Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

májové čtení v Café Práh (Brno)

16. 05. 2010
0
18
1328
Autor
martinez

.

tak se nám zase přiblížil další z naplánovaných termínů, zatím předposlední - další budou záviset na vás -

nebudou-li čtenáři a publikum, nebude ani čtení - tak zmobilizujte síly, vytiskněte díla, vezměte si doprovod a pozvěte fanoušky

na sobotu 22.5. v 17.00 hodin do Café Práh (Vaňkovka)

akce je i pro nepísmáky, takže přijít může opravdu každý, kdo bude chtít

kdo by měl ještě zájem číst nebo zahrát, ozvěte se mi do zpráv

.


18 názorů

martinez
21. 05. 2010
Dát tip
mně taky papoušku... ale jak se znám, brzy mě to přejde :o) aj dyž hned zítra to asi nebude, toho sportu je priveľa :o)

papouch
21. 05. 2010
Dát tip
to je mi líto, že jsi takňák znechucená.. (

martinez
20. 05. 2010
Dát tip
mně u setkání (jakýchkoli) záleží spíš na lidech než na místech - místa si navštěvuju podle svýho rozhodnutí a chuti.. místa neutíkají... s lidma je to jiný - a najít místo pro všechny lidi nejde, dycky bude něco pro někoho špatně - tohle místo je dobrý pro lidi co nejsou z brna (kousek od nádraží, obou, lehko k nalezení), je dobrý pro maminky s dětma (aj ty někdy přijdou) je dobrý pro nekuřáky aj lidi pro kerý skleněnka není "dostupná" (schody a schody a schody...) a tréninková kavárna má taky svůj význam - její návštěvou se dá někomu nebo něčemu pomoct... nenutila sem vás tam chodit každý den, ani týden ba ani měsíc - od nikoho (kromě mne) se nečekalo že by přišel na každý čtení - ale dyž je těžko aj jednou za půl roku nebo rok, tak s tím nehnu teda... mrzí mě to a po těchdle dvou posledních naplánovaných čteních v café Práh asi už nebudu mít chuť a energii něco... cokoli organizovat... to jen aby se vědělo a abyste si mohli začít domlouvat tu skleněnku :o)

martinez
20. 05. 2010
Dát tip
přesně to sem potřebovala vědět...

těša
19. 05. 2010
Dát tip
taky bych se mopžná zastavil, ale do vaňkovky ani omylem, stačí mi tam pracovní schůzky.

papouch
19. 05. 2010
Dát tip
tak jo... Ale jenom kvůli té filipínské kamarádce!!! A jestli tam nebude, tak... tak... tak já snad.. ;-)

papouch
17. 05. 2010
Dát tip
marti.: já vím, žes to po..potento.. podědila .-) .. alejámyseljakože až to vyprší, tak budeš po prázdninách dále prahové čtení pořádat, ale na Sklenínce.. jsem přesvědčen, že tam by chodilo mnohem fůra více člověkův a rádo.. víííš

jarouch
17. 05. 2010
Dát tip
Jak říká papouch - to prostředí... :-( navíc musím být v sobotu doma.. Až to bude ve skle či kdekoli poetičtěji tak houkněte přiběhnu si vás mooc rád poslechnout! :)

martinez
17. 05. 2010
Dát tip
a možná papoušku včil do Prahu přijde aj jedna moja filipínská kamarádka :o)

martinez
17. 05. 2010
Dát tip
papouchu - Práh byl díky romalovi a štkaní - já to spontánně podědila - a dopředu domluvený letošní termíny sem prostě rušit nechtěla, kvůli Skleněnce - já si teda dojedu ty svoje dva termíny a jinak si podnikejte kdo co chcete, kdy a kde chcete taky :o)

dadadik
17. 05. 2010
Dát tip
podle mě tyhle věci se dají dělat tak jednou za půl roku nebo za rok....

papouch
16. 05. 2010
Dát tip
dyžvono néé.. sice mám zrovna volno, ale ..! ten Prách je ,.. Úúúhah.. absolutně nepoetický, neosobní, nepřilnavý, nehezký, nepříjemný, neinspirativní, netečný, nekoherentní.. a navíc tam personál při čtení tříská skleničkama, vrže židlama a nahlas se baví.. nééé, prostě né.. bléé promiň Až to bude nahoře na Sklenici... , ..!

naira
16. 05. 2010
Dát tip
...neslibuju, ale pokusím se...už po x tý se na to chystám...ale dycinky mi do toho něco vleze... a taky ta Vaňkovka mi nikdy nepřirostla... a nepřiroste... jako dítě jsem bydlela na Trnité 14, jestli ti to něco říká...koukala jsme a čuchala starou vaňkovku.....ale za barákem jsme měli skvělej dvůr a zahrady.....pak nás vystěhovali... do paneláků.... když bourali... ....a pak stavěli ...................

martinez
16. 05. 2010
Dát tip
no to teda radši dojdi :o)

naira
16. 05. 2010
Dát tip
..to jsem ráda...a bude se mi líp spát...:DDD (...jen sem písla nějakou blbost...když tu to byl oprázdný...:)

martinez
16. 05. 2010
Dát tip
no naštěstí nejsou všeci jako ty - a ty co choděj pravidelně, se sem veřejně nepíšou ani... takže nic není ztraceno - lidstvo bude zachráněno a poezie taky bude žít :o)

naira
16. 05. 2010
Dát tip
...a to su z Brna...

naira
16. 05. 2010
Dát tip
...kurňa...to je zájemců..... ...si takových jako jako já...jsem se tam zatím jaksi nedostala....;D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru