Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ztracen v nicotě

17. 05. 2010
0
3
320

V jednu chvíli byl zde a náhle zmizel...

Jmenoval se Mike Strike, všichni mu říkali Strajky, ale teď ho už takhle nikdo neosloví. Byl sám. Byl ztracen v nicotě. Nevěděl, jak se tam dostal, ale jedno věděl jistě, a to, že cesta zpět neexistuje. Stál uprostřed jakési asfaltové rozlehlé plošiny. Okolo něho vítr honil oblaka prachu. Otočil se, a v dáli zahlédl cosi, co připomínalo budovu, která ale již měla svou slávu dávno zasebou. Okna rozbité, střechy propadlé a místy žádné, zdivo oprískané. Co jen to mohlo být? Mike se tedy vydal oním směrem, chtěl zjistit původ té budovy. Když došel blíže, kousek stranou uviděl hromady železa. Dlouho mu trvalo, než pochopil na co se to vlastně dívá. Ta hromada železa byla hromada vraků letadel. Kdo si dal tu práci a vytvořil tak impozantní hromadu z vraků letadel? Prolítlo Mikemu hlavou. Pak mu to došlo, nacházel se na letišti, ta budova byla hlavní řídící centrum letiště. Co se to ale ke všem čertům stalo, že to tu vypadá takhle? A kde jsou lidé? Jsou tu vubec lidé?! Nebo jsem tu sám? Nemohl se dobrat odpovědí.

Vešel do bývalého řídícího centra letiště. Všude samej nepořádek. A nikde nikdo.


3 názory

Beed
18. 05. 2010
Dát tip
Je-li to jen chvilková myšlenka bez konce, možná by stálo za to změnit kategorii z Povídky na Prozaickou miniaturu... ;)

Já vím, chtělo by to pokračování, ale bohužel to byla jen taková chvilková myšlenka bez konce:-/ Popřemejšlím, třeba něco vymyslím:-) Dík za poznámku:-)

V.Wanessa
18. 05. 2010
Dát tip
Stálo by to za pokračování, aby to mělo konec a rozuzlení.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru