Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příběh

06. 11. 2001
0
0
435
Autor
Vomy

To, co Vám budu vyprávět, se opravdu stalo. Já to sice neviděl, ani jsem o tom neslyšel, ale stalo se.

Sice komu se to stalo, to Vám přesně nepovím, ale asi tak přibližně vím, vše se to stalo nějakému člověku. Nevím sice, jestli to byl muž nebo žena, ale spíš muž, nebo žena? Teď fakt nevim, ale možná, že si na to ještě vzpomenu. Tak to vám byl jednou jeden takový muž (nebo žena?) a ten muž (nebo žena?) si takhle šel(a), sice nevěděl (a), kam jde, ale šel (šla). A ten muž (žena), představte si to, jo, nikam nedošel(a). A teď to přijde, tak bacha!!! Najednou se to stalo, přišlo to tak naráz, že bych to skoro ani nepostřehl. Dávejte pozor. Budu Vám to vyprávět, jak se to opravdu stalo. Jak už jsem řekl, tak jsem ho neviděl, ale stalo se to opravdu rychle, tak nemyslete na blbosti, nebavte se, v klidu si sedněte, sakra dávejte pozor, jo! Jestli nepřestanete, tak přestanu. Dávám Vám poslední šanci. Tak, ale teď jste mě naštvali, já se na to opravdu vykašlu. Když Vás to nebaví, tak já Vám to nemusím vyprávět. Víte co, já jdu pryč. Jdu, nepřemlouvejte mě, nééé, nebudu se o tom bavit, vy si myslíte, že Vám to budu trpět? NE, vůbec. Říkám Vám, že ještě jednou a basta. Tak, jak Vám tak šel ten muž, nebo žena? Tááák, já to slyšel. Bavíte se pořád, nezajímá Vás to, furt krafáte, já se na to můžu …, nechci říkat vykašlat, ale povídám Vám, že jak ještě někoho uvidím krafat nebo se vrtět, tak šmitec, proste to máte u mě nadosmrti pokakaný.
 Tak, abych pokračoval, ježišmarjá, já teď nevim, co jsem chtěl říct. Co bude dál v tom příběhu? No, kdybyste furt nemleli, tak jsem si vzpomněl, no kvůli Vám jsem zapomněl i co mám nakoupit domů. To mě doma zase zrubou. Ještě předtím jsem věděl, co mám koupit, ale teď fakt nevím. Do prr … kýnka. Víte co, já se na Vás vykašlu, to je hrozný. Teď kvůli Vám dostanu vejřez doma. Vy jste ale hajzlíci. Teď máte z toho radost, že jo? No, vy bestie. Ale co, já Vám to oplatím, však uvidíte. Cha, cha, už mám na vás plán, he, he. Tak počkejte, ono se Vám to vrátí.
 Mě z Vás snad klepne pepka, no to svět neviděl. Von bude furt krafat! Hajzl jeden. Pch, mě z toho fakt šlehne. Chm. Já mámčasu dost. Vááá, ale už mě neštvěte!!! Vás v životě nic nezaujme, to je hrozný. Pomóóóóc, padám do mdlob.
 Žuch, spadl jsem na zem. Jak jsem tak padal, tak jsem si vzpomněl, jak ten příběh pokračoval. Ten chlap (chlap to byl). šel a škobrtnul sebou o chodník. To je vše. Teď právě dopadám a jak naschvál hlavou rovnou o topení. Jau, vstt.


ruby
07. 11. 2001
Dát tip
jo tak to je dobry, musim rict:-))) fakt dobrej monolog:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru