Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PÍSMÁK MÁ TALENT!

02. 11. 2010
13
186
6963

Od tvůrců veleúspěšné soutěže Písmák hledá SuperStar a Superkoule! Texty zasílejte do 16. listopadu, viz. níže.

 

Vážené Písmáctvo, nevážené adminstvo a Vaše Kritičnosti.

 

Podle všeho už hoříte nedočkavostí, co kujeme za pikle, páč KOULE pořád nic a její náhražky nestojí za moc, to dá rozum. A je to tady, dočkali jste se!

 

Písmák má totiž talent, to se ví, a my ho společně najdeme.

 

 

Jak to bude probíhat?

 

Napíšete dílo naprosto o čemkoli a libovolnou formou (možná už ho máte napsané, ale platí, že nesmí být dříve publikováno), zveřejníte ho pod svým nickem a vlastním názvem, ke kterému přidáte kouzelnou formulku PÍSMÁK MÁ TALENT, a pošlete avízo na stejnojmenný nick (PÍSMÁK MÁ TALENT). O zbytek se postará neodborná a jinými nelichotivými superlativy ověnčovaná porota, která vybere ty z vás, kteří možná mají talent. Ti ostatní ho nemají, to dá rozum, ale třeba umí péct vdolky nebo vyšívat, a to se – na rozdíl od psaní básní nebo povídek – rozhodně hodí do života.

 

Až budeme vědět, kolik možných talentů se na Písmáku dosud ukrývalo, a my věříme, že jich je opravdu hodně, dozvíte se přesné schéma soutěže. Zatím můžeme pouze říci, že to bude vypadat zhruba takto:

 

  1. kolo – porota vybírá soutěžící (texty zasílejte do 16. listopadu)

 

  1. kolo (čtvrtfinále/semifinále) – bez účasti státního notáře nalosuje porota dvojice, které se vzájemně utkají o postup do semifinále/finále. Vítěze těchto duelů určí čtenáři tipováním. Soutěžící musí sami zvážit, proti jak silnému soupeři stojí a jak moc se musí vytáhnout, aby ho porazili. Psát mohou cokoli a jakoukoli formou. Studium soupeře se tak může ukázat jako klíčové. Některým z vyřazených může dát ještě šanci porota.

 

  1. kolo (semifinále/finále) – bude probíhat podobně jako předchozí kolo, ale soutěžící budou psát více textů, bychom měli jistotu, že jsme lapili skutečný talent. Vítězem se stane soutěžící, který získá součtem nejvíce tipů.

 

A kdo že je ta porota? Budete se divit, ale tuto poctu přijali docela známé osobnosti, které působí na Písmáku pod utajenými nicky, ale pro tuto soutěž svolili, že budou vystupovat pod svými skutečnými jmény. Zabírají celkem pět židlí, jsou to:

 

Halina Pawlovská, mimo jiné spisovatelka a moderátorka

Agáta Hanychová, modelka

Zdeněk Svěrák, humorista, dramatik, scenárista, textař a herec

František Pacovský, známý jako Ozzák

 

 

Na závěr prosíme všechny odpůrce soutěže, aby kolem ní vytvořili co největší haló, máme to rádi a potřebujeme to. Mockrát děkujeme, jste všichni super.

 

Vaši organizátoři.


186 názorů

heartrate
03. 10. 2011
Dát tip
chudák Urvisu, vždyť zpíval hezky, já bych do takovýhle soutěže nevlezla ani za prase :((( to písmácká Superstar byla určitě lepčejší a já jsem ráda, že to sem Miroslawek dal!

:o))) tos ho musel napráskat???

Miroslawek
03. 10. 2011
Dát tip
Po roce je to tu zas - a jaký talent má Urvisu můžete vidět zde http://www.csmatalent.cz/novinky-cz/clanok/cz-ukazal-novy-styl-vibrata.html

tak snad mi nějaký obětavý Jiřík tu živou vodu přiveze a nebude chtít abych si barvilo hřívu nazlato :o) hezký zbytek neděle vinšuju

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
koníku, lékárna na jižním konci 45. má pod pultem živou vodu. máknutí si se cení

ale já už su tu žalem napůl usušená, milý dasslere :o) replikuju šikovně, šéfe? :o) a mizím dyž se to tu zdárně pořešilo.. ale kluci si vážně mákli - a kvůli písmáku a písmákům.. to nutno podotknouti :o)

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
PMT: mořský koník dobře ví, že všichni ví, že není takyhoch. Takové přátelské popíchnutí je k usmání se nebo replice vhodné, ne k úvahám o gentlemanovi ))

SE usušit du.. to jen aby mne nešlo dezinterpretovat případně :o)

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
PMT: 1/ jo, dobře, klid, nehoří. 2/ vždyť říkám, že už vidím, že to vážně má být soutěž. I že proti soutěžím nikdo nic nemá. - d -

a blbka!!! já su du usušit.. žalem!

jak dlouho sem byla za dámu? 15 vteřin? proč u mne všecko krásný je dycky na 15 vteřin!?!

Koníku, tys taky blbka, nemusíme si posílat naše příznivce do háje...! Garay, díky. Nevím, kdo furt posílá hromadný avíza.

koloušek
07. 11. 2010
Dát tip
Když už je to teda pozměněné, nešly by nějak vymazat ty fotky a změnit původní jména poroty u kritik?

Jinak dassi, že ti to nepřipadalo... ehm... nemohu za to, že jednáš na základě toho, co ti nakukají naši odpůrci. A s těma hochama, ta tvá poslední poznámka ke koníkovi... gentleman, opravdu... :) VTM

Garay
07. 11. 2010
Dát tip
Já tebe samozřejmě taky... A bohužel musím kliknout... Naivně jsem doufala, že se tahle diskuse ponese v trochu jiném duchu.... Naivně... Pa.

Už to skoro máme, dassi. Pokud jde o logo, ta podobnost je vzdálená. Ale i na tom se pracuje. Když si myslíš, že víš, co dalo kolik práce, tak u toho zůstaň. Máme 12 soutěžících, nehodláme jim to zavřít. Je to smutný, když jsme se dopracovali až tam, že se tu za vším hledá jenom podraz. Jako by to byla první soutěž, kterou tady děláme. Většina lidí se tu vyznává z toho, že pohrdá takovým druhem zábavy, ale současně znají pravidla a pozadí natolik, že jsou schopní posoudit naši kreativitu, jako by to originalita byla obecným měřítkem přijetí čehokoli na tomto serveru.

klikni si na Nechci odsud dostávat avíza - já to používám skoro furt a avízuju jen ty s kerýma mluvím.. a tebe zdravím :o)

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
ten - koník, ne ta - koník, jsi takyhoch, šmitec ) - d -

Garay
07. 11. 2010
Dát tip
Já to nechápu. Když se něco někomu nelíbí, ať vyjádří nesouhlas a jde dál. Ale vyjadřovat nesouhlas pořád dokola? To musí být strašně únavné. Já vím, svoboda slova... a jsme u jádra pudla, že? Proč se vracím? Neustále mi totiž chodí avíza. Kdo chce ať soutěží, kdo nechce, ať jde jinam. Já taky nijak zvlášť neaplauduju, ale v tomhle se spíš klaním na stranu Písmák má talent.

já jen technickou - ne všichni zúčastnění jsou hoši :o) ale je fakt že hoši s tím měli a mají mnohem víc práce - my děvčata jen zdobíme :o) a fakt to nikdo nedělá kvůli svýmu zviditelňování se, to my fakt nemusíme - my na to máme lidi, co nás zviditelňujou kudy chodíme :o)

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
Aha, hm jsi to od počátku myslel jako soutěž? Mi to tak nepřipadalo, zvlášť když se zdálo, že víc času, než příprava pravidel, zabralo vymýšlení skladby poroty. Proti soutěžení jako takovému tady myslím nikdo nic nemá. Výrok, že se to mnoha lidem líbí, jsi ty zřejmě vztahoval k soutěžení, já měl dojem, že mluvíš o tom, že se jim líbí oživení díla mystifikací jmennou a obrazovou. Jen na okraj, divil bych se, kdyby nebylo grafické provedení loga Československo má talent chráněno registrací, ale to ber jenom jako zmínku, aby to bylo úplné. Už jste se radili nad úpravou? - d -

:o)

A na co by to jako bylo? I kdyby to byly 2 lidi, tak to stačí - díla s 0 tipama se taky nemažou, tak už nepruď, kašpárku.

"Je tu dost lidí, kterým se to líbí ..." to je jako kritérium, podle kterého se řídíte? Máte tedy statistiku, kolika lidem se to líbí a kolika ne? :o)

Pišta, hybernovat, hybernovat! My se zatím poradíme, ano?

Snad si nemyslíš, že bychom si tě vybrali jako právního zástupce? :D Jsme ochotní soutěž upravit, je to ostatně v našem zájmu. Ale nic mazat nebudeme.

Jeden by si myslel, že anarchisti už vyhynuli. A vono ne. Smutný.

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
Nelíbí se mi zneužití jmen veřejně známých lidí a jejich fotografií, byť by to bylo z jakéhokoliv důvodu. Vážně nemam náladu pročítat si po nocích Zákon na ochranu osobnosti. Měl jsem za to, že to bude jasné, když jsem zmínil "ať to stojí co to stojí". Někdo popravuje šaška? Jak? - d -

Dasslere, nikoli, tys uvedl, že se to ti nelíbí. A proto to máme smazat? Takhle si to představuješ? Je tu dost lidí, kterým se to líbí nebo to vnímají jako obálku na soutěž, ve které si rádi zasoutěží. Je král ten, který nechá popravit svého šaška, protože ho nepobavil? A kdyby přece, proč hned všechno mazat?

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
Vím vím, skutečný hrdina vždycky vytrvá, ať to stojí co to stojí. Když myslíš. - d -

A důvod? Je to obyčejná soutěž, podobně jako předtím Superstar. Podobné soutěže probíhají na dětských táborech, na Silvestrovských zábavách... Nikomu nevadí. Pokud není jiný důvod než otázka vkusu, pak hodláme vytrvat.

dassler
07. 11. 2010
Dát tip
Hoši, už to zrušte. Jako vyjádření opovrhování masovou zábavou to stačilo, jako upoutávka na sebe taky a jako recese se to nedá označit snad ani, to je moc laciné. Dík -d-

to je jako chtít měřit nadmořskou výšku v mariánským příkopu

snad nebude nikdy na písmáku probíhat měření iq.. to by byl mazec! :oD

mě je to fuk

Fuk
05. 11. 2010
Dát tip
toto je fakt ubohost. ziadny sverak ziadna pica. toto je prvy april. preboha, ved to je ocividne

O členy klubu se nestarej, od to ho tu nejsou, to oni se mají starat, a to o soutěžící.

klub PÍSMÁK MÁ TALENT se strukturou přiblížil klubu ROMANTIK. spousta nicků, za kterými ve skutečnosti stojí tři (možná dokonce čtyři?) skuteční lidé.

Limitováno neni.

Shelma
05. 11. 2010
Dát tip
Zdravím, mám dotaz ohledně délky díla. Je nějak limitováno minimem a maximem? Předem díky za odpověď.

KOULE pořád nic a její náhražky nestojí za moc ...no, aspoň něco vtipného :o)

Máte v tom textu chybu... styďte se! :-D korektory na vás! :-P

Fuk
04. 11. 2010
Dát tip
ludia, nech vam fakt nejebe norsko, ty autista

Jen ať klidně zajde, může si zasoutěžit.

Dověděla jsem se o tom, až když se Agáta začala vztekat, že s ním nic neměla, žejo.


raja
03. 11. 2010
Dát tip
tolik soutěží tu bylo, a pokaždé je kolem toho stejnej cirkus. Už se tu cítím skoro jako doma:D

Nepřišlo avízo, tak proto.

koloušek
03. 11. 2010
Dát tip
Tak jsem se přihlásila a nic (že by špatne?). Ani pochvala za odvahu!

Metta
03. 11. 2010
Dát tip
co kdyby ty dvojice zkusily napsat pak něco dohromady?

No vidíš, to je přístup, to si měla udělat hned na začátku, ještě předtím, než si zde vypustila své jedovatosti. Měla si skončit hned jak ses dověděla o co de a nelíbilo se ti to. Neměla sis nás vůbec všímat :) konečně ti to došlo, mej se.

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
irelevantné je vaše vulgárne správanie!!! ja som len vyjadrila názor, že by ste mali menej pozerať té vé ... zvyšok je vašou réžiou budiž vám váš talent ľahký týmto končím debatu lebo odpoveďou je mi len verklíkoidné bľabotanie koniec!!!

My se ale neptali na názor, ta poznámka o haló dole je sarkasmus, ale ten pochopí jenom inteligentní jedinci. My v první řaďe vyhlašovali soutěž, tohle není dílo, které se dává na odiv, aby mohlo být rozebíráno, tohle je vyhlášení, možná je to na tebe moc složitý. Ptám se tedy znovu, chtěla si nám uškodit svým názorem, který je zde naprosto irelevantní?

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
a propó, škodíte si sami svojím nevrlým útočným pojatím hry .. ako hovorím, nerýpať sa v tom nevrle a mrzuto, nikto by si o pol dňa moj názor stratený v húfe pritakávačov - ani nevšimol :)

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
vyjdrujem ho k veci, ktorá bola daná k plénu na vyjdrenie ... ešte raz opakujem, ak nebudeš chcieť názor od ľudí, nevyjadruj návrhy verejne :)

A to nezmiňuji, že si navíc vůbec nepochopila, o co nám jde, ty vypelíchaný peří :D

Petrusho, já ti neupírám tvůj názor, já se jenom ptám proč ho tu vyjadřuješ, když určitě víš, je irelevantní, znovu opakuji, že když se ti to nelíbí, tak se k tomu nemusíš vyjadřovat, protože ten názor už je ze svý podstaty naprosto nedůležitý, tady je důležitý, kolik lidí na to má pozitivní názor, protože podle toho se soutěž zařizuje, nezajímá nás kolik lidí u obrazovky prská vzteky když to vidí, nás zajímá kolik lidí bude chtít soutěžit, protože se chtějí pobavit. Řekni, proč by nás tedy měl zajímat tvůj názor? A pokud tu není důvod proč by nás měl zajímat, řekni, proč nám ho vnucuješ, proč si ho nenecháš pro sebe, chceš nám uškodit, protože se ti to nelíbí?

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
keby ste sa v tom nepitvali, zostal by moj názor mojín názorom (v rámci slobody slova) a basta fidli, já nevim, prečo sa v tom rýpete ... si to robte, keď vám to nevadí prezentovať sa cudzím vypelíchaným perím

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
musím oponovať - i negatívny názor, je názor V civilizoivanom svete!! a na túto súťaž som klikla s nádejou, že v nej bude čo to nadsázky a ono nie ... no holt, ak chceš písať text len pre vyvolených, musíš ho urobiť viditeľným len pre vyvolených :)))

Víš, negativní názor je tu irelevantní, protože ti kdo na to mají negativní názor, si týhle soutěže prostě nemusí všíma, pokud se ho ale přesto rozhodnu vyjádřit, tak je to rýpnutí, tobě se něco nelíbí a tak do toho rýpeš :) Takže přiznáváš, že nám chceš uškodit, protože se ti to nelíbí?

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
odkedy je vyjadrenie vlastného názoru na verejnom mieste v slobodnej zemi rýpaním milý pán despota? človek chce vidieť kretívnu činnosť a vidí len kopírovanie já vim, su naiva

Petrusho, rýpeš, tím že se tu předvádíš svůj názor, tím rýpeš, a mě by zajímalo proč. Já například mám taky názor na určité programy v televizi, a možná se budeš divit, ale ten názor neposílám, když se mi nějakej pořad, soutěž, dílo, hudba atd. nelíbí, tak se o to prostě nezajímám, nepíšu někam maily "proč proboha v rádiu hrajete takový sračky, proč vysíláte superstar, co si to dovolujete uvádět věci, který se mi nelíbí, jednoduše přepnu, nebo upe vypnu a nezajímám se. Ale umím si představit, že kdybych chtěl bejt jedovatej a zapšklej, že to dělat budu :) proč to teda děláš ty, proč nám tu dáváš předvádíš svůj názor, když je to naprosto irelevantní, koho myslíš že zajímá, děláš to proto že si myslíš že to někoho zajímá, nebo protože bys nejraději zadupala všechno co se ti nelíbí?

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
Urvisu - nesledujem ani jedno, a je mi to fuk - ono nič z tvojich, mojich ani iných postrehov ale nezmení to, že toto tu na písmáku je len nekreatívne kopírovanie spôsobené prílišným sledovaním té vé ... ja len tvrdím, že vypnutie tejto bedne by teoreticky mohlo mať za následok vlastný nápad organizátora :) nič viacej (já nevim furt, že v tom ktosi hľadá čosi viacej ... ňákí nerví, lebo co)

koloušek
03. 11. 2010
Dát tip
Určitě by to bylo veselé, ale pořadatelé holt nechtějí...:-)

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
alebo je?

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
nerýpem, len to považujem za kopírovanie lacných divácky masovo orientovaných formátov komerčných té vé ... nikde nie je napísané, že si nemôžem povedať svoj názor ...

koloušek
03. 11. 2010
Dát tip
Urvisu, dobrý nápad.:-)

Tohle ale není soutěž jenom pro poety

raja
03. 11. 2010
Dát tip
možná bych přispěla, ale nevím jestli se nebojím duelů no, uvidím..:-)

Já osobně nechápu, proč kolem toho děláš pindy Petrusho, vždyť tě nikdo nenutí tohle číst, natož se toho účastnit. Já chápu že takový ty provokatéři si do toho rejpnou, ale ty ostatní, ty to dělaj ze zahořklosti, nebo protože proč? Proč do toho rejpeš Petrusho?

Abych upřesnil, tak o recesi se jedná, co se názvu týká, soutěž jako taková je obyčejná soutěž pro zábavu, jako byla koule. M.

rád bych se zúčastnil a celé to prohrál, to je můj tajný sen

macecha
03. 11. 2010
Dát tip
souhlasím s Kamilem ....

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
MIlý Márvíku, iné vyjadrenie by som od teba už ani nečakala ... tuposť, nad tuposť ... nech žije!!! len som vyjarila v krátkosti názor v zmysle, že podobných súťaží je v médiách toľko, že opičenie i tu na písmáku m i pripadá hrubo nekreatívne ...toť vsjo a vidím, všade sa hlúpa arogantnosť ozve

Petrusha
03. 11. 2010
Dát tip
odporúčala by som menej pozerať televíziu ...

Vítěze duelů určí čtenáři tipováním??? Tak to vyhraje nějaká pětiřádková slátanina volným veršem o ničem!!! Veškerá próza vyletí hned v prvním kole... A i kdyby měla porota dost rozumu, že spáruje poezii a prózu odděleně, nic to neřeší, jelikož zdejší čtenáři mají neuvěřitelnou slabost pro bezduché žvásty. Čím větší hovadina, tím více otipovaná... Jediné rozumné řešení vidím v tom, že postoupí dílo s méně tipy. Tím se dají alespoň částečně eliminovat ty úděsné sračky, které je možno vidět ve zlatém výběru...

jh, sam taky tvóřiš: "kdybys tohle jen Josefe Kajetáne viděl asi bys vyhěh na Radobejl - rozdejchat to řádnym romantickym rozhledem a hle spatřil bys: Lovochemii..." ňo

jH
03. 11. 2010
Dát tip
sidivnáasmrdíšaužmitydebilníavízaneposílejdíky

jhá, a jak ty si okááázal krásu svéduše na tom pergameně, na tý autorský sránce, jak tám uváádíš tudlecto: "Je třeba aby poesie byla "duší mluvící k duši" a aby obrazy nebyly již bludičkami, tančícími po povrchu myšlenek a citů, ale blesky, ozařujícími každým okamžikem jeskyně bytí./Breton/ " no, totě pjekné

esmeraldoooooooooooooooooo..:)))))))))))),.,joooooooo..))))))))))))

jH
03. 11. 2010
Dát tip
netahejmědosvejchtelenoveltypíčotečka

chtěéélo by to ňákéééj lechtvááár? ismumlanim? syptelanim?

Soutěžící se mají pobavit jiným způsobem než onanií, moorgaane.

moorgaan
03. 11. 2010
Dát tip
tohle uz je fakt Talent-onania... ...ale proti Gustovi zadny kdyžPutin - aspon uvidime, jake talenty si Pismak hreje na sve hlavni strance!

Fuk
02. 11. 2010
Dát tip
prvy april bude ale az prveho aprila

To je myšleno smrtelně vážně M.

ffrruukkoo
02. 11. 2010
Dát tip
tak to bude divoké :-D budou taky nějaká umístění mezi antitalenty? Rezervovala bych si flek ;-)

A.H.
02. 11. 2010
Dát tip
Máš pravdu, nejspíš ne.

papouch
02. 11. 2010
Dát tip
Panenko Maria Podprsenská!

A.H.
02. 11. 2010
Dát tip
Svoboda slova a možnost vyjádřit svůj názor dnes už neplatí? Zvláštní, asi jsem to nepostřehl.

Co to je za soutěž, když v porotě není Pišta Hufnágl? Prd.

koloušek
02. 11. 2010
Dát tip
Já mám bobky, někdo koule. Proč to šlo u Superkoule?

koloušek
02. 11. 2010
Dát tip
Ty jsi, milá Agátko, také pěkné zvířátko.:-)

Právě proto my celebrity nesoutěžíme, žejo.


koloušek
02. 11. 2010
Dát tip
To jo, ale celebrita má vždycky větší šanci na úspěch.

koloušek
02. 11. 2010
Dát tip
To už umím, ale Tebe nemám ráda. I když jsi také někdo jiný.

koloušek
02. 11. 2010
Dát tip
Právě proto! Jak je známo, některý nick vyhrává už sám o sobě. Superkoule byla taky anonymní a bylo to mnohem zajímavější.:-)

koloušek
02. 11. 2010
Dát tip
Nešlo by to anonymně?

..aach..nejsem lakomá..klidně se podělím...)) ..nesleduju bulvár..ba ani tv..tak nevím.. co máte se zubama a se ctí?????? .jeeeeeeeeeeee..mi tu furt skáčou včechny nicky..se omlouvám..za to fakt nemohu..

..garay..tos neměla..teď vypadáme jako nevychovanci všichni...)))

Garay
02. 11. 2010
Dát tip
Já jsem nevychovaná... Takže dodatečně. Dobrý den všem.

..doufám..že to budu já...))))))))))

..zašeptej..už se moc těším..pa...)

Garay
02. 11. 2010
Dát tip
Já ti něco zašeptám do koruny stromu :)). Zatím hoj.

:))))))))))))))))))))garay..aaale..nějaký knížky..co jsem nepotřebovala ale hlavní je že jsem se dotala do velkého finále o talent roku...)) ..no a při mé pověstné skromnosti..:))))

:)))))))))))))))))A.H...nemel..si tu hezky hrajeme...)))

Garay
02. 11. 2010
Dát tip
Mlátím hlavou do klávesnice. Zahodím poslední zbytky sebeúcty... Nezahodím, žádná mi nezbyla. Já ti tak závidím :) Až vyrostu, chci být jako ty.... Cos vyhrála????

A.H.
02. 11. 2010
Dát tip
To už snad hraničí s fanatismem. Jak dalece se ještě musí degradovat lidské myšlení...

..ozzák..až vyhraju..jdeme na pivo..ju?...)))

Garay..já už na PP dvakrát soutěž vyhrála..nooooooooo...)))) to se chlubím..jsem taková skromná holka..víš...)))

..žárovko..je mi jasné..že zas nebudeš vědět kde najít arénu..tak avi...)))))))))

Garay
02. 11. 2010
Dát tip
Ale to já taky šepotku :)... jenže se mi stává taková divná věc... Nikdy nevyhraju :D. A to člověka nas-štve :D

miluju soutěže...)))

Garay
02. 11. 2010
Dát tip
Divný fenomén dneška...

Norsko 1
02. 11. 2010
Dát tip
Zblblost televizí zřejmě nezná mezí

Budu dělat že jsem ty narážky na pátou židli nepochopila, žejo, a dám všem budoucím soutěžícím dobrou radu: I když o nic neběží, zkus své štěstí v soutěži.


Garay
02. 11. 2010
Dát tip
To je zlý sen? Ano? Pak Haló.

Sorry, čtyřech porotcích na pěti židlích..., už neumím ani do pěti napočítat:)))

jH
02. 11. 2010
Dát tip
to ušasny napad, ja koupila faše nouhau

Předpokládám, že autorem upoutávky je samotná Halina, jinak by byla zmínka o pěti porotcích na čtyřech židlích velmi sprostá.

Garay
02. 11. 2010
Dát tip
Odhalila jsem tě...:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru