Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Policejní manuál

26. 08. 2010
3
13
2274
Autor
houmles

vo nic nejde..

Když se chceš seznámit s člověkem Mázni ho do hlavy pendrekem Pěkně mu natankuj do spánku |: Poté mu prolustruj občanku :| Když si chceš polepšit o frčku Zkus autu nasadit botičku Způsobíš nepoznán potíží |: Za to tě kapitán povýší :| Jen se však vyvaruj můj synu Zloděje nechytej při činu Sotva se ostuda vyplatí |: Čórují slavní a bohatí :| Nešvary hleď vidět z povzdálí Né aby na tebe koukali Když nejsi viděn, však vidíš to |: Snadněj si řekneš pak o dýško :|

13 názorů

A.H.
30. 08. 2010
Dát tip
Vtipy o policajtech neexistují, protože všechno co se o nich říká, je pravda.

Honzyk
29. 08. 2010
Dát tip
....ty je skolis!DDD

Rajmund
28. 08. 2010
Dát tip
Architektor-to je asi dost složitá záležitost, to nevyřeším. Ale to zabouchnutí v komoře je evidentní-nechtěl, abys myslel, že už v tom bytě jednou byl.

Honzyk
28. 08. 2010
Dát tip
....tak daleko ja nevidim, ani videt nechci...ja byl nekolikrat v pruseru, treba mi vykradli bejvak, a co ty tady predvadeli...no silenost. Vrchol vseho, kdyz se jeden zabouch v komore, vypinac mam venku a mam z ty mistnosti satnu, a knoural, ze nemuze ven...)...to snad ani Rajmunde, k zasmani neni...pak mi jejich sef na kriminalce rek, lip zeptal se, jestli neznam nejakyho "architektora" : taky asi herec:")))

Rajmund
27. 08. 2010
Dát tip
Norsko-..si děláš srandu, ale je to holej fakt. Stejně jako to , že někteří při zkouškách z asertivity utrpí celoživotní poškození osobnosti, horníci maj zase plíce v kýblu, to jsou holt stíny povolání.

Norsko 1
27. 08. 2010
Dát tip
někteří se to učit ani nemusí, ti se s tím snad narodili :-)

Rajmund
27. 08. 2010
Dát tip
Honzyk-blbost jenom hrajou, aby Tě nachytali na hruškách. Učí se to na policejní akademii-vypadat jako blbec.

Honzyk
27. 08. 2010
Dát tip
...jsou to porad blbi, nemuzu si pomoct...at takovej, nebo makovej, at frantik nebo Marokanec, snad to maj v popisu prace...a ted maj ohonu krale v cele...tatku Johna, jo, to bude jeste srandy kopec((

Norsko 1
26. 08. 2010
Dát tip
Jen se však vyvaruj můj synu Zloděje nechytej při činu Sotva se ostuda vyplatí |: Čórují slavní a bohatí :|

začtek mě pobavil, pak text bohužel sklouzne k laciné agitce

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru