Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co z nich vyroste, proboha???

25. 09. 2010
0
3
731
Autor
estonia

Zdroj: -http://www.youtube.com/watch?v=tKuBoTndDfw -http://www.blesk.cz/clanek/pro-muze-rozzlobeni-muzi/142720/se-14-zenami-ma-brit-uz-15-deti.html

                                    Afroameričan Desmond Hatchett ma 21 dětí ve svých 29 letech

Afromameričan Desmond Hatchett patří mezi nejplodnější rekordmany ve své zemi. Za devětadvacet let života dokázal zplodit jednadvacet potomků. Jeho rekord má ovšem poněkud smutný dodatek, děti si totiž rodák z Tennessee udělal s jedenácti různými ženami a neplatí jim teď výživné.

Nejstaršímu je jedenáct a nejmladší přišel na svět před pár týdny. Soud hodlá muži odebrat polovinu mzdy a peníze rozdělit jednotlivým potomkům. Na každého to ale bude směšný dolar na týden.

----------------------------------------------

                                                25 - letý Brit K. Macdonald má 15 dětí

 

Do školy nechodí, práci nechce, pobírá pouze dávky a chlubí se tím, že když dojde k sexu, už od svých deseti let souloží zásadně bez ochrany. Ve svých pětadvaceti letech tak má Brit Keith Macdonald patnáct dětí se čtrnácti různými ženami!

A není vyloučeno, že se ozvou ještě další, které svým nezodpovědným chováním přivedl do jiného stavu.

Mladík, který je médii často označován za nejhoršího otce planety, si s tím však hlavu neláme. O děti se starat nechce, nehlásí se k nim a matkám na ně odmítá finančně přispívat. Z podpory na všechny potomky platí necelých 150 korun týdně, což znamená směšných 10 korun na jedno dítě.

Bývalé přítelkyně ho proklínají

Zatímco Keitha nechává jeho nezodpovědné chování zcela chladným, britští daňoví poplatníci mu nemohou přijít na jméno. Jen do doby, než všechny Keithovy děti budou mít 16 let, zaplatí stát na dávkách zhruba 44 milionů korun! Navíc nezaměstnaný mladík sám pobírá státní podporu ve výši asi 1300 korun za měsíc.

------------------------------------------------------------------------------------

 

Zajímalo by mě, co z těch dětí vyroste???


3 názory

takových dětí je i u nás spousta, co na ně jejich "nepřizpůsobiví" otcové neplatí...

estonia
26. 09. 2010
Dát tip
Je tam link. Nemám to ze své hlavy. Nevím, jak to s podporou přesně funguje. V Česku je to něco málo pod 3 000kč, ale není v tom příspěvěk na bydlení atd. Každopádně by podpora neměla být k tomu, aby člověk dlouhodobě z toho žil. Ale je pravdsa, že mi to taky přišlo divný. Je to málo i na Čr. Pokuď je to pravda, tak mě spíš zajímalo , co vyroste z těch děcek...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru