zítra.

Jo a taky doufám, že mě budete pravidelně číst a dáte si mě rovnou všichni do oblíbených, jasný?! Čusík.


7 názorů

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
:D bravo :DDD ; myslím, že ale nejsem veřejný bavič, neboť inklinuji k tzv. vnitřnímu bavičství, snažím se totiž po chvilkách pobavit sám sebe, jakmile to na mě přijde; přinejmenším se tady můžeme pobavit spolu, ne? co říkáš? jinak mé psaní nemá primární účel někoho bavit, ale vyzvednout ty skvostné okamžiky všedního dne umíš krelislit rodinný domek? projektovat? skvělé, já bych zatím zvládl takový ten čtverec s trojúhelníkem nahoře.. ale to by si asi nikdo nekoupil... ;)

j@newe
14. 03. 2010
Dát tip
odhaduju te na velmi mladeho intelektuala :)... co ma rad legraci i ponauceni... ale jednoduche to tu jako bavic asi mit nebudes... myslim, tusim, domnivam se... jsem tu totiz taky nova

neroušek
14. 03. 2010
Dát tip
Tak piš piš dál.*******

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
Je to spíš zápisník, či diář všech významných chvil mého života bez aspirace na jejich pořadí. Čus.

neroušek
14. 03. 2010
Dát tip
Milý Sirupe,to vypadá na deníček.********

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
silné, silné, jistě, jak jinak, že ?

Norsko 1
14. 03. 2010
Dát tip
jistě, jak jinak. ozvěna je silné médium

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru