Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

část kalhot nemálo podobná té první

05. 06. 2010
3
8
1314

 

Michael:Ano,můj další vývojový substrát se nepřeměnil do prvoplánového embrya,tudíž budu muset celý proces opakovat ještě jednou!


 

Alexandr:Dámy a pánové...


 

M:Můj potenciál je nadprůměrný,s materiálem této hodnoty však jen těžko dossáhnu nějakých výsledků.


 

A:...vítám vás na dnešním Shromáždění s názvem hromadná a snad už konečná likvidace nemrtvých se schopností jimi odmítanou,kterou je nesnadné odchátení na onen svět bezprostředně po vykonání smrti.M:Tento příznačný název,doufým,již bude uvrhnut v zapomnění.


 

A:A tímto si vám dovoluji oznámit,milé mrtvolky,že ani jedna z vás nedosáhla potřebných 96 bodů na dosažení smrtelnosti,tudíž tu budete smrdět,dokud prostě TĚCH 96 DUŠÍ NENASBÍRÁTE ! MAKEJTE,VY KŮŽE LÍNÝ ! !


 

Ať už je rok jaký chce,změna počasí nám neovlivní to,že život nekončí pouhou smrtí,kdepak,to by bylo moc lehké.Ale nepropadejte panice,do věčných lovišť se nedostanou jen ti vyvolení.Viz osm řádků severně,odkaz Alexandra.Lovci duší,zavržení,nebo prostě ti,co to nechytli zrovna nejlíp,tak se tu v prosté podzemní hantýrce oslovují.Já,jakožto nestranný pozorovatel si říkám,kdo by si přece nechtěl na stará kolena trochu zasoutěžit.je to jako s pokémony,jen tu jde trochu méně o krk.nebo loterie.Ale to jsem odbočil,musíte být zmatení,moji milí posluchači rádia Hotentot.jak jsem již naznačil,nastává dlouho očekávaná chvíle,kdy vám představím hlavního protagonistu Michaela.Michaeli,jste připraven?


 

Michael: - -


 

Rádio:Zdá se,že Michael je teprve na cestě do naší domenze...á už se usmívá,Michaeli,můžeme začít?


 

M:Zajisté.Omlouvám se za zpoždění,mé druhé já vyžadovalo zváštní pozornost,teď v útlumu feromonů se bojí,že by mě ztratilo ze signálu.


 

R:Nicméně,přišel jste nám povyprávět o vašem vynálezu.


 

M:Ano.Týká se nás,Lovců duší.Abychom my,svrchořečení nemuseli přesdvědčovat lidi o naší existenci,či dokonce odebírat jejich duše,přicházím s novinkou ve svém oboru-EMBRYONÁLNÍM KLONOVAČEM DUŠÍ.


 

R:Jak funguje?


 

M:Výroba je na každém z nás.Postup je následující.Vezmete jednu hodně kvalitní duši,smícháte se slzami,a pokud možno,s krví ze své vlastní smrti,přidáte trochu droždí a po vykynutí vložíte do KLONOVAČE.Až po pár hodinách vyjmete již zmíněný substrát z kolovače,bude tam nejméně 18 zárodků duší(chemicky ověřeno),které v teple dozrají a lovec má 1/5 šichty odpracovanou.


 

R:Musím vám pogratulovat,pro Lovce to bude předmětem denní potřeby,až se zboží dostane na trh.


 

M:Ano,jsem připraven na svůj náhlý vzestup a úspěch.


 

R:Ano,takže děkuji za rozhovor.Ještě otázka,čí duši jste nyní použil?Říkal jste kvalitní...


 

M:Vaši,milý hlasateli,vaši...


 

V tom případě abych se vámi rozloučil,moji milí a věrní posluchači,protože v téhle fázi ještě nedokážu posoudit,jak dlouho může asi tak obyčejný člověk ze Slovácka vydržet bez své duše,ovšem zdá se,že ještě dýchám,tep mám pravidelný,nekecám větší kraviny než obvykle,tudíž bych se otázky duše teď nezabýval a šel dál,máme tu nějaký telefonát...


 

Alexandr:Dámy a pánové,je neuvěřitelné,jak pokrok moderní techniky zabředl až sem.Představuju vám zbrusu nový výrobek,který vám urychlí cestu na váš onen vysněný svět.KONEC TÉTO NEKONEČNÉ DŘINĚ ! DEJME VĚDĚ ŠANCI !


 

Ať už je rok jaký chce,předpověď počasí by nás mělo zajímat.Co jiného taky.


8 názorů

potom co si přečteš moje pseudoumělecký díla už ti nebude blbý vrátit tam ty svoje. :D


slivaka
02. 10. 2010
Dát tip
t.**


Bíša
05. 06. 2010
Dát tip
t.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru