Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

v cizím městě u jezu

19. 06. 2010
2
5
638
Autor
Rxrxrxr

bouřilo se

že bys snad

chtěl mě obejmout

ty ne

 

těžká hlava pod poklicí mraků

spěchám v dešti

k jezu pryč od tebe (v cizím městě)

čekáš

voda a já snoubíme myšlenky

čekáš

já, jez, hustý drobný déšť

Polsko

cihly, roviny, stromy, ruce


5 názorů

Max Hutar
24. 06. 2010
Dát tip
No ježíš, to je sice hezký, že jsi tak uvědomělá svých vlastních práv, ale těžko mě to přesvědčí o tom, abych před tebou nebránil Písmák jako celek s určitými pravidly. Způsobem, jakým uznám za vhodné.

Rxrxrxr
23. 06. 2010
Dát tip
můžu si dělat co chci a je mi celkem jedno jestli je to vůči někomu fér nebo ne... myslím, že se tu často vidí i horší věci, třeba hrůzný rýmovánky a kýče pod kterýma jsou někdy i komentáře, že je to krása...je to holt otázka názoru. omlouvám se že jsem tě pohoršila a můžu říct na rovinu, že je mi to fuk. (o ikonce koncepty sem nevedela :D tak mozna si nekdy dam neco i tam, mozna ne)

Max Hutar
21. 06. 2010
Dát tip
Tak si to ukládej jako "Koncepty", co můžeš vidět jen ty - je to fér vůči těm, co to chtějí skutečně prezentovat.

Rxrxrxr
20. 06. 2010
Dát tip
no... uprime receno je mi celkem jedno jestli mam kritiku nebo ne, pisu si to sem, abych to neztratila a pak to treba este zpracovavam. kdyz pisu na papir nebo do slozky v pocitaci vetsinou se to ztrati

Max Hutar
19. 06. 2010
Dát tip
Máš 50 děl a 44 kritik. Až budeš mít těch kritik 200, tak mi napiš a já ti zkritizuju (popř. otipuju) všechno, co tu máš. Ale pokud k tomu budeš přistupovat takhle sobecky (viz Nápovědu), tak moc nemá smysl to sem dávat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru