Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Červenec 2010 - Vyhlášení

20. 08. 2010
5
43
3668
Autor
StvN

Omlouvám se za tu strašnou tabulku, zkusím to doladit za běhu.

 
1 Saetri-Ihn
Tam
        2   3   3 2   2 3           15
2 Edvin1
Síla modlitby
  2 1 2 3             3       1 1   13
3 Lady de Winter
Motýlí žena
2       1           3 1   3         10
4 K3
Bubák
          1     2   1     2     3   9
5 UchoNaKoleji
Stvořitel je lechtivý a předvádí se
1         2 2 2             1       8
6 Michelle *_*
Černá ovce 
            1     1     2 1 2       7
7 .duke.
.dugongs.
  1                         3     1 5
8 Cínový vojáček
Černý král
      1       1     2   1           5
9 Karmínová
Dny, kdy z nebe pršel smutek
              3 1                   4
10 Anthema
Za záclonkou
                                2   2
11 FAE BOMB
První letní den
                                    0
   

Kami

l S

ik

o

r

a

Lakr

o

v

Wint

e

r

Saet

r

i-I

h

n

Cíno

v

ý v

o

j

á

č

e

k

Tobš

a

Jani

n

a

6

best

y

e

K3  

Big_

G

e

o

r

g

e

Mako

v

e

s

irem

DaNd

Ý

Pome

r

a

n

č

o

v

á

Klíč

VTMa

r

v

i

n

katu

g

i

r

o

StvN

Σ

43 názorů

Lakrov
26. 08. 2010
Dát tip
Gratuluji vítězi (též druhé příčce, jejíž dílo považuji za neméně zdařilé) a přimlouvám se za pořádání dalších kol této soutěže. Ať žijí povídky.

StvN
24. 08. 2010
Dát tip
Mi to přijde docela normální. Jak se má řešit něco důležitého, všichni utečou, ale jak jde o nějakou píčovinu, tak k tomu má každý co říct.

StvN
24. 08. 2010
Dát tip
Já vám snad pošlu ten excel:) Přenos je v pořádku. Zdvojené čáry byly v originální tabulce tlusté a jak jsem psal, bylo to kvůli přehlednosti. Při přenosu se akorát změnilo zarovnání písma a velikost buňěk. Kdo chce ten excel? Je fakt pěknej.

Hej, VTM, to měl být vtip. Měl jsi se zasmát...

VTM: Myslím si, že ohledně té čáry máš pravdu, šlo zcela jistě o náhodu, způsobenou přenosem. Je sice zajímavé, že v případě čáry horizontální, se tomu tak stalo z ničeho nic na konci seznamu děl, před jménem hlasujícího, ale v tom by viděl úmysl jedině paranoik. Ve vertikální rovině se tomu tak stalo (vlivem zmíněného přenosu, pochopitelně) hned třikrát. Za sloupcem označujícím pořadí, pak ona sporná čára oddělující kritiky od ostatních, a před bodovým hodnocením. Z těchto náhod je tedy zcela jasné, že každý, kdo by se pokoušel v tom vidět nějaké elitářství, je normální nablblé hovado

Děkuji Ti z aodpověď, StvN, to by mě nenapadlo - pořád jsem v tom hledala nějaký skrytý význam :-) A cením si, žes odpověděl, i když tě to otravovalo. Takže raději ještě jednou, co jsem psala už dřív - díky vám, organizátorům, že máte chuť, čas a energii na to, věnovat se povídce měsíce. Díky tobě jako autorovi nápadu, který ho zrealizoval. Hezký den :-)

StvN
23. 08. 2010
Dát tip
Hloupé dotazy se mě nedotýkají, jen mě otravují. Proč tohle a proč tamto, proč jsi tu překážku obešel zleva a ne zprava, proč jsi nezaparkoval támhle, proč jsi nepoužil tuhle lžičku, ale tamtu.... Když máš velkou tabulku a vložíš do ní semo tamo tlustou čáru, tak se tabulka opticky zpřehlední. Nic v tom není, nic to neovlivňuje, nikdo to nepotřebuje vědět, nikomu to nepomůže. Zkus taky ty jednou se snažit pochopit mě, namísto abys pořád požadovala, abych chápal já tebe.

Tak ještě jednou - zeptala jsem se na něco, co nevím a co mě zajímalo. Poté, co jsem se na to pokusila přijít sama a nepřišla. Původně jsem si myslela, že jste odděleni, protože jste hlasovali po uzávěrce, ale to nesedí, katugiro hlasoval před. Nechápu tvoji poznámku o chybách a nechápu jak souvisí s mým věcným dotazem na podobu tabulky. Co chápu - nebo alespoň tak tvé odpovědi vyznívají - je, že mi prostě odpovědět nechceš. To si mohl napsat na rovinu hned a mohli jsme si oba ušetřit spoustu času :-) Nicméně si myslím, že pokud se slušně zeptám, není žádný důvod proto, abych si měla nechat líbit ironii a podobné věci z druhé strany. Pokud se tě můj věcný dotaz nějakým způsobem dotkl (i když si opravdu neumím představit čím, ale já nejsem ty), potom se ti samozřejmě omlouvám.

StvN
23. 08. 2010
Dát tip
Ani jedna možnost z toho, co jsi nabídla není pravdivá. Časově méně náročné by bylo, kdyby se tu každý druhý nesnažil hledat na někom jiném chyby.

StvN: myslím od rána - je to podstata mé práce. Nevím jaký význam - kdybych to věděla, tak se neptám. Nemá m ve zvyku klást zbytečné otázky. Nechci odpovídat ve stejném tónu jako ty, ale přesto - ano nebo ne by bylo časově méně náročné než takhle dlouhá reakce. Hezký den :-)

StvN
23. 08. 2010
Dát tip
Pomerančová, mysli, kdyby to mělo mít nějaký význam, jaký by ten význam musel být, aby byl nějakým způsobem významný? Kdybych se vám snažil vysvětlit, proč to tak je, bylo by to asi jako vysvětlovat manželce, která docela náhodou na druhé straně ulice vidí manžela se staženýma kalhotama a u jeho kolen klečí nějaký muž. Já vím, proč to tak, respektive znám příčinu, ale nemá smysl ji tu prezentovat.

A jestli se tedy můžu zeptat - má oddělení těch dvou nicků - ty Stvn a katugiro - nějaký význam nebo je to jen nepodstatná náhoda v html? Jinak samozřejmě gratuluji vítězům a díky vám, organizátorům, že máte chuť, čas a energii na to, věnovat se povídce měsíce.

Edvin1
23. 08. 2010
Dát tip
Gratuluji všem - tedy Saetrimu a Lady na prvním místě, pak všem jiným, co se svými díly zúčastnili. Ale nejvíc organizátorům, za to, že mi ušetřili mnoho práce. V houštinách Písmáka prostě nemám sílu lovit texty, které by mi něco daly - třeba zážitek ze čtení, nebo ponaučení z techniky psaní. Tuto práci mi ušetřili. dědEd :-)

StvN
22. 08. 2010
Dát tip
Syde, pokud nehlasuješ ani se nijak jinak pozitivně nepodílíš na PM, tak bych tě požádal, jestli by ses nešel vykecávat někam jinam. Koule je na to vhodnější místo. Já tu na tebe nejsem zvědavý. Díky.

.duke.
22. 08. 2010
Dát tip
zupr!

StvN
20. 08. 2010
Dát tip
Janino, já jsem se s většinou těch textů docela trápil. Jsem už asi hodně zmlsaný.

Saetri-Ihn
20. 08. 2010
Dát tip
Děkuju všem, co psali kritiky a názory (a hlasovali), a samozřejmě také všem organizátorům, kteří se tu starají o tuhle prozaickou událost.

Janina6
20. 08. 2010
Dát tip
Tabulka je v pohodě. Škoda, že jsi nerozdal víc bodů. Duke je výbornej, ale je to prostě Miniatura měsíce. Gratuluju všem, kteří získali body, čtenáře, chuť psát líp a tak.

Winter
20. 08. 2010
Dát tip
Herdek, kašlete na formu tabulky a gratulujte vítězi! .) /toto je svého druhu gratulace/

Díky všem za hlasy a potěšilo, byť upřímně, zrovna s tímhle textem jsem teda umístění nečekala.

moorgaan
20. 08. 2010
Dát tip
nahodou docela prehledny a dobry..zbytecne siroka okna na cislice, ale systemove je to v lati!

StvN
20. 08. 2010
Dát tip
Taky jsem to kopíroval z excelu. Nic. Nechci s tím trávit celé odpoledne, tak snad nám to čtenáři odpustí.

StvN
20. 08. 2010
Dát tip
Nejde s tím nic moc dělat. Tys ji programoval ručně nebo máš nějaký fígl?

StvN
20. 08. 2010
Dát tip
Fakt moc pěkná tabulka.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru