Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tvrdý život LARPaře

11. 04. 2010
2
5
816
Autor
Lampička

Určeno zejména těm, kteří se někdy zúčastnili tzv dřeváren, tedy se zabývali výrobou a hlavně údržbou zbraní a výstroje. Údržbou rozuměj zachování věci v alespoň vzdáleně provozuschopném stavu. Tato blbůstka vznikla naprosto spontánně na veletrhu larpu:-)

Drží díky lásce

a kobercové pásce


5 názorů

lampička
20. 04. 2010
Dát tip
*

ahoj Lampičkooo*

Jachula
11. 04. 2010
Dát tip
Promiň, ale to nemyslíš vážně, že? Posílat mi avízo kvůli téhle maličkosti?:-) Jakkoli pro tebe byl daný zážitek zřejmě niterný, mě Tvoje vyjádření prostřednictvím těch veršů nic neříká. Ocenil bych třeba básničku na téma: páskou k sobě slepení dva milenci v brnění a pod.

Lampička
11. 04. 2010
Dát tip
já vím! uvědomila jsem si to, ale nemohla jsem to tady nedat. Protože to je něco...jak to říct. Stáli jsme na Moravském náměstí a pokoušeli jsme se postavit gotický stan, ale neměli jsme středovou tyč, a tak jsme kobercovkou slepili 4 jiné, krátké tyče. Když jsme to udělali, přilepili jsme kobercovkou lana ke kolíkům a spoustu jiných věcí. Tohle mi prostě "vyklouzlo", a nemohla jsem to tady nedat.

Glomma
11. 04. 2010
Dát tip
a zase se objevila láska, páska ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru