Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chtíč

29. 07. 2010
1
9
837
Autor
dysharm
Krmím Tvůj chtíč a hlad mou touhou Stávám se pro Tebe rád poslušným slouhou Kdo by se vlka bál my zavřeli ho do skříně Tvůj chtíč a hlad je opilý ve víně Dělej co chceš ale hlad neutopíš V chtíči zamotaná seš proto se mnou spíš Padá,padá,strop na nás padá víko se zavírá plní se vodou opilí vínem nic už nestihnem Vlk vylézá ze skrýše tvůj instinkt velí utíkáš pryč tiše máme co jsme chtěli.

9 názorů

moorgaan
30. 07. 2010
Dát tip
vsechno spatne- obsah, rytmus, vazanost, volba rymu, gradace...

dysharm
30. 07. 2010
Dát tip
díky za názory a za kritiku,jen bych chtěl dodat,že v poezii a hlavně v její tvorbě,se vyznám jen velice povrchně,na střední sme něco brali,ale jen tak letmo,takže sem na nižší úrovni než je amateur,ale i tak mě to bavííí.....

Rajmund
30. 07. 2010
Dát tip
Chtíč můžeme nahradit civilnějšími slovy, např. pohlavní rozčílení

Whitesnake
30. 07. 2010
Dát tip
ok, jasné

Whitesnake
30. 07. 2010
Dát tip
Path, to je ale ovšem jiná záležitost a ne formální, na kterou jsem se spíš soustředil já. Pravdu samozřejmě díš

Whitesnake
30. 07. 2010
Dát tip
Pokus o vázaný verš - zatím je to velmi, velmi neumělé, nevypsané, těžkopádné, rytmicky kulhavé. Pro začátek (pokud chceš u metrické vázanosti zůstat)se nestyď zvolit tu nejjednodušší kontrolu - verše, které chceš rýmovat poměř počtem slabik ! Je to zaručený "fór" jak co nejvíc eliminovat rozkolejenost rytmu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru