Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

K narozeninám

26. 03. 2010
1
6
1115
Autor
Vonna

pro jediného člověka na světě

Je Ti 22. Myslím, že je to krásné. Můžu Tě ujistit, že to není žádný hrozný věk. Doufám, že si život užíváš, jak to jen jde. Myslím, že jsme spolu vytvořili něco úžasného a neocenitelného a někdy žasnu, jak se nám to povedlo. Znamenáš pro mě nejvíc na světě, jsi člověk, kterému můžu říct cokoliv  a vím, že mě pochopíš. Vážím si toho, že mi ukazuješ i jiné úhly pohledu na věc a že spolu můžeme diskutovat a mluvit o všem. Jsi můj nejlepší přítel a zároveň ten nejúžasnější milenec. Vážím si každé chvilky s Tebou a už si ani nepamatuju, kdy jsem na Tebe byla naposledy naštvaná. Užívám si naše souznění, tělesné i duševní a nevím, čím jsem si zasloužila takový kus štěstí. K narozeninám Ti přeju hodně lásky ze všech stran, hudby, slunce, úsměvů, smíchu, čokolády, dobrého jídla i pití, nezapomenutelných zážitků a krásných dnů. Budu se snažit.

Miluju Tě


6 názorů

Jsi takový dárek. :)

Vonna
28. 03. 2010
Dát tip
:-) bugr,jo? musíme se poslu opít šampanským a tequilou :) a tancovat do kuropění

nonamebeast
27. 03. 2010
Dát tip
Mám v hlavě tu písničku od Ebenů: K narozeninám chtěl bych Ti dát něco víc, než se obvykle dává...k narozeninám, ať se Ti láska za roh neschovává... přijdu vám na svatbu;)a udělám bugr jsi super a kamarádka a moje oblíbená Ty:)

Vonna
27. 03. 2010
Dát tip
taky si myslím, že se to sem asi nehodí. ale co, mi je to jedno :)

nonamebeast
27. 03. 2010
Dát tip
písmák možná není ohrádka pro takové vyznání, ale je to krásné:)

nonamebeast
26. 03. 2010
Dát tip
:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru