Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

potřebuje nick mámmístomozkuzpivakostku pomoc specialisty ?

07. 10. 2010
12
93
1974
Autor
sveřep

nevím. ráda zjistím.

úprava na pokyn DERA, jenž si ode mne přeje, kromě řečnické otázky v názvu a prologu, i tělo diskuse.

 

přála bych si, aby se na tomto servru ozval hlas proti publikování textů , které  FORMOU DÍLA uráží osoby a skupiny osob.

toto přání se mi nesplňuje, a proto se ptám já, jestli místomozku třeba něco neptřebuje.specialistu?

a činím tak formou díla, jakkoli v rubrice diskuze.


93 názorů

sveřep
12. 10. 2010
Dát tip
...

Koukám, přeřazeno. To jsem zažil u Štěpy z Hřibska. Dost se urazil....nedivím se.

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
těš se, bude sranda :D

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
loba: tahle diskuse už je po smrti, v klidu vyčkej až navážu

LadyLoba
08. 10. 2010
Dát tip
no nevím - proto si myslím, že Dero ti chtěl říct aby si v tele díla shrnula, co ti vlastně leží na srdci ... promiň, ale takhle mi to přijde jako pomlouvání zkus se na své dílo podívat, jako někdo kdo sem práve přišel z toho díla mám pocit, že ty jsi ta která má problém a navíc mu děláš nechtěně reklamu a ještě zverejníš jak si nechápavá, když Tě DERO upozorní, že ti chybí obsah

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
ladyloba: v poslední době jsi tu nebyla, neboť ses zdržovala ve Španělsku. pokud tedy nevíš o co go...

LadyLoba
08. 10. 2010
Dát tip
z díla mi není jasné, proč by někdo pod nickem mammistomozkuzpivakostku potřeboval specialisty ale nadobudla jsem dojem, že autorka je zřejmě natolik rozčílená, že má pocit, že svůj problém potřebuje ventilovat veřejně a že potřebuje sehnat na potvrzení svého dojmu někoho, kdo by její dojem potvrdil

no dyk....)

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
kluci:"amatérský básničky i povídky máme rádi a nevzdáme to jen tak. Hurá za balónem!!!" JOOO.

Big G. : :DDD

raja
08. 10. 2010
Dát tip
Zlobíš, tedy zasloužíš trest..:-) Stokrát opíšeš šibalovy žalosté zpěvy z Paříže. Až budeš hotov, složíš v podobném duchu dvě ódy. Jednu krásnou na Oldjeryho v mládeneckém věku a druhou, ještě krásnější na mě ve věku seniorském. A páč je demokracie, můžeš se rozhodnout ještě pro možnost b, uznat že seš debil a požádat zooroma aby ti poslal klikací odkaz... možnost cé je tu taky, ale tu ty mě odepíšeš, takže se nebudu zdržovat, a odcházím rovnou cestou do prdele:D

jasný.... ----"kostka" je hulvát a vybíjí si tady svý minďasy a taky pudy (dokonce)...a je zajímavý, že admini, pokud jde o jeho sprostoty a výpady : ticho po pěšině... a jako by tu nebyli ani slavný páni kritici....jo, tohle je pro ně asi moc nestravitelný sousto. Nehasej, co je nepálí....pošleme jim teda avízko aspoň. Tebe napomínaj(Dero), ale když si tady roztahuje svá nevymáchaná ústa třeba ten "kostka", nic - nebo jen laškovný polechtání. xxx Smrdí to tady teda pěkně, ale češtinu , amatérský básničky i povídky máme rádi a nevzdáme to jen tak. Hurá za balónem!!! Zbynďa, Jirka, Vašek, Jára a Franta

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
Metta : :D Kluci hurá : chci doufat, že z této mé práce něco vzejde. když jo, pošlu avi

...škoda práce

Metta
08. 10. 2010
Dát tip
Eddie je určo chytrej a nadanej, dobrej pozorovatel, ale holt neví, co se sebou, tak dělá občas k.....y. Zda se mi ale, že ublížit nikomu nechce a pokud sám vidí, že něco přepísk, je schopen to napravit a dá se s ním na férovku mluvit. Co si navařil, at si vyžere.)Za uši by zasloužil, to jo.

raja
08. 10. 2010
Dát tip
Na co hned volat specialisty, já ho vemu do parády..:-) Kostko, pocem!

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
já ale nelynčuji! to zas prrr. Položila jsem otázku. a šla jsem tím s vlastní kůží na trh, jen ať na ní rány dopadají. mne neurážel, mne ne - ale jiné lidi. a ty to myslíš dobře a vlastně mám z tebe radost. nemyslím to ironicky. protože lobuješ za slušnost. možná v obraně jednoho člověka, ale i tak je to fajn.

ArnieR
08. 10. 2010
Dát tip
V tom případě nejde o provázaný literární server (jak se už dva roky naivně domnívám), ale o smetiště - odkladiště. Takže tak.:) Sveřep sveřepý domluvil a ukončil. Nicméně nemění to nic na mém názoru, že veřejný lynč je zavrženíhodnější, než vybočování na úkor. I tak děkuji za více či méně plodnou debatu.

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
soukromá, z mé strany slušná až milá, pošta ode mne k místomozku doputovala už dřív, víš? Žádný efekt to nepřineslo. ano, pokusila jsem se zastat se civilizovanosti nejprve zdvořilounce. bylo to na nic. teď se začali zajímat admini, a uvidíme. opakuji ti - vybočování na úkor konkrétních nicků přijatelné na litservru není! doufám, že tato debata přinese plody v podobě diskuze o pravidlech hry - do budoucna. takže tak :D

ArnieR
08. 10. 2010
Dát tip
Ač to tak možná nevypadá, rozumíme. A pokud smím taky vyjádřit svůj názor, termínu "kultivovaná" bych se zdaleka vyhnula... neboť vracečka (třeba i s kladným posláním)není projevem kultivovanosti ani trochu. Tím Tě samozřejmě nechci urazit (nerada bych taky dostala křemenem), jen se mi zdá poněkud nepatřičné zašťourat větví do vosího hnízda a pak ten klacek strčit někomu do ruky. Pokud někdo uráží mne, vyřídím si to s ním (a nebo ne), pokud uráží přítele, zastanu se ho (pokud si to přítel přeje), ale přeci nezahájím veřejný hon na čarodějnice?

sveřep
08. 10. 2010
Dát tip
ArnieR: ale to si nerozumíme. místomozku mi nic neudělal, osobně. jenom jsem poněkud zbytečně kultivovaná :D místomozku opakovaně tvrdě zesměšňuje různé nicky, teď už si rozumíme?

ArnieR
08. 10. 2010
Dát tip
A když mi někdo řekne, že jsem kráva, co udělám? Plácnu jej po lebeni nebo ho nechám ukamenovat?

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
ArnieR: toto mne zaujalo. napadá mne - neměl/a bys poděkovat bohu, až se naučíš vybočovat zajímavě A ZÁROVEŃ tak, aby ses vyhnul/a napadání konkrétních lidí?

ArnieR
07. 10. 2010
Dát tip
Místomozku, mohl bys na můj úkor vybočit? (De, debáb rýbu...) sveřep: Ten nick nebude náhodný... Až se propracuju k tomu, že dokážu vybočovat tak, aby to někoho zajímalo, poděkuju bohu.:D

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
ArnnieR: na tvůj úkor nevybočuje, tak mu poděkuj. klidně se i zapoj a začni vybočovat na úkor druhých.

ArnieR
07. 10. 2010
Dát tip
Veřejný lynč, vida! :D Připomíná mi to korespondenční válku Tyl versus Havlíček Borovský. To byla taky prdel. Místomozek vybočuje. DÍKY BOHU!!!! Je to zajímavé, je to nové, je to čitelné i koukatelné (aspoň většina). Nebo chcete odřezat všechny hlavy, co čouhají nahoře a všechny dole a číst pořád ten samý marast????

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
to ti ráda věřím :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
tak na závěr - já netvrdím, že je místpmozku hlupák. nikdy bych to netvrdila, jelikož si to nemyslím. chci se domnívat, že si pouze neuvědomuje, že pro řadu jeho fórků není zdejší prostor vhodným šapitó. místomozku, chyť se za nos ! a ano - udělala jsem skoro totéž co ty - jmenovala jsem tě v publikovaném textu. protože, milý tvůrče přísloví: jak se do lesa volá, tak se z lesa ozvalo. Jakkoli zdaleka slušněji.

Janina6
07. 10. 2010
Dát tip
Ne, nepotřebuje. V těle diskuse je plno překlepů, tam by to ňákou pomoc chtělo...

StvN
07. 10. 2010
Dát tip
Přidám se se svým minoritním názorem k Derovi, snad to autora popíchne k akci, přestože do spíše vypadá, že veřejnost nechce adminy vnímat jako instituci, která má něco řešit, ale spíše jako instituci, které se má dávat za vinu určitý stav. Admin ovšem nemá v moci definovat nějaký stav nebo řešit příčiny. Admin jen řeší důsledky. Jestli má někdo problém s nějakým uživatelem, nechť se obrátí na adminy použitelnou formou nejlépe avíza od inkriminovaného díla, aby admin mohl nezávisle posoudit, zda došlo k porušení pravidel. Mě osobně vždycky mrzí, když se subjekt A snaží volat po jakémsi imaginárním právu proti subjektu B, který podle něj porušuje pravidla, přičemž sám subjekt A volí formu, která není v souladu s pravidly. Docela legrace. Bohužel jako admin s tím nejsem schopan nic dělat, neboť vidím jen nařčení, ne však důkazy. Diskuse tedy putuje do ostatních. Děkuji za pochopení.

martinez
07. 10. 2010
Dát tip
já jen teda že du kolem - poslední (chronologicky zde, né že by navěkyvěkův) dílo kamenovaného Kostky - Eddieho se mi taky nelíbí - ale určitě není debil - proč tu děláte to co mu vyčítáte? já s jeho názorama ne vždy souhlasím - ale mnohdy má pravdu - jen ju neumí stravitelně podat a inteligentní je až moc.. a zneužívá toho.. a dycky se najde někdo kdo mu na tu provokaci skočí.. ale není sám kdo se tu tak projevuje.. jenže u jiných si říkáte: no, on už je prostě takovej.. a zvykli ste si.. a nebo vás to unavilo a ignorujete to..

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
místomozku, protože písmák je literární servr

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
musím nutně odejít, ale snad diskuze tato alespoň poněkud splnila svůj účel?

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
místomozku, pokud publikuješ, tak se to stává problěmem těch, co tě čtou. uklidni se, prosím tě, zde je to litservr, nech těch "prdelí". vynech balení mrtvých, penzisty, křesťany - a tak dále. snad je v možnosech tvého mozku pochopit, že ne každý, komu se to zdá moc, je maloměšťák či tak podobně.

dobrá..beru..počkáme co Oldjery.. ..nechala jsem se unést kvůli jinému dílku..tak jsem se dopálila..

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
Místomozku: to fakt nevíš ?

Nechť sveřep oznámí, kteří admini četli toto veledílo. Vsadím levou botu, žes to nebyl jen ty, Dero.

..prosím vás..myslím že to zašlo moc daleko..složme zbraně.. ..z piva..ta adresnost..víš..

Dero
07. 10. 2010
Dát tip
Kde je problém, přátelé? Admini se přesně řídí pravidly, které si odhlasovali a představili veřejnosti. Zde se nějakým způsobem naznačuje, že nějaký uživatel pravidla porušuje a že admini jsou ti zlí, když jej neusměrňují. Ale že by někdo od toho konkrétního díla poslal avízo adminovi k přezkoumání, to se nestane. Tak na čí straně je vina? Pokud máte dojem, že někdo porušuje pravidla serveru, informujte admina, který věc vyřídí. Pokud se vám jeho rozhodnutí nezdá, napište do adminského klubu. Za poslední dva měsíce se nám ve věci "reklamace" ozvalo přesně nula uživatelů. Přestaňte proto žít v dojmu, že admini sedí u písmáka 24 hodin denně, čtou všechna díla a komentáře a že aktivně hledají porušení pravidel. Nedělají to, zbláznili by se. Admini jsou tu proto, abyste se na koho měli obrátit. Proto to dělejte a nezakládejte nesmyslné "diskuse".

Čímž se vracíme k tomu, že otázka měla být postavena tak, jak jsem nastínil. Jak prosté, milý Watsone.

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
Pišta: on mne vlastně nesere. asi tomu neuvěříš. podle osobní stránky je mu 21 a spíš se mi zdá, že rozum dostane. štve mne, že MŮŽE zde publikovat formou díla věci, které, jak zmínila zvlášť vhodně 100Wžáovka, jsou na hranici "pobízení k nenávisti k osobám a skupinám osob". A nic. protože o sobě si nic nepřečte. aha.

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
Norsko1: marnost nad marnost

Nebuď pipina. Jedna věc je princip (tedy jasná koncepce, důsledné dodržování) a druhá to, že mě (nebo tebe či kohokoli jiného) ten který uživatel prostě sere. Částečně se do určitě dá skloubit, leč určitě ne podobně nastavenou diskusí jako je tato.

Parsifal
07. 10. 2010
Dát tip
No, možná jsem něco zmeškal, ale nevšiml jsem si, že by se nějak z literatury vymykal? Možná tak diskusí o křesťanství, ale i to se kultury týká... A to je přesně problém této diskuse - není z ní zřejmé, co konkrétně on udělal špatně.

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
Parsifal: tohle je ale litservr

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
Pišta : koukám, že na mojí diskusi volající po kutivovanosti, hlasem ani zdaleka nikoli tak hrubým, jako jsou některá díla místomozku, důslednost zdejších adminů nikterak neuvázla.

Parsifal
07. 10. 2010
Dát tip
Možná je nekonvenční, dle mého ale za něj můžeme být rádi. Alespoň trochu zvíří zdejší jinak nudné prostředí...

Norsko 1
07. 10. 2010
Dát tip
přesně tak. tady už se nikdo ani normálně neusměje

Prvně k otázce: A co je komu do toho? A dále obecně: Dotaz by měl spíše znít, zda Pihmák nepotřebuje důslednějšího a nekompromisnějšího admina. Pravidla jsou jasná, kontrola jejich dodržování vázne. Suma sumárum... vyzvedni si u papoucha číslo a zkus to příště znova a lépěji.

Nicollette
07. 10. 2010
Dát tip
Mozek je debil a rebel... Když jsem četla diskuzi pod dílem autorky sepotvkorunachstromu, tak se mu ani nedivím, že si rýpnul.. proč do Oldjerryho nevím, nezajímám se, nezjišťuji. Dneska by pomoc specialisty potřebovalo vícero Písmáků - soudě dle toho, co jsem tu četla za diskuze...

dadadik
07. 10. 2010
Dát tip
asi je jen normálně blbej, to odborníka netřeba

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
Parsifal: v tom je právě problém Parsifale. pokud slušně mlčím, tak ve mně jenom naroste pocit bezmoci. v úvodním textu se čestně doznávám, že používám formu díla... ale srovnej si ty místmozku fórky s mou řečnickou otázkou.

Dero
07. 10. 2010
Dát tip
Pokud zde někdo formou díla uráží osoby a skupiny osob, jde o porušení pravidel a kdokoli se může obrátit na administrativu serveru. To upozornění, např. formou avíza, je velmi důležité. Admini nejsou všude. Diskusní otázka je ovšem také nevhodná, je útokem ad hominem, který na tento server nepatří - nejméně pak na jeho hlavní stranu. Prosím tedy autorku o stažení díla mezi ostatní.

Norsko 1
07. 10. 2010
Dát tip
mozek je debil, jinak to nelze brát. tady nejsme v senátu

Parsifal
07. 10. 2010
Dát tip
Nu,dle mého názoru i tato diskuse někoho uráží... Proto protestuji.

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
avi, snad to stačí

Dero
07. 10. 2010
Dát tip
Za zamknutí díla se omlouvám, nyní už upravovat lze.

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
overkil: dík

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
a já si budu muset jít za povinnostmi, zřejmě dřív, nežli mi nějaký admin laskavě technicky umožní vrátit diskuzi z "ostatních". ach jo.

Overkill
07. 10. 2010
Dát tip
unavený tip pro další žabomyší válku...

mažu do práce ale připajím se tam..

100Wzarovka
07. 10. 2010
Dát tip
Možná ještě - Indiáni všech kmenů měli v základním mravním kodexu CTI MĚ SE ZAPADAJÍCÍM SLUNCEM

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
aleš-novák: zřejmě jde o nedorozumění, viz. 1OOWzarovka

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
100wzarovka : díky ti za zmínku o SKUPINÁCH OBYVATELSTVA!

100Wzarovka
07. 10. 2010
Dát tip
Jsem tu nová, takže neznám téměř nikoho z autorů, ale mám oči a rozum, byť důchodcovské! Takže vím, že "po ovoci poznáte je" a "podněcování nenávisti vůči jedinci či skupině obyvatel" naplňuje jakýsi § trestního zákona... Takže T

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
AVI

aleši tobě připadá zcestné se někoho zastat? ..Dero..dílo z pivakostky je ovšem komplewtní až moc!

sveřep
07. 10. 2010
Dát tip
DERO: jelikož díky tvému zásahu NENÍ TECHNICKY MOŽNÉ DO DÍLA UKLÁDAT ZMĚNY, TAK TI TĚŽKU POŠLU AVI ŽE JSEM JE ULOŽILA. AHA.

myslím, že Oldjerry je dostatečný chlap na to, aby si to Eddiem vyřídil sám. Nepotřebuje žádný sbor na svou ochranu.

renegátka
07. 10. 2010
Dát tip
já si Oldjjeryho velmi vážím a nelíbí se mi to co z piva kostku udělal,budu ráda, když každý kdo s takovým chováním nesouhlasí dá tomuhle dílu tip.Nemusíme se vyjadřovat, stačí tipovat.Kdo se od díla distancuje , může tipovat.

azur
07. 10. 2010
Dát tip
ne test IQ, to asi je o.k. IQ není všechno, aleši-nováku. ne-li? pokud ten člověk někoho nesnáší, tak ho může urážet sokromou cestou. ne-li?

Dero
07. 10. 2010
Dát tip
Toto dílo je nekompletní. Přeřazuji do ostatních do doby, než autor doplní smysluplné tělo diskuse. Pak prosím avízo.

kdybyste vymysleli aspoň polovinu toho, co on, mluvili byste jinak.

možná si sám neporadí..mozek už nemá..asi jo..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru