Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska,život=SÁZKA!

20. 03. 2010
0
2
696

Splácané z nudných školních dnů a těžkých psychických stavů mé mysli...

Co láska, to předem prohraná sázka..., a i přes to pro ni dáváme v sázku naši hrdost,čas a mnohdy i samotný život....

Víte jaký je rozdíl mezi realitou a naivitou?Žádný.Obě mají nečekané katastrofické následky....

Doufej,věř, tuž...teprve poté ti život ukáže co je zač.


2 názory

snake_01
22. 03. 2010
Dát tip
Navíc mně osobně vejvýc vadí ta generalizace, jak můžeš vnucovat svůj názor ostatním a pokládat ho za objektivní - Láska=pohraná sázka, bez ohledu na to, že je to kýč jak bič, vzhledem k tmu, že nemůžeš vědět nic o láskách jiných lidí, nesuď je.

Šmodrcha
20. 03. 2010
Dát tip
Někteří básníci tvoří i za hluboké psychické krize, ba co víc, někteří plodí pouze v krizi. Přesto si dají záležet na výsledku díla. Ve třech řádcích už jsem neviděl dlouho tolik prohřešků proti českému pravopisu. Omlouvá Tě věk. K citátům - Akademický slovník cizích slov (Academia 2000 Praha) - "doslovně uvedený cizí výrok,text" Ty však uvádíš "splácané z... mé mysli..." Tedy spíše kategorie MIMO nebo Indispozice. Také první řádek (zjednoduším-li "Co láska, to sázka, pro ni dáváme v sázku") je nevhodně vystavěn. Piš dál, ty básně Můj les a Noční ulice nevypadaly tak zle, uvážím-li Tvůj věk. Básník musí vyzrát. Za pět let budeš možná kritizovat moji tvorbu :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru