Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ŠKOLA ZLATÉ MLÁDEŽE

28. 04. 2010
0
9
249
Autor
Jindy

http://www.mindwarp.cz/szm/skolazlatemladeze-ebook.pdf

Dílo je zde - http://www.mindwarp.cz/szm/skolazlatemladeze-ebook.pdf

Do formuláře se nevejde a i kdyby ano, nerad bych ho znovu celé formátoval pro tento formulář, má to téměř 200 stran.


9 názorů

Winter
29. 04. 2010
Dát tip
Hehe, tak v tomhle máš zase pravdu, na Písmáku je sama spisovná čeština a řádné řádkování poměrně velký úspěch. Což nemyslím ironicky. Bohužel. Pak je nutno uvažovat, jestliže se "osobní" věci hodí do veřejného prostoru. Nezajímavý začátek sice může být "jednotlivost", fádní forma je ovšem problém celkový. Svým způsobem každý "život" je při adekvátním zpracování literárně zajímavý. příště avi., prosím teda.

Jindy
29. 04. 2010
Dát tip
Neměl jsem to dávat supům v povídkové formě. Mohl jsem čekat, že se chytíte jednotlivostí. Ale fajn, tohle je moje osobní kniha, kniha o člověku, co si začal ve třinácti z gruntu šlehat pervitin, hrál si s plastickými trhavinami, když si ostatní hráli s dělobuchy a tak podobně. Není to připravené vyjít tiskem, i možná proto jsem to sem dal, jelikož vím, že můj vydavatel to v takovéto formě nevezme, je to málo napínavé a zejména začátek je nezajímavý. Vím jak to změnit, ale zatím se mi nechce, tato verze je pro lidi, kteří si to chtějí přečíst celé a stačí jim, že je to psané spisovnou češtinou a řádně formátované. Další věci, co vydám (ale už ne tady), je detailní návod na bezbolestnou sebevraždu a pohádka pro děti. A tím skončím.

Winter
29. 04. 2010
Dát tip
Od tama jsem to taky překopíroval .) Lodge je ale dobrej celkově.

Winter
29. 04. 2010
Dát tip
mindwarp, mindwarp, jsem si říkal vodkud tohohle redaktora znám - a pak jsem teda nakoukl a zjistil, že - ehm - tiscali.games.cz Hehe. Se říká, že architekti se stanou slavní, až sami o sobě napíší oslavnou knihu, což mnozí zvládají už po třech čtyřech běžných projektech. Mě to vždycky fascinovalo, tohle nesebekritické promo. Páč jestliže platí, co řekl Lodge: "Většinou jsou to líní, domýšliví frackové, kteří si myslí, že napíší největší román všech dob, když naklepou na stroji svůj životopis a změní v něm jména." tak je nutné konstatovat, že někteří ta jména ani nemění.

VT: ?!:) cotoje doprdele? já se TO bojím rozkliknout.. ajaj..:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru