Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

bezproudí

06. 09. 2010
4
30
1400

slova: mořský koník martinez obraz: Eddie Crow v kostce s Otazníkem


30 názorů

prost
11. 02. 2011
Dát tip
text skvělej. špatně se to čte.

že děkujeme :o)

du si převlíct kabátek abych ti dala tip za Lopezku.. z tohodle nicku nemožu bo by ti zas někdo byl schopnej nadávat že si to tipuješ sám :o) hele ona ti naše Jana Marie něco povídala o mým lezení oknem?! :oD tak převlíkám..

klidně mi i nadále říkej profesorko, Lopezová :oD a já myslela že mám pozorně poslouchat, že to nebudeš opakovat?

to píšeš mně nebo Zuzulince? :o) dyk sem ti ho chválila hnedle.. jen to první písmo mi vadilo, obrázek byl a je čupr :o)

nejmilejší Jene Lukáši Křtiteli.. tomu my říkáme umění.. žertem ovšem :oD Zuzu, obrázek je móóóc pjekný! snad si to autor přečetl :o)

Zuzulinka
06. 09. 2010
Dát tip
pjekný obrázek:)

Eduarde, další přísloví - tebe mi byla raja dlužna! :oD

a co by se se mnou mělo stát?! dál si píšu jako dřív a Kostkatej Edík k tomu dělá občas obrázky - to se mi jako nutně muselo něco stát?! a ty seš na tom teda jak? myslím psychicky.. opět koník

Whitesnake
06. 09. 2010
Dát tip
Koníku, co se to s tebou stalo???

Whitesnake
06. 09. 2010
Dát tip
Jéžiš, teď jsem si uvědomil, že jsem reagoval na pivokostku jako na tebe. To se omlouvám, ale s tímto nickem a jeho variacemi jděte někam :-(

musím tě avíznout páč si mě pleteš s Eduardem!!! já nejsu z piva!!! koník

no podle mne prostě zbytečný není dyž vím co sem tím chtěla říct.. to určitě znáš aj ze svý tvorby - stejně jako tu originalitu.. :o) a nikam nepolezu! natož zrcadlit poeticky kamsi zevnitř.. :oD inu, bye bye a ty se mi do teho nepleť, artisto a vymýšlej přísloví další :o)

Whitesnake
06. 09. 2010
Dát tip
Odmítám ti tu zanášet zasloužený prostor nějakými quasivědeckými disputacemi, ale teď jsi mě fakt POBAVILA!!! :---) Jdu stavět zrcadlo na patřičné místo, mávám a pravím, že to slovo i tak (i v dalších případech poetických či vědeckých) je tam zbytečné. Měj se a už prosím bez avíz. Vím, že ráda žertovně diskutuješ, ale teď už nemám chuť. Děkuji.

Whitesnake
06. 09. 2010
Dát tip
ještě poslední střípeček fyziky. Poeticky lez srcadlit zevnitř, navíc je to užívaný obrat. Fyzikálně samozřejmě se zrcadlí věci protější, ale zase jen - ven. To slovo je tam zbytečné tak jako tak. Bye.

není to jako vždy podle mne - zrcadlí se věci protější z vnějšku bych si troufla tvrdit a ano, jinak máš samozřejmě pravdu :o)

Whitesnake
06. 09. 2010
Dát tip
ano, jako vždy - zevnitř - ven :-) Ale to je jedno, jen mě to tam rušilo. Jelikož mě to ničím neoslovilo a další čtení nehrozí, tak je to šumafuk.

ano, Eduarde, hbitě doplňuju nejde to jinak páč je to myšleno zevnitř ne odněkud jinud Janino, díky koník :o)

Janina6
06. 09. 2010
Dát tip
Pěkné propojení.

Whitesnake
06. 09. 2010
Dát tip
zrcadlit VEN? To mi nějak nesedí- jde to i jinak než - ven?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru