Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

úvaha o presidentech a jiných zvířatech

09. 04. 2010
8
11
1517
Autor
aleš-novák

Včera si Praha užila svých pět minut slávy. Sešli se tu presidenti z několika zemí. Někteří si vyměňovali autogramy, někteří spolu pojedli. Mimochodem: všimli jste si, že zatímco Obama měl na limuzíně vlajku americkou a českou, Medveděv měl ruskou a slovenskou? Je dobře, že média ukázala státníky i z jiné strany...mají pěkné koníčky.

 zatímco ruský

president Medveděv

se věnuje

akvarijním rybičkám

president Estonska Ilves

utrácí

za luxusní jídlo

pro snoby...


11 názorů

Toscana
11. 04. 2010
Dát tip
a co kromě trávy s(n)obi žerou??? (já jen aby mu to nějak víc nelezlo do peněz, Estonsko zase tak prudce bohaté není) :o)) *t

moorgaan
09. 04. 2010
Dát tip
cely den jsem trnul strachy, jestli podepíší ! kupodivu podepsali:-)) ...lamu si hlavu, proc bookmakeri nekdy nevypisi sazku, zda se podepise ci ne?

očakával jsem, že k událostem zaujmeš nějaký vlastní, (sarkastický?) postoj :o) jako písmácký politický komentátor...

moorgaan
09. 04. 2010
Dát tip
sobi nejedi.. ale zerou!

že za něco utrácí, ještě neznamená, že to i jí...:o)

Ó
09. 04. 2010
Dát tip
...on má rád seno?...

Diana
09. 04. 2010
Dát tip
:-)*

baaba: no, asi není úplně slovenská http://www.lidovky.cz/foto.asp?galerie=summitom&strana=3 Kdoví, podle jakých pravidel to vlastně je, Obama měl opravdu svou a naší...

renegátka
09. 04. 2010
Dát tip
se divím, že nejsou na Písmáku

baaba
09. 04. 2010
Dát tip
já to poslouchal v rádiu celej den ...že byla ruskoslovenská kombinace si nevšiml asi nikdo, páč nikdo ani nepípl. ...luxusní jídlo je výživnej koníček:)

avox
09. 04. 2010
Dát tip
a zpráva: "Zacvičil si před večeří s politiky 11 zemí bývalého východního bloku" probudila mou představivost - Se všemi najednou nebo jednotlivě? Kdoví jak jim pak ta večeře chutnala? :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru