Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O důležitosti

25. 03. 2010
1
9
371
Autor
Undefined

Po těžkém dnu v práci, těsně před spaním, hluboko v noci, prosím, dovolte neznámému kolemjdoucímu vyslovit malou pravdu, která platila už v době lovců mamutů a bude platit až do skonání věků.

Hloupý a bezvýznamný si svou významnost chce vykřičet, významný a moudrý je si vědom svých činů považujíc je za bezvýznamné, proto mu stačí mlčet. Potkáš-li člověka křičícího o své významnosti a moudrosti, nemusí Ti říkat dalšího ničeho, neboť se s jistotou jedná o bezvýznamného hlupáka!


9 názorů

kdyby se po kafkovi nesvezli intoušové tak by po něm taky nikdo neštěkl a bylo by nám líp, otřesnej autor... :)

Katariina
25. 03. 2010
Dát tip
Proč myslíš, že moudří lidé nutně považují své činy za bezvýznamné? Nezdá se mi úplně moudré dělat věci, v nichž nelze nalézt význam...

Prosecký
25. 03. 2010
Dát tip
1. významný a moudrý je rodu mužského, proto má text správně znít: ... významný a moudrý je si vědom svých činů považuje je ... 2. též jsem skromný introvert, a proto si dovolím říci, že dnes není nic bez marketingu. Kdybych drze neprosazoval svou knihu, nikdy by nevyšla. Kdyby Kafkovo dílo nevydal Brod, dnes by po Franzovi neštěkl ani pes.

Garay
25. 03. 2010
Dát tip
Tak to jsem strašně pitomá :)

píčovina

papouch
25. 03. 2010
Dát tip
zdalipak to četl i neroušek, jenž sám sebe tituluje Velký? :-)

Petrusha
25. 03. 2010
Dát tip
bude, máš pravdu

sepiolite
25. 03. 2010
Dát tip
stará dobrá známá:) a já s ní naprosto souhalsím

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru