Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

alternativní divadlo hledá nadšené vědomí:o)

21. 06. 2010
1
4
493
Autor
Hitlahavut

Hledám Nadšeného! člověka (lidi?) s chutí hrát divadlo, hrát si a tvořit. Od září bych chtěla založit malé dvou až tříčlené alternativní "amatérské" divadýlko nejen pro děti. Hrát, tančit, vyrábět neskutečné kulisy, obrazy, scénáře, písně...labirinty fanzazie a krásna. Malé prostory v praze pro zkoušení i malá představení mám a od září čas se tomu věnovat. Něco mezi interaktivní meditací a ohňostrojem... mám v sobě pevně jen nadšení a hrozny nápadů..to ostatní je otevřené dalšímu vědomí, které bude mít chuť se propojit s mým, inspirovat, tvořit a přetvářet...

hitlahavut.x@seznam.cz


4 názory

Hitlahavut
22. 06. 2010
Dát tip
nadšeného myslím...to je ti takový stav...každá buňka v těle se ti svíjí radostí chutí něco vytvořit něco změnit něco rozohňostrojovat..skoro se nedá dýchat jak o překot to touží ven....nadšení...takové intenzivní pomatení a blaženost při vědomí že můžeš že jsi součást tohohle a přitom jedinečný střípek... že máš v konečcích prstů krásno které může každým pohledem každým dotekem prýštit...výbušninu pro každý den která to všechno smí nově přeskládat...nadšení prostě...a peníze...jo...pokud budeme chtít...myslím že si tím i vyděláme:o) To je mi o rozhodnutí a přání pro to něco udělat...Peníze přijdou když je potřebujeme...A i kdybych si měla vydělávat něčím jiným abych mohla tohle Dělat...mě by to stačilo...ale já do předu nevím vidím vždycky jen jeden úsek cesty a ten musím ujít abych zahlédla další...teď hledám parťáka...a píšu scénář a vymýšlím kulisy...a chodím prahou a dýchám krásno...:o) Tak je tu někdo?:o)

hochu bejt bůh stojí nekřesťanský prachy: spiritus, cíga, vonný rákos atd.

no tak vindale ty jsi bůh,ty prachy nepotřebuješ

tím nadšeného myslíš že nikdo nedostane žádný prachy? eh..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru