Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Delfín

03. 11. 2001
1
0
626
Autor
Pegas

Trošku pchylnost, ale tak se někdy cítím.

Noční nebe krouží kolem mě, a já cítím, jak mě hladí jeho ruce. Bílý delfín proplouvá a já v záři hvězd vidím odlesk naší lásky. Svítí tak jasně. Něžná hudba se upírá do mých uší. Břečťan obepíná měsíc a zlatý paprsek se vlévá do tvých vlasů, v tvých očích se odráží štěstí. Nebe padá, já padám s ním. Jáma nemá dno, ale já se ho přesto pokouším najít. Zkouším se dotknout hvězd, líbám tmu a tisknu se k noci. Objímám hvězdy a vánek mi mává na rozloučenou. Už nikdy ho nespatřím a on to ví, nepřipouští si, že je to naposledy, nedává to na sobě znát. Poslední sbohem, polibek a rozplývám se společně s vycházejícím sluncem.


blázen
16. 04. 2002
Dát tip
Tohle mě oslovilo nějak víc než vodní víla. Rozhodně je to originálnější, ale taky se mě to nějak víc dotýká... A kategorie? Teď to stejně není dopředu vidět a když už si to dílko člověk jednou otevře, tak se rozhodne sám, ne?

Krel
04. 11. 2001
Dát tip
... břečťan je super... celkově hezká pocitovka, ale spíš do kategorie ostatní..

Amanda
04. 11. 2001
Dát tip
Nevim co si o tom myslet ale tak nejak zvlastne me to pouta k sobe...

valerinka
03. 11. 2001
Dát tip
tohle se mi líbí moc!!!!!!!!! někdy se taky takto cítím, když se chci spojit s nebem a spolu s ním prožívat všechny zázraky světa...akortá se mi zase trochu nelíbí zařazení, ale za obsah *!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru