Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pod vlivem třech promile

07. 06. 2010
1
10
519
Autor
Interceptor

V zakouřeném malém pokoji, v potemnělé chalupě, pod značným vlivem alkoholu, vytvořil jsem tuto reflexi.

- společnost honící se za lepší budoucností. Vše je špatně. Nikomu se nic nelíbí. Celé je to dáno svobodou vědomí, lidé se neměli nikde lépe. Alespoň ne globálně. Bylo otroctví, byla robota, ženy nesměly volit… ; dnes – dnes je možné téměř cokoliv. Vše záleží na jedinci a jeho schopnostech. Přesto některé existence ztratily víru. Buď jim to bylo v raném dětství souzeno, nebo je na jejich současnou cestu zavedly zkušenosti. Škola života. Byla zaručena budoucnost, bylo možné vše. Když vtom najednou, prozření – není možné cokoliv, zázraky neexistují, předsudky vás zavanou stranou, peníze vládnou světem. S dostatkem vůle a prostředků bojujete proti systému a přežíváte, ne-li živoříte v současnosti, nebo klesnete až na dno, uchýlíte se do světa neomezených možností… Buď sami, nebo si pomůžete chemií. Na tom už nezáleží. Vše je špatně nyní i pro vás. Ale co je vlastně správně?


10 názorů

Interceptor
15. 06. 2010
Dát tip
A jo, lag-n.lol je stopro jH, já to totiž kopíroval přes ctrl+c :)

Interceptor
15. 06. 2010
Dát tip
Díky. První uznání, kterýho se mi tu dostalo. Sem si říkal, že začnu psát do šuplíku.

Interceptor
07. 06. 2010
Dát tip
No mně to tak přijde. A hlavně ty insekti.

jH
07. 06. 2010
Dát tip
já už taky moc Franze nečtu, ale třeba proměna (je krátká) je fakt výborná ! venku je zima? co to kecáš vole, bydlíme ve stejný republice? v tý, kde je teď asi 650 stupňů?

Interceptor
07. 06. 2010
Dát tip
Ven nejdu, je tam kosa, pivo došlo (jaks ho uhod?) a Kafku nečtu...

jH
07. 06. 2010
Dát tip
úžasný, tak di ven, dej si pivo bo co piješ a přestaň Franzo Kafčit

Interceptor
07. 06. 2010
Dát tip
lag-n.lol: Holku nemám, brka nepálim, do slunce neečumim a Boba Marleyho neposlouchám! Stačim si sám se svejma názorama.

jH
07. 06. 2010
Dát tip
správný je sedět se svou holko v parku a pálit brka správný je čumět do slunce až si do čočky vypálíš černou tečku správný je milovat! správný je, že se tenhle text vlastně uvědomuje, ale tak nějak si vlastně tohle uvědomujeme všichni správný je tohle:

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru