Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Franta a brutální bitka v hospodě, která to bohužel nevydrží

Franta už mě štve

Tak mě už zase ten Franta štve. Šel jsem do hospody a dal si něco na pití. Vedle mě si přisedl Franta. Vzal jsem korbel a rozflákal jsem mu ním držku. Vylítl mu zub z huby a donutil jsem ho ten zub sníst. Rozbil jsem korbel o jeho hlavu a střepy mu na čolo vyryl pentagram. Bouchl jsem ho pěstí do rozkroku. On vylízal všechny moje plivy na zem a ještě si přede mě klekl a prosil o odpuštění. Já mu řekl, že mu odpouštím. On mi totiž přebral babu, víte? Udělal jsem kop z otočky a Franta probořil celou stěnu a vyletěl z hospody ven. Já na něj skočil a brutálně mu rozflákal ksicht. Udělal jsem další kop a probořil další část hospody. Hospoda se propadla a všichni zemřeli. Potoky krve tekly napříč hospodou. Franta vzal svůj zub a zabodl mi ho do spánku.


9 názorů

katugiro
11. 04. 2010
Dát tip
Protože mají podobnou metodu tvorby. Nijak se neomezuju.

solomon
11. 04. 2010
Dát tip
proč srovnávat jakkoli měrku s cistim si svoje zlute zuby v osm hodin rano kartackem a pastou colgate??? neomezuj se

katugiro
10. 04. 2010
Dát tip
Stejně jako Měrka píšeš nesmysly, ale řemeslně jsi oproti němu ještě o čtyřiadvacet úrovní níž. Proč s tím lezeš do arény?


Arlea689
09. 04. 2010
Dát tip
Ty seš Chuck Norris? :-D

Lampička
09. 04. 2010
Dát tip
:-D *

připravit Frantu o oba zuby...jak nehumánní.

jH
08. 04. 2010
Dát tip
pokud se tohle nedostane do zlatého výběru tak odcházím z písmáku

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru