Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jaký byl vlastně Michael Jackson?

11. 04. 2010
0
0
278
Autor
Moona

Kdo byl vlastně Michael Jackson?Byl to pedofil,úchyl,maniak,či jen naivní člověk?
Nechávám to na vás avšak u mě když se řekne Michael Jackson vybaví se mi hlavně skvělý zpěvák a tanečník.
Nikdy v životě jsem ho neviděla na živo a přiznávám se,ikdyž ze za to stydím,že jsem se o něj začala zajímat až po jeho smrti.Začala jsem si pouštět dokumenty.číst články,abych se o něm něco dověděla avšak všude psali,či mluvili něco jiného.Našla jsem dokument,ve kterém přímo vystupoval Michael osobně.
Z dokumentů se toho hodně dozvíte,ale musíte mít jakési cítění.
Neměla jsem k němu hluboký vztah ale když začal brečet,brečela jsem s ním,aniž bych si to vůbec uvědomovala.
Od té doby Michael patří neodmyslitelně do mého světa.
Byl to člověk který si hodně vytrpěl a také se to na něm podepsalo.
Nikdy neměl dětství.Už jako malý byl pořád v nahrávacím studiu,kde ho mlátil otec.Proto zůstal až do své smrti dítětem.Měl svůj domov Neverland(země-nezemě podle Petra Pana),kde žil a vymýšlel písně.Nadevše měl rád děti.To byl ale hlavní problém.děti u něj zůstávali přez noc.Byl bohatý a tak si řekli proč ho neoškubat?2X byl obviněn z pohlavního zneužívání dětí.Mě se to moc nezdá...Nikdy by člověku neyl schopen ublížit.A už vůbec ne dítěti.
Rozdával všem lásku a místo toho aby se mu vrátila,byl terčem posměchu a u mnoha lidí byl zavrhnut.Miloval děti tak jak to nedokážou ani jejich rodiče.Chtěl dát světu lásku.Tak proč ho lidi odsoudili?Proč byli tak nemilosrdní a nezamysleli se nad tím?Sama toho teď lituji.Zamyslete se nad tím! Nebyl to zlý člověk. Dával všechnu lásku kterou v sobě měl. Jen byl trochu najivní.Myslel si že může pomoci dát světu lásku.V této jeho myšlence já budu ve svém životě pokračovat a nenechám si ji ničím,ani nikým překazit.       

                                                                                                                                   Monika Valentová

PS:kdyby jste měli jakékoli otázky pište na můj Mail.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru