Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Modrá fixa

27. 10. 2010
4
15
780
Autor
1Kuřátko1

Byal jednou jedna malá holčička Monica, měla ráda básničky, a psaní, byla docela chytrá, a rozumná, měla ségru Elizabheth. Elizhabeth byla smutná, sama, a ještě nic neuměla. Monica Elizhabeth nic nechtěla naučit. Elizhabeh to nemohla vydržet, a tak jí poprosila ať jí  pomůže, Monica odmítla. Teda né zas tak docela, Monica jen řekla nemám čas, taky si potřebuju nějak oddejchnout. Elizhabeth si nevěděla rady a tak vzala do ruky modrou fixu a vrhala se do jejího pokojíku že jí počmáře všechno. Pak si řekla, že na to půjde jinak, že jí nic nepočmáře. Ale že se bude snažit být stejně dobrá jako Monica. Modrou fixou si začala dělat výpisky jak by mohla její díla dopadnout, a podobně. Něco jí však zarazilo, neumí kreslit. Elizhabeth neumí kreslit. Monicu poprosit nechtěla, ale za to poprosila učitele výtvarky ve škole, je to vlastně ředitel školy, ale i učitel na výtvarnou výchovu. Nakreslil jí obrázek který potřebovala. Přišla domů z hotovým dílem a pochlubila se Monice. Monica řekla že nemá čas, ale stejně si to přečetla. Monica řekla, že opravdu se snažila, že mmůže dělat věci sní, a odtedka jsoou to nerozlučná dvojka.


15 názorů

Taubla
27. 10. 2010
Dát tip
fajn

sveřep
27. 10. 2010
Dát tip
pěkný :D

funguje! :o) tak další lekce: když podržíš šipku na klávesnici, mlůžeš vybrat víc jmen. Dokonce můžeš poslat avizo i tomu, kdo ještě není v seznamu...stačí ho připsat (ale přesně!!!) do toho volného řádku pod Avizy...(umí tohle mata?)

1Kuřátko1
27. 10. 2010
Dát tip
máš avízo?

1Kuřátko1
27. 10. 2010
Dát tip
odeslalo se ti to?

1Kuřátko1
27. 10. 2010
Dát tip
zkusím to

pod dílem máš políčko "přidat vlastní názor -kritiku", kam se píší tyhle komentáře. Ještě níž je sloupeček Avíza , v něm jsou jména těch, co už ti napsali nějaký komentář. Když chceš na komentář odpovědět tak, aby se to ten člověk dověděl (jako ti vlevo svítí žluté kritiky,tak tam svítí i aviza), tak klikni na to jméno ve sloupci "Aviza" a pak to teprv odešli :o) je to lehké, ne?

1Kuřátko1
27. 10. 2010
Dát tip
co to je avízo?já jediný co tak dostávám vízo ve škole ale avízo? to je taky něco jako visvědčení?

:o)

1Kuřátko1
27. 10. 2010
Dát tip
aspon někomu se něco líbí mojeho

se nehádejte :o)

mata11111
27. 10. 2010
Dát tip
n oj o nemusíš nám tady zveřejnovat všechno, ačkoliv je to moc pěkné, a itrochu vymyšlené. Nejsem přece takhle zlá nebo ano?

1Kuřátko1
27. 10. 2010
Dát tip
jé děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....je to podle pravdy já jsem elizhabeth a monica je máta....

pěkný příběh...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru