Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KAMARADKA ZILETKA...

27. 09. 2010
0
0
433
Autor
baria

Proc lidi veri v Boha??? Proc se uchyluji k myslence, ze jich tahle nadprirozena bytost zachrani??? Proc se k ni uchyluji i ja?? Zatim semnou jen vyjebaval jak s prodejnou devkou... Jako by mu to delalo radost...to jak trpim jak mi pokazde vezme to co miluju..pokazde ho prosim at je necha na pokoji a vezme si me a on se mi jen vysmeje.                                                                                                           Milovala jsem muze a ten mi vzal cest tak jako kdyz lusknete prstem... v tu chvili sem se modlila k Bohu at si me vezme k sobe, ze nemam chut zit...dal mi misto toho pratele,kteri byli falesni a pomlouvacni... Prosila jsem ho o pomoct nalezt tu chut...misto toho mi vzal nejlepsi kamaradku,ktera 15 let bojovala se zakernou nemoci...divala jsem se jak umira...Jednou jsem prisla do nemocnice koukla na ni,slzy v ocich.. chytla me za ruku, ze to bude dobry, ze pujde domu...rano volali z nemocnice,ze zemrela....zhroutil se mi svet.. Chodila sem kazdy vecer na hrbitov a klecala na hrobe a prosila ho at mi ji vrati....Misto toho mi dal muze,ktery me mel jako nejakou vystavni trofej,kterou sbiral do sve sbirky....Porad jsem nenachazela tu cestu....jedina pomoc byla ziletka,ktera se stala mou velkou spriznenou dusi...

Kazdy den je boj,ktery nechci prohrat....Nasla jsem dva muze,kteri mi ukazali krasu desiveho sveta..plneho sexu,lasky,nehy...pratelstvi... jednoho jsem si vzala a druheho ztratila....:-( Muj svet by se mohl jmenovat ,,ZTRATY A NALEZY"


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru