Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sylvě

09. 06. 2010
3
81
3008

81 názorů

Pája
17. 06. 2010
Dát tip
mně to přijde podobné Pavučině slov; pár stejných jmen, příliš velký záběr(?); muži bohužel v almanachu ženské milostné poezie z podstaty věci scházejí (nikoliv ovšem v básních) ;); je tam pár dobrých nápadů, člověk se může probírat krédy, libovolně si odtrhávat stránky, balit si na tom špeka - modrý medvěd k tomu přímo vyzývá ;) moje tipy: martina boková (kelly), kateřina rudčenková, eva košinská (kalais), bára gregorová

a2a2a
14. 06. 2010
Dát tip
Stvne, rozumím, že ti to nedává v tebou uvedeném kontextu smysl, mi to smysl v mnou uvedeném kontextu dává a v konkrétním případě nepochybně i dalším, kterým uvedená kniha radost přinesla.

StvN
14. 06. 2010
Dát tip
Někomu dělá radost zneužívat děti, někomu dělá radost ubližovat druhým lidem, pokud je jen jakási pomyslná "radost" měřítkem "dobra", pak to mně osobně nedává smysl.

papouch
13. 06. 2010
Dát tip
hm.. Teď už samozřejmě nevím, kdo mi odsud poslal avízo.. Ale přečetl jsem tu diskusi.. a odpovědně prohlašuji, že marvin je vylízaný blb. Víc po mně nechtějte. Díky takovýmto pseudointelektuálům a podobným vymatlaným kreaturám šel písmák do hnoje. Snůška rádobybásnických patlalů a na ně nalepených jim narukujdoucích přitipovávačů bohužel dnes tvoří tu kupu sraček, která se jmenuje písmák. Kdysi to byl nejkvalitnější poetický server. Dnes? Si přečti.. tunu chujovin (s marvinovým komentářem, páč ten hňup musí zanechat ťápotu všude).. humus, hnůj a bahno. Ááále dyk je to fuk.

Moc děkuji, Jirko, za sebe i všechny ostatní. A přeji krásný večer.

a2a2a
13. 06. 2010
Dát tip
Jarmilko, odklikal jsem skrze tvůj odkaz na všechny další související ukázky, všechny jsem si přečetl a nemám žádný důvod posmívat se, naopak, některé verše se mi líbily více, jiné méně, a pokud to tobě i jiným přineslo radost, pak jen a jen dobře.

StvN
11. 06. 2010
Dát tip
Uklidni se Syde. Díky.

Tragicus
11. 06. 2010
Dát tip
papouch: Ale vem si, inteligentni Marvin... To by bylo neco, rozumny komentar pod kazdym dilem, pismak by se dostal na uplne novou uroven... :)

příště ji vař s tymiánem pišto. nebo oregánem...

Já tu čočku neměl jíst...

StvN
11. 06. 2010
Dát tip
Syde, ty mě poučuješ? To je akorát ukázka toho, jak moc jsi mimo. Marvine, všichni si stěžujeme a nadáváme, jenže u tebe to někdy vypadá, že si problémy vymýšlíš nebo uměle vytváříš. Ale to nic.

papouch
10. 06. 2010
Dát tip
:-))) tak tohle mě rozesmálo :) nahradit marvina Pištou :-) to by totiž nešlo, protože totiž Pišta je totiž inteligentní.

StvN
10. 06. 2010
Dát tip
Marvine, vole, máš v upoutávce odkaz, tak se bavíš o odkazu, o čem jiném chceš TADY jako mluvit? O mlíku nebo tak něco? Až sem Jarmilka dá odkaz na mlíko, budeme se všichni bavit o mlíce, jen VT Marvin přijde zase s něčím originálně nepochopitelným. To z těchto všech diskusí dělá sice docela stravitelné zháležitosti, na druhou stranu kdyby tu deset z devíti lidí mělo rozum, tak napíšou, že to je pitomina a mohlo být dávno v koši. Takhle tu zase holedbáme sračky. Díky tobě. Fakt díky. :))

Winter
10. 06. 2010
Dát tip
Nj, když všem rozešleš avíza, tak se nediv...

Panečku, to je ale návštěv!!! O co, že od teď už sem nevstoupí ani noha? :)))

Tragicus
10. 06. 2010
Dát tip
Marvine, takze ty nepises zaporne kritiky k povidkam, ale napises vzdy misto ni nejakou dobrou?

Tragicus
10. 06. 2010
Dát tip
Pista: Ano, zda se, ze Marvina hned tak nekdo nezastoupi, obavam se tedy, ze se budu muset probijet zivotem bez zajmu.

Marvine, zkus si třeba představit, že jsem upoutávku obsahující jen odkaz na článek o věci o které se tu už psala do aleluja, dala já. Bude ti potom také připadat ok? :-)

StvN
10. 06. 2010
Dát tip
Marvine, tobě už to taky asi moc nemyslí v tom parnu? Co je na tom potřeba k vysvětlování proboha? Nic, nula, zilch.

Pišta: možná kdyby se toho ujal celý tým, alespoň o deseti lidech...

Tragicus: Nahradit Márvina? Já? Nemožné. Přes veškerou snahu nejsem s to vyjádřit se úplně ke všemu, co se tu šustne. Byl bych jen takovou trapnou náhražkou, to by bylo nedůstojné tvého majestátu.

StvN
10. 06. 2010
Dát tip
Tahle upoutávka je jen odkaz na nějaký novinový článek. Nic víc. Ukázka demence. A my to jako máme žrát. V tom asi spočívá ta kontroverze. Dnešní tolerance stupidity nezná mezí, bohužel, slušnost nedevše.

Tragicus
10. 06. 2010
Dát tip
Pista: Vubec nevim, citim se naprosto prazdny. A co ty, uz se o nekoho zajimas? Ze by ses mohl zajimat o mne a nahradit tak Marvina...

StvN
10. 06. 2010
Dát tip
Marvine, když někdo jako je papouch vidí takovou do nebe volající pitomost jako je tohle, tak se prostě vyjádří tak, jak se vyjádřil. Já se naopak snažím vystupovat korektně a slušně, i když mnohdy jen kroutím hlavou a říkám si, jak může být někdo tak omezený, aby neviděl zjevný příklad vrcholné idiocie. No nic, jsem trochu ovlivněn filmem Whatever works, vřele doporučuji.

Tragicus: A jéje! Co teď budeš dělat? Jak dokážeš dál žít, bez Márvinova zájmu? Nechceš si o tom promluvit?

Tragicus
10. 06. 2010
Dát tip
A to tvuj zajem byl jedinym smyslem meho zivota. :/

Tragicus
10. 06. 2010
Dát tip
StvN: Marvin diskutuje, nejaky nazor by ho jen omezoval. :)

Zuzulinka
10. 06. 2010
Dát tip
..milý zzlatý a jiní, zášť za mým psaným projevem vidíš jen Ty, je to Tvůj subjektivní pocit po přečtení textu, který jsem zde uvedla.. shrla jsem jen svůj názor, samozřejmě k vydání knihy gratuluji, ale přesto mě ona publikace nikterak neoslovila, pro mě tam není nic, co by mně zaujalo natolik, abych si tu sbírku přála pořídit a přečíst znova...moc s Tebou také nesouhlasím - dnes až tak není problém něco vydat - pokud na to seženeš peníze, obsah nikdo moc neřeší...třaba takové nakladatelství Alisa vydává sborníky - zaplatíš si, vydají Ti, cokoli... ..je problém vydat něco kvalitního...

StvN
10. 06. 2010
Dát tip
Marvine, u tebe mám někdy dojem, že vlastně ani nevíš, jaký názor zastáváš:)

papouch
09. 06. 2010
Dát tip
Blá.

papouch
09. 06. 2010
Dát tip
Marvinovsky typické. Blá blá. Je jedno, o čem žvaním, hlavně že žvaním. Blá.

Po dlouhé době jsem si tu početla - a taky líbilo :))))

Po dlouhé době jsem si početla - oboje a líbilo!!))

Hmmm, neposoudím. Lejnům se vyhýbám. Tak zas někdy brzy pa, pa poušku :)

To je podle mě vždy individuální. Pokud se mě osobně týká, je to moje cesta, moje volba, moje radost. A to je jako součást života příjemné. Při té příležitosti mě potkává řada báječných lidí a situací. Neměnila bych.

papouch
09. 06. 2010
Dát tip
Marvin: "Já to nečetl. Ale žvanit a pindat o tom budu víc, než ti, kdo to aspoň prolistovali". Marvinovsky typické. JM: Nepotřebuji sračku číst důkladně na to, abych poznal, že je to sračka. Sory za výrazivo, je sice expresivní, zato výstižné. dál už se tu exponovat nebudu, mějte se qalitně ☼

Moji věrní fanoušci mě opět nezklamali, koukám :))) Díky za vaše četná zastavení. A Pápovi za důkladné pročtení knihy zvlášť.

papouch
09. 06. 2010
Dát tip
měl jsem to veledílo v ruce... listoval si.. a trousil jen "panebože..", "hrrůza!", "šiš to je srračka.." .. atd fakt nevím, proč upoutávky na ten běs musí viset na hl.str. několikrát. Fakt ne.

Víš Ty vůbec, jak moc miluji slovenčinu? Fakt jsem ráda, když se mi tu tak pěkně rozpovídáš :)))

StvN
09. 06. 2010
Dát tip
katugiro - mě překvapuje, kolik lidí si ještě dneska myslí, že si kinder vajíčko koupí jen za hranicemi. Nicméně pro někoho je jistě úspěchem i to, že si čas od časnu uprdne. Winter - :))))

Máš pravdu, Syde. Když to spočítám, že jsi na každé té upoutávce minimálně 3x, to už Ti moc času na ostatní aktivity nezbývá. Já se polepším, slibuji. Za dva týdny přinesu ještě zprávu ze samotného křtu, tak s tím počítej a v ušetřeném čase se hezky bav :))) Ostatním děkuji za pohled do Pozitivních novin a nakladatelství van Aspen - rapidně v obou případech vzrostla exkluzívní návštěvnost. To je čas jedince zde strávený nad 10 minut. Díky. PS: Zu: Jsem ráda, že už Tě tolik nemrzí Tvoje absence v almanachu. Člověk se někdy musí umět smířit s nepřízní osudu - Tys to dokázala. Hezký večer Vám všem.

Garay
09. 06. 2010
Dát tip
StvN a Winter. V pořádku, to je nedostatek koncentrace. Důvody mohou být různé,jsou-li trvalého charakteru většinou se týkají osobnosti takto postižených jedinců (např. hyperaktivita). :)

Winter
09. 06. 2010
Dát tip
Já jsem skončil u spisovatelka .)

Tragicus
09. 06. 2010
Dát tip
zzlaty: Nejsi trochu stary abys veril na duchy?

katugiro
09. 06. 2010
Dát tip
zzlatý, ty ses nějak rozvášnil :) proč je úspěchem fakt, že něco takového vyjde? to je tvůj dojem? a "tolik zloby, hořkosti, zášti a závisti", to v té knize vážně všechno je?

zzlatý
09. 06. 2010
Dát tip
Málokdy se do takových výměn názorů přidám, ale tentokrát mi to nedalo a připojím se. Na světě je kniha, která si své čtenáře jistě najde. Pouze fakt, že vyšla je úspěch. Nějak neumím pochopit, kde se v některých lidech bere tolik zloby, hořkosti, zášti a závisti. Většinou se tak chovají ti nejmenší - ne toliko vzrůstem, ale duchem, tak alespoň neomylně kritizují - sami totiž nic nedokázali a těžko něco dokáží. Tak alespoň plivají oheň a síru... Z toho vyplývá, že po těch úspěšnějších tu zůstanou knihy, po těch druhých trochu smradu... Velcí velkými jsou a nemají potřebu se takovým nechutným způsobem zviditelňovat...

StvN
09. 06. 2010
Dát tip
Já jsem skončil někde u nejkontroverznější. Je to bžunda.

Zuzulinka
09. 06. 2010
Dát tip
mně osobně se ta kniha příliš nelíbí, jsou v ní školácké básničky, bez důvtipu...zpousta žen, které zde kdy publikovaly tady měly a mají mnohem kvalitnější a nápaditější věci, např. Alimra, Rowena a další. jistě si ale své čtenáře najde tomu věřím, že ano článek jsem si se zájmem přečetla, ale příliš mě také neoslovil

mrkvoslaw - citovat pubes-děcko? tak to je opravdu zlé, písmáčtí hrdinové infantilní

Tragicus
09. 06. 2010
Dát tip
Jinak jsem to tedy docetl po "boreni zkostnatele moralky"... Soucasna spolecnost je opravdu plna zkostnatelych moralnich pravidel, ze je to opravdu zapotrebi. Nebo ne, pockat, ono uz neni 19. stoleti?

Tragicus
09. 06. 2010
Dát tip
Za to ty jsi hotovy Jar, Deli.

Adamova Eva
09. 06. 2010
Dát tip
Ď) Jarmil, početla jsem si

Delahaye
09. 06. 2010
Dát tip
ano, je tomu tak, pokud někdo přidá odkaz na věc, která se sice bezprostředně týká literatury, ale je předpoklad, že místním umaštěným intelektuálům nebude po chuti, musí se připravit na smršť jejich ostrovtipu žít a nechat žít

Miroslawek
09. 06. 2010
Dát tip
Nesmí mne zmást stupidnost těch slov, která si přečtu ve všelijakých žurnálech. Ani zaváhat nesmím, ani se jich nesmím zaleknout. Zapomenout na ně musím a číst si je jako lehkou četbu pro nudná odpoledne, když je hlava nadmíru vyschlá a prázdná a není s to chopit se něčeho lepšího. Brzo už snad, budu-li mít čas, lépe vezmu do rukou své zdráhající se otěže. (Jiří Orten)

http://www.denik.cz/regiony/kun-spadl-do-sklepa-pomoci-museli-hasici20100608.html

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru