Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diváš se

17. 11. 2001
1
0
657
Autor
Seitani

Jen tak si klidně sedíš a díváš se. Díváš se na mě? Řekni co vidíš! Ne, raději mlč. Asi je lepší mlčet a nechat mě, abych si myslela, že se prostě jenom tak díváš. Třeba proto, že mě miluješ. Proto, že jsem tvoje inspirace, vášeň, naděje. Proto, že kdybys mě neměl, nevěděl bys, co si počít. Nevěděl bys, proč je tak krásné, že vykvetly kopretiny a proč máš ráno vstát a usmát se. Protože kdyby ses na mě nemohl takhle dívat, neměl bys důvod zasadit strom a postavit dům. Neměl bys koho obejmout, koho líbat a hýčkat a milovat a nic, vůbec nic na světě by nemělo ani ten nejmenší smysl. Raději mlč a nech mě myslet si, že mě miluješ.
clovrdik
19. 09. 2002
Dát tip
dobrá pocitovka ... TIP za tu vykreslenou atmosféru, kzerou to za sebou nechává ...

Gastarbajtr
18. 11. 2001
Dát tip
když člověk tluče a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto, aby netlouk...:-) nééé, tak jsem to nemyslel :-)) teď už netuším, jak mám vlastně kdy sedět a dívat se, abych si já, tedy někdo jiný nemyslel to, co si nemyslím, popř. si nezačal myslel, co si myslím, myslím sám pro sebe, nebo myslím o něm :-)))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru