Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Možnost publikování v internetovém časopise Distillery

07. 10. 2010
1
10
1085

Nezávislý internetový magazín Distillery se rozhodl, že rozšíří svoje pole působnosti z hudby i na další umění a mimo jiné hodlá začít vydávat vlastní autorská díla "talentů, které si zaslouží pozornost". Včetně poezie a povídek. Zrovna mi tam vyšel Avalon, tak jsem si říkala, že sem hodím odkaz, určitě se tu najde dost lidí, kteří rádi něco publikují i mimo Písmák. :) Kontakt na redakci je distillery@ezin.cz.


10 názorů

StvN
10. 10. 2010
Dát tip
Je toho koukám, čím dál víc.

hm... podívám se... ale kdybys mi chtěla udělat výcuc, tak klidně sem s ním.. (nám básníkům zas nevadí že to nebude mít děj :-D )

No TEDA, prej nechci to číst celý, ty básníky by měl někdo na ministerstvu kultury konečně zakázat, taková ostuda literatury ;) (Největší explicita je na konci jedničky, ale je toho tam celkem dost i jinde, špíš útržky)

ten Avalon je moc dlouhý.... nemohl jsem tam najít tu erotickou pasáž.. (a přece to nebudu číst celé :_D ) ...tak kdepak se schovává? :-P

!!!!! No to je tak vtipný překlep, že mám chuť ho tam nechat. :)))) (Děkuji svému osobnímu korektorovi ;))

Parsifal
07. 10. 2010
Dát tip
Zní zajímavě, jen mě napadá, jestli nerozšířili své pole působnosti z oblasti hudby spíše než z huby ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru